Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ChucKeR - 27 December 2011, 14:22:50
bi de şöyle bişi var uğur. top oynayan takımda ön libero sırıtmıyo. biz kadrodan dolayı sene başından beri rakibe top oynattık. takımı donatıp biraz top oynamaya başlayınca ön liberoların da performansı yükselecek. nasıl geçen sene ramos adem dedik bu sene de busquets hakan diyecez :D

:D Benim orada kastetmek istediğim Hakanın kötü bi oyuncu olduğu yönünde değildi yanlış anlaşılmayayım.Hakan formayı aldığı ilk maçta çok iyi oynadı hatırlarsınız.Fakat sonraki maçlarda rolantide gideyim dedi sahada kaybolduğu maçlarıda biliyoruz.Demek istediğim şu sıralar biraz tehlikeli durumlardayız topu ayağına aldığı zaman ayağı titremeyecek ne yapacağını bilecek oyunculara ihtiyacımız var.Ayrıca üstteki yazındada belirttiğin gibi hocam açıklara söyleyecek lafım yok cidden bomboş oralar kesinlikle adam alınacaktır orayada zaten...

GurbetciFanatik

Hakan bu takimin oyuncusu degil.
Ha tamam ilk devredeki takimda banko oynardi, ama iyi transferlerle ancak yedek olur.

Kaya

Hürriyet gibi takımı için oynayan,savaşan bir ismi veto etmek ahmaklıktır.Hele ki transfer bitmiş ise daha büyük ahmaklıktır..Ne yapacaksın Hakan Arslan'ı mı tercih edeceksin Hürriyet yerine Petkovic  :kafa: Nasıl bir düşünce tarzı bu anlayamadım..Gelecek adam yabancı olacak,lige uyum sağlayacak felan felan..Al Hürriyeti gerektiğinde sonradan oynat..Hürriyet benim için transferin %50 siydi,olmaması üzdü açıkcası.Petkovic'in de uzun zamandır söylemek istemediğim getirdiği oyunculardan komisyon mu alıyor ? düşüncem iyice artmaya başladı..

FaTiH_HaN

Hürriyeti beğenmediğine göre Mehmet Topalı yada Nuriyi getirecek galiba  :x((

feveran

Aslında bobo,keita,yattara,holosko,nonda .... bizde olsaydı ilk yarı iş yapardı en azından 10 içinde olurduk

galiba adna sezgınde bunlardan aradaki menajerlerden kendiside pay alıyor

Ayrı parantez acmak istıyorum yattara ile

Gecen gün yattara ile konuşmamız oldu bir trabzonlu arkadaşım inadına 61 numaralı formayı gıydırcekelr dedı ama trabzona inat gıydırıler dedı her ne kadar trabzonlu olsada trabzonu tutsada samsunda yaşıyor samsunda büyüdü her deplesmana gelir senınle samsunspor için böyle karakterlı de var

cem

Teklifimizi yaptık cevap bekliyoruz
27 Aralık 2011 / 13:11
Başkan Kazım Yılmaz, transfer çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini söyledi. Yılmaz, "Oyuncu ve takımlarına tekliflerimizi sunduk, cevap bekliyoruz" dedi

Ligin ikinci devresine daha güçlü bir kadroyla başlamak isteyen Samsunspor'da 5 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi çalışmalar devam ediyor. Bir süredir İstanbul'da bulunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin, kadroya katmak istedikleri oyuncuların kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Kulüplere ve oyunculara tekliflerini ileten Başkan Yılmaz ve Sezgin, onlardan cevap bekliyor.

GurbetciFanatik

Cevap bekle sen aklin neredeydi simdiye kadar.
cevabi alirsin sen is isten gectikten sonra.
Bu nasil bur aciklama yaaaa
Bu takimin menejeri ne ise yara ne demek cevap bekliyorum, takim yarin toplaniyor sen cevap bekle

GurbetciFanatik

Bu gidislen böyle olacak  ;D ;D ;D

17.samsunspor   31 mac yapmis   4 galibiyet     6 berbaerlik    21 yenilgi

baskan: Su Transfer etmek istedigimiz futbolculardan cevap alirsak görürsünüz takimimiz ne hala gelecek.
petkovic: Ben bu takima güveniyorum ben bi savasan aslanim

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Desiqner

Petkoviç'in linç edildiğinide görecek mi bu gözler acaba :)

ercan0655

TIK TIK TIK kimse var mı??? Cık Hala Yok Bank Asya Yolları taştan al_sana

seskat

Şu başlığı yenilesek mi, boşu boşuna sistemde yer kaplıyor. sitenin yükünü hafifletelim. %90' geyik geri kalanı da havalimanı - ss.biz arası geciyor  :deli:  :deli: :deli: :deli: :deli:

2011 de acaba transfer yapcaz mı ki  :suslen:

SSKLA

Bence başkanın çarşamba gününü bekleyin dediği adam bobo ve ahmet cebe bence yarın ikiside resmi siteden duyurulacak.

GökhanÇağlar

samsunlugurbetci

bence yarın hiçbir transfer haberi açıklanmayacak boşuna hevesleniyoruz

Açıklansa bile ahmet cebe gibi isimler gelir. yarın için bobo holosko uğur boral
ceylan gibi transferleri duymayız

ama İnşallah yanılırım tükürdüğümü yalamaya hazırım

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: çamot_55 - 27 December 2011, 12:34:00
arkadaşlar bilgi kesin.bobo bize,holosko bursaya gidiyor..
çamot iş başında.
hadi inşallah..