Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Alıntı yapılan: çamot_55 - 27 December 2011, 19:19:14
sevgili samsunsporlular bobo samsunspora hayırlı olsun.holosko da bursaspora iş bitti....

sezon sonuna kadar mı anlaşılmış? detay var mı?

SSKLA

Alıntı yapılan: çamot_55 - 27 December 2011, 19:19:14
sevgili samsunsporlular bobo samsunspora hayırlı olsun.holosko da bursaspora iş bitti....

bobo'yu satın mı aldık yoksa kiralık mı?

Birde keita ile ilgileniyor muyuz?

samsunluhakan

İNŞALLAH SATIN ALMIŞIZDIR AMA kiralıkta olsa gelsin bizi bu sene ligde tutsa yeter samsunsporumuzda leblebi gibi gol atar bu beceriksizlerin yanında

isyan

mehmet yılmaz

Bobo'nun transferine acayip sevinirim, tam aradığımız adam ama forumda bir Çamot55 efsanesi oluşmuş durumda, yine de her yazdığı doğru diye bir kural yok, fazla beklentiye girmeyelim bence...

Yaz dönemindeki mesajlarından;

Alıntıarkadaşlar son dakika haberi;önder turacı ile anlaşılmış bugün samsuna gelip imza atması bekleniyordu ancak son dakikada yan çizerek m.i.y imza attı.rios tranferide yüzde 90 ihtimalle bitti.samsunsporumuza hayırlı olsun.kaynak sağlam.

Alıntıbu bilgi kesin samsunsporun yeni yönetimi john benjamin toschack la anlaşmış durumda.istediği yabancı oyuncuların alınması şartıyla hedefin ilk sezon ilk 5 olacağını ertesiki yıl ise zirve...

Alıntıpazartesi 2 kesin yabancı 2 de yerli transfer olabilir arkadaşlar...yabancılardan biri holosko

ahmetsefa55

ne kiralığı ya bobo nerde oynuyo ki kiralıcaz ?

isyan

Alıntı yapılan: muhalif - 27 December 2011, 19:30:06
ne kiralığı ya bobo nerde oynuyo ki kiralıcaz ?
Cruzeiromu nedir orda oynuyordu en son

SSKLA

masbene

ibrahim akın göstere göstere gitti ya antebe

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: masbene - 27 December 2011, 19:32:50

birak gitsin yoksa her macta akla metris gelir ister istemez insanin

SSKLA

Alıntı yapılan: masbene - 27 December 2011, 19:32:50

o adam da daha hayır çıkacağını zanedmiyorum.Adam Kaç aydır hapiste yatıyor.
ayrıca hadi mesajlara yüklenin kalmasın bu sayfada.

masbene

valla bence kacırdık diye düşünüyorum. gerçi dürüstlük konusu hangi kulüpte oynarsa oynasın kafalarda şüphe olarak kalacaktır ama akıllanmıştır ve yeni bir sayfa açmıştır kendine

55__Gurbet__55

samsunluhakan

o degilde hala kesin transfer yok onun için ben yazılanların hiçbirine itibar etmiyorum sadece söylendi
fazla heyecanlanmamak lazım ki sonucu hüsran olmasın rios u alıyoruz dediler nicolitayı alıyoruz dediler domingezi lazarı aldılar jakson martinezi alıyoruz dediler bance yi aldılar onun için fazla heyacana gerek yok beyler

isyan