Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ChucKeR

eskişehir'in bilica da anlaşması çok saçma değil mi. ne güzel az yiyip az atan bir takımsın. ne işin olur bilica'la.

ngonge

Alıntı yapılan: ChucKeR - 25 December 2011, 19:42:26
eskişehir'in bilica da anlaşması çok saçma değil mi. ne güzel az yiyip az atan bir takımsın. ne işin olur bilica'la.

Aman aman böyle adamlar ortada dolandığı sürece Adnan Sezgin'in getirme ihtimali var. Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin.

samuray

beni heyecanlandıran bobo holosko diğer isimler fazla olmasını istemiyorumuğur boral uzun zamandır oynamıyor form durumu mehul elimizde patlamasın yattara t.s li olması önemli değil başarılı olurmu o önemli murat ceylan hürriyet yekta gibi isimler olursa iyi olur benim kanatimce

Shane_Falco

Bobo'nun alınması gibi bir ihtimal olduğunu dahi sanmıyorum.Yıllık çok fazla ister o daha gerçekci olmamız gerekli...

Theofanis Gekas

nedense yine pek iyi trasferler yapamayacakmışız gibi hissetmeye başladım,böyle olursa petkovici yollayıp yeni bir hocayla şansımızı denememiz gerekebilir

atakumlu83

arkadaslar suanda ugur boralın suanda samsunda oldugu dıye bırsey duydum nonda ve yattarada gelmıs suanda samsunda adnan sezgın ıle goruseceklermıs yarın

samsunlugurbetci

Yattara gelmiş olabilir çünkü yattara ile 9 gün önce görüşmüş adnan sezgin. Bonservisi de elinde imiş. menajeriyle görüşmeyi bekliyormuş sadece. Abi kaynak nedir nerden duydun bu isimlerin geldiğni...

Ertuğrul Sağlam

Obatemi Martins'te gelmiş olmasın tesisler ;)

55ertan

Gecenki arkadas gene bi soluk kosup gelsin, zenci varmi tesislerde diye

samsunlugurbetci

Kulüpten resmi açıklama gelmeden hiçbirşeye inanmamak lazım   :D  :D  :D

twitter

uğur uçar alınabilir sağ beke,
alabilirsen..

turgayergeni

hep alınacakları konusuyozda bu takımdan gidecekler ne zaman gitcek acaba, yoksa kimse gitmicek mi? gitcek futbolcuların da kendine takım bulabilmeleri için biraz acele edilmeli..

AhmetDenizci

ahmetsefa55

yine geç kaldık.
bu takımın uyum süreci hiç düşünülmüyo mu ?
transfer ihtiyacımız 5. haftadan beri belli.
ümidim kırılıyor.
2 gün içinde 3 4 transfer yapılsa iyi olur...
hiç bişe yapamıyosan 1 ortasaha 1 de forvet al transferı kapattık de gitsin bitsin...

cembaba

Transfer falan yapamaz bu ekip. Hiç inanmıyorum. İnanasım gelmiyor.