Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 23 December 2011, 20:57:03
Özer Hurmacı, Çağlar Birinci, Serkan Kurtuluş'u ngelmesini isterim Özellikle Özer Hurmacı bize ilaç olur...

Ertan kardesim, herkesin düşüncesi farklı farklı muhakkak ama üçünden de hiç bir halt olmaz bence. Özellikle de Özer'den.
Serkan Kurtuluş'u futbol oynarken gören var mı? Ya da Çağlar Birinci'yi?

AntZ

23 December 2011, 21:20:55 #316 Son düzenlenme: 23 December 2011, 21:26:12 AntZ
Burak Kaplan
Zapatocny
Yekta
Misimovic
Bobo
Keita

İsimleri nasıl olur sayın hocam? Maliyet birazcık fazla olur ama hepsi süper lig tecrübesi olan okumuş çocuklar  :evet:

ibrakadabra55

Kim gelirse gelsin Petkovic gitmeden olmaz bunu söyler bunu bilirim !.

Kaya

Ergün'den sonra Orhan'ında gönderildiğini düşünürsek bu transferlere kesin bir solbek de ekleyelim.

mehmet yılmaz

23 December 2011, 22:13:55 #319 Son düzenlenme: 23 December 2011, 22:20:05 samsuni
Alıntı yapılan: AntZ - 23 December 2011, 21:20:55
Burak Kaplan
Zapatocny
Yekta
Misimovic
Bobo
Keita

İsimleri nasıl olur sayın hocam? Maliyet birazcık fazla olur ama hepsi süper lig tecrübesi olan okumuş çocuklar  :evet:

Misimoviç'le Bobo'ya Telgrafın Tellerini çıkıp oynarım :)

Bir duyumun mu var Misimoviç'le ilgili?

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsuni - 23 December 2011, 22:13:55
Misimoviç'le Bobo'ya Telgrafın Tellerini çıkıp oynarım :)

Bir duyumun mu var Misimoviç'le ilgili?

Asil duyumlar sendedir abi. Yokmu hic bi dedikodu? Hayalini kurmak bile güzel oluyor.

AntZ

Kesinlikle yok yanlış anlaşılmasın, Adnan Sezgin varken olasılıklar dahilinde olanları ve kısa sürede uyum sağlayıp yabancılık çekmeyecek isimleri düşünüyorum sadece.  :)

mehmet yılmaz

Misimoviç, Dinamo Moskova'da sürekli oynamış ilk devre, zor görünüyor...
Ama keşke olsaydı :(

@55__Gurbet__55
Valla duyum yok kardeşim.
Kulüpte Adnan Sezgin ve başkandan başka kimse bilmiyor isimleri anladığım kadarıyla.
Bekliyorum ben de sizler gibi..

altunay

Adnan sezgin bobo ve Sion'dan bir ortasaha oyuncusu ile görüşüyormuş sadece duyumdan ibrettir

AntZ

23 December 2011, 22:45:16 #324 Son düzenlenme: 23 December 2011, 22:56:06 AntZ
Adnan amca göster becerini getir bize Misimivoç i.   ???

Alıntı yapılan: altunay - 23 December 2011, 22:39:54
Adnan sezgin bobo ve Sion'dan bir ortasaha oyuncusu ile görüşüyormuş sadece duyumdan ibrettir

Sezon başında Obradovic adı geçmişti ama 35 yaşında!

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 23 December 2011, 20:59:31
Ertan kardesim, herkesin düşüncesi farklı farklı muhakkak ama üçünden de hiç bir halt olmaz bence. Özellikle de Özer'den.
Serkan Kurtuluş'u futbol oynarken gören var mı? Ya da Çağlar Birinci'yi?

Hocam bu futbolcuların üçüde İstanbul takımlarına gitmeden önce milli olmuş Anadolu takımlarında üstün performans göstermiş oyuncular, belki Serkan Kurtuluş hakkındaki düşüncelerinizde hakılı olabilirsiniz ama Çağlar ve Özer Samsunspor gibi bir kulüpte kendini bulabilir. Çağlar'ınn Denizlide Özer'in Ankaraspordaki perforrmansı ortada...

cgr

Rasmussen Sivasspor'dan ayrılmış... Belki iyi bir alternatif olabilir...

s_uzunkaya

henri bienvenu nün nedense kiralık olarak geleceğini düşünüyorum.

cezayir55

ermin zec ve harbuzi de fena degil

5trawberry

Bi oyuncunun takımından ayrılıp, bu forumda; ''iyi alternatif olur, işimize yarar'' düşüncesiyle dile getirilmesine anlam veremiyorum, fikrinize saygı duymakla beraber...