Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 December 2011, 12:28:37

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

28 December 2011, 19:15:26 #30 Son düzenlenme: 28 December 2011, 21:09:17 samsuni
Çok üzülüyorum şöyle şeylere, basit gibi görünebilir ama Samsunspor denilince kutsal birşeyden söz ediliyormuş gibi hisseden bizler için önemli ayrıntılar, kılık, kıyafet, saç tıraşı, görüntü...
Şimdi şöyle bir test yapılsa, eminimki 1.000 kişiden 1 kişi bile e şıkkını işaretlemez!

Yukarıdaki fotoğrafta yer alan şahıs aşağıdakilerden hangi sıfatı taşımaktadır?

a) Bir okulda hademe
b) Bir Spor Kulübünde Otobüs Şoförü
c) Sanayide Tornacı
d) Seyyar Simitçi
e) Bir Süper Lig Kulübünde Başkan Vekili

:( :( :( :x((

fındık

Deri Ceket sağlamsa gerisi teferruat'tır.

55__Gurbet__55

Bilal dayi. Zamanin varsa bizim kahve´ye gel okey´e dördüncü araniyor.

samuray

ya harbi nedir bu rezalet ya sen koskoca birn camiayı samsunsporu temsilen oradasın bi insan bu kadarmı duyarsız olur hayret ediyorum insanları kılık kıyafete gre yargılamam aslında ama dışarıda istediğin gibi dolaşabilirsin ama insan bi düğüne bile giderken daha bi bakımlı daha bi özenli olmalı şaka gibi ya  :( :( :(

GökhanÇağlar

deri ceket iyi de altına bi gömlek giyseydin be dayı.

kýzýlyýldýz55

karaambar kamyoncular derneğinin başkan vekili gibi duruyor

samuray

aynen öyle harbiden şu kulüpte kimler yöneticilik yapıyor ya bşk şunu bi kulağını çekmeli :o :o :(

binikalamadım

ben bu adamı tanıyorum Çakallı'da menemenci dükkanı var  :suslen:

özkan

bir sürü farklı sektörde çeşit çeşit işleri oldupu gibi başka bambaşka işlerlede ilişkileri var efendinin  :kafa:

cany

FaTiH_HaN

Adam kuul ya saçlardan belli her ne kadar yataktan yeni kalkmış gibi görünsede dağınık saç stili ayrı bir hava katmış, özel dikim deri ceket ve içine giydiği b.k rengi boğazlı kazak ise italyan modasını çok iyi takip ettiğini gösteriyor, biz anlamıyoruz adamın tarzı bu  :kafa:

kamuri

adam bi traş olur takım elbise felan giyer ne bilim en azından bizlere yaptığı işi önemsiyo havası verir sen yöneticisin sokaktaki adamdan farkın olması lazım yazık ya

GurbetciFanatik

Ya bu 2 sene önce almanyada benle beraber firmada calismiyormuydu ?
:D :D :D

Aslinda kiyafetine degilde adamligina bakmak lazim ama yinede bi baskan vekili olarak biraz dikkat etmeli bence.
Artik transfer olsunda nerdeyse ciplak ciksinlar dicem. :deli:

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2011, 19:15:26
Çok üzülüyorum şöyle şeylere, basit gibi görünebilir ama Samsunspor denilince kutsal birşeyden söz ediliyormuş gibi hisseden bizler için önemli ayrıntılar, kılık, kıyafet, saç tıraşı, görüntü...
Şimdi şöyle bir test yapılsa, eminimki 1.000 kişiden 1 kişi bile e şıkkını işaretlemez!

o adamsenın gıbı düşünüyomu onlar parasına bakıyor senın gıbı yurekden düşünmüyor

Yukarıdaki fotoğrafta yer alan şahıs aşağıdakilerden hangi sıfatı taşımaktadır?

a) Bir okulda hademe
b) Bir Spor Kulübünde Otobüs Şoförü
c) Sanayide Tornacı
d) Seyyar Simitçi
e) Bir Süper Lig Kulübünde Başkan Vekili

:( :( :( :x((

silopilimuhsin