STSL 2011-2012 / 17.Hafta Sivasspor - Samsunspor'umuz

Başlatan ahmetsefa55, 18 December 2011, 19:17:01

« önceki - sonraki »

samsunmania

marcus merk ofsayt diyor. Faul yokmuş. Yok kardeşim sivas lehine penaltı. ne ofsaytı ya.
Hayret şansal gol diyor. ulan yediniz buz gibi golü.

holigan5565

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 22 December 2011, 02:11:04
DÜŞMEDIK, DÜŞMEYECEĞİZ ! Ne çabuk unuttunuz ? Biz SAMSUNSPOR'UZ arkadaş, direniş takımıyız.
Gerekirse Hakemleride yeneceğiz. 5 yıl daha kimse Bank Asya kahrı çekmez bu saatten sonra.

dediklerine eyvallah ama petkoviçle asla

Kronos

Mehmet Nas mactan sonraki roportajında kucumsedıgımız için gol yedik dedi.
Sen kımsın SAMSUNSPORU kucumsuyosun. Senı topcu yapan o kucumsedıgın SAMSUNSPOR.Yazıklar olsun.........

55musa55

baktilar sanli serefli SAMSUNSPORUMUZU satin alamadilar bu sefer hakemlerle isi götürüyorlar.Nerde bakan nerde galip nerde tff.Sonuc tabiki sifir samsun kümeye düsünüyorlar ama o zor biraz hey kazim nerde senin o carsambali inadin göster herkeze.

ahmetsefa55

en kötüsü de kötü futbol ve kötü futbolcuya alıştık.

celebi

ben şahsen artık direniş takımı olduğumuzu düşünmüyorum. eskiden di o işler arkadaşlar. ne eski oyuncular ne eski yöneticiler var.

FaTiH_HaN

Alıştık artık en kötüsüde bu yenilgiye alıştık, kötü futbola alıştık, hakem hatalarına alıştık ve bize normal gelmeye başladı bütün bunlar. Karamsar tablolar çizmek yanlış ama 2. yarı ilk 2 maçımıza bakıyorum, formda olan gençlerbirliği deplasmanı, lider gese... Bu maçları alamazsak artık üst sıralardan kopmaya başlayacağız, hemen transferi bitirmemiz lazım, kaldı 17 maç, takım ha düzeldi ha düzelecek diyene kadar ilk yarıyı kapattık, hemde 12 puanla, neydi bizim günahımız anlamadım ki, biz bunu haketmiyoruz, Allahsızlık yapmayın artık oynayın çıkın maç kazanın yetti artık her hafta hayal kırıklıkları, üzüntü, keder  :'(

Oynasakta kazanamıyoruz, oynamasakta kazanamıyoruz bu nasıl iş, hakemler hakkında yorum yaparken forum kurallarına uymak imkansız daha ne denirki gol atıyoruz verilmiyor, bunun bir izahı yok, Samsunun çocuğu dediğimiz Mehmet Nas golünden sonra şampiyon olmuşcasına seviniyor, maç çıkışı memleketinin takımı hakkında küçümseyici ifadeler kullanıyor, ne çabuk unuttu ilk defa Bursa maçında sahaya çıktığını, İsmail başkan zamanında...

Takıma direk ilk 11 oynayacak 5 oyuncu zor gibi duruyor ama nokta atışı yapmamız lazım, yine bekleyeceğiz bakalım kimlerin adı geçecek, kimler gelecek...

King Of The North

fat55

sadece lazar ın yerine adem olsaydı dün yenebilirdik.yabancılardan bance ekigho zenke hariç hepsi gönderilsin.3 tane sağlam yabancı alınsın.

samsunluhakan

hoca neden bozuyosun beşiktaş maçındaki kadroyu lazar kim ya deli olacam çarşambasporda oynatmam ben o adamı petkoviç istifa petkoviç istifa seni göndermeyen yönetimin ben senin hocalıkla alakan yok düştük arkadaşlar benim en ufak bir umudum bile yok bu olanları gördükten sonra en ufak bir ümidim bile kalmadı bu petkoviçle siz bırakın ligde kalmayı bank asyada bile kalamazsınız

masbene

ngonge

Mehmet Nas sokakta top oynarken keşfedilmedi mi, bizim yöneticiler keşfetmese okey masasında yancı bile olamazdı, adam süper ligde oynuyor, gol attıktan sonra uçacağına insanda biraz vefa olur.

fat55

kuyruk acısı vardır.şereften yoksundur.adam değildir.

Ertuğrul Sağlam

Küfür etmek günah, Ayıp ve Yasak 16 maç bu düzene uydum 17 nci maçta bari bırakındaaaa
............................................................................................... :x(( al_sana
.............................................................................................. :x(( al_sana

özkan

Ulan mehmet nas,para senide satın almış koç.Vefa duygusu yokmu lan içinde hiç,hayırsız o gol sevincini görende kupa maçında final golünü attın sanar.Yazık,adam olamamışsın sen.

Maç için diyecek bişey yok,çünkü profosyonel bir klüp değiliz,seçimlerde kimse özgür değil,hak eden oynamıyor,isteyenlerin adamları oynuyor.Kaç haftadır ligin en formda sağ beki adem varken mal lazarın oynatılmasını ancak bir yılmaz vural yada bir görme engelli hoca yapar bu hatayı.O yüzden geçiniz.Anadolunun kaderi bu.