Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

55cem55

Umut fakirin ekmegidir derler bi umut girdim gordum ve cikiyorum

samsunlugurbetci

abiler hepimiz petkoviçten yakınıyoruz. ben de bu adamın gönderilmesi kanaatindeyim. ama somut olarak birşeyler yapmamız lazım.
en son sivas maçındaki pal lazar olayı kadar saçma sapan bir karar olamaz.

Transfere gelince sağlam 2 orta saha, sağlam iki forvet ve sağlam 1 defans ile ben de ligde kalacağımızı düşünüyorum.

5 senedir sıkıntı çekiyoruz İnşallah düşmeyiz..

ElbistanLı4655

Her Sezon Başı Ve Devre Arasında UmutLar Başlıyor.. Ama Sonuç Yine Hüsran..  :( :o

samuray

bi yeter be kardeşim kendinize bi sayfa açında ikinz baş başa yazışın bu neya

twitter

Kodalak

Desiqner

GurbetciFanatik

Laaaa Transfer haniiiiii.
14 gün sonra macimiz var ne zaman gelecekte ne zaman alisacak.
Yapilan transferlerin en gec 24.12 Samsunda olmasi lazim.
Murat Ceylan - Hürriyet- forvet duymak istiyoruzzzzzz artik be.

Desiqner

Hadi Adnan Sezgin Be şu günlerde 1-2 sağlam transfer duymaya ihtiyacımız var.Şu takıma iş yapacka adam getirin artık...

Serkan

Nelerler uğraşıyoruz ya; herkesin dilinde bir teoman abi;rahmetli zaten sizin bu hareketlerinizi görse direk atardı sizi siteden;

Kim ne yaparsa yapsın şu sitede başı sıkışınca ya Rahmetli arkadaşımdı ; yada onun hatırı filan demesin...Bulaştırmayın abimizi bokdan işlerinize...   

Rahmetli abimizi seven onun adını vermekdense ona yakışır hareket etsin

samuray

ya ara trannsfer dönemi 5 ocakta başlıyor 4 ocakta devre maçları nasıl olacak bu transferler beceriksiz federasyon herşeyi berbat ettiniz oynan ligte şikeci takımları hala tutuyorsunuz şimdide utanmadan teklif edilen küme düşme cezası kaldırılsın havalarındasınız buna tüm takımlarda imza vermiş /?? işin tuhaf tarafıda bu sanki futbol federasyonunu süper lig takımları kulüpler birliği yönetiyor federasyondan bu konudaki gelişmelerden çıt yok

Ollivanders

22 December 2011, 19:45:31 #266 Son düzenlenme: 22 December 2011, 19:49:22 Serpico
Mehmet abimin de dediği gibi Nonda ile anlaşıldıgını duydum. Yine bize hüsran...

özkan

hacı şöyle düşün,adnan abimiz komisyonları paylaşmadıı için kimseyle  bugüne kadar transferlerin hiçbirini önceden bilen olmadı.Bence nonda monda traş.gazeteler sonuçda bişeyler yazması gerek insanlr bişeyler konuşması gerek..

Nasıl olsa adnan abimiz transferde tek yetkili..Bişeyler olacak,ama iyi ama kötü..Göreceğiz..İnşallah adnanın iyi tarafına denk geliriz..Sonuçta allah göstermesin olumsuz bi şekilde lig bittiğinde nisandan sonra ne adnan kalır ne bihter..Para herşey bu adam için nihayetinde..

Hakkımızdaki hükmün yaban ellerde olması çok acı verici..Allah yardımcımız olsun.

samuray

ya biz hala nonda monda diyorsak vay bizim halimize ya elimizde patlayacak bi bomba daha eyvah eyvah6 aydır top oynamayan adam ın bize ne faydası olacak ya yokmu bu kulüpte futboldan anlayan bi kişi bütün yetkiyi adnan sezginemi vermişler ya

GurbetciFanatik

Nondayi söyle taniyorum G.saraydan
yedek kalinca sesi cikmaz oyuna girince buldumu tak diye yazardi.
ne sorun cikarirdi nede sesini.
Ver Topu atim Golü bir oyuncuydu.
Bizim derdimizde o degilmiydi pozisyonlara girio bitirici vurusu yapmamak.
Egerki ayni öyleyse gelsin derim.