STSL 2011-2012 / 17.Hafta Sivasspor - Samsunspor'umuz

Başlatan ahmetsefa55, 18 December 2011, 19:17:01

« önceki - sonraki »

kuzey55

sanırm artık moral bozmaya gerek yok ligin en vasat takımları belli biz,karabük,a.gücü... hocamız zaten en kötüsü bizde.stressiz bu devrenin bitmesini bekleyelim çünkü 2. devre en az 25 puan alacak takım göremiyorum ortada.bu takımı kuracak yönetim ve oynatacak hoca zaten görmek imkansız.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Desiqner - 22 December 2011, 00:10:57
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=8&r=1&hid=104243

1 Saattir küfrediyorum...

1 saat yetmez pozisyonu yeni gördüm
siteye uygun degil ama
Yan hakem o bayragi al eve götür ve...........

ChucKeR

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 22 December 2011, 00:08:08
Ilk devre bitti
beni en cok sasirtan bekleneni veremeyen bence ZENKE oldu.
1 Gol cok ama cok azzzzzzzzzz.Gol atcan diye illa yanina bi agbetu veremeyiz herhalde.
Kemal Adem hep ayni istikrar.

Dominguez-Bahia-Pal lazar-Akaki-Ekigho-Sarp-Fink-Bance bunlari saymiyorum bile cünkü benim gözümde iyiyi birak futbolcu bile degiller.
Ha Bance bugün cok kostu 2 gol atti ama 16 hafta ne yapti.
Gelenlerin hicbiri malesef bi Dilaver Güclü-Hakan Bayraktar-Agbetu kadar faydali olamadilar.
Eger sen yaptigin transferlerle gönderdigin bank asyadaki futbolcularin yerini doldurmuyorsa senin isin bitmis o zaman.

Ya ben Zenkeyi cok iyi golcü olarak gördüm yada Bank Asya farkimi var.

bank asya farklıydı abi. ademi düşün. geçen sene sağdan bindirir içeri bile kat etmeye çalışırdı. kemalin 0 hatayla maç bitrdiğini çok gördük. bu sene olmuyor ama yapamıyorlar. futbol rakiple oynanan oyun.

bi de finke bence ayıp ediliyor. kiralık adam ne kadar yürekten görmediniz mi golden sonra ne isyanlarda. kapasitesi belli ama diğerlerinin de belli. bu kadroda 4-5 topçudan biri. hemde takıma sadık.

**KaR6**

bjk maçında sadece savunmamızla oyunda kaldık.. bugün kadro açıklanıyo, geçen maç iyi savunma yapan takımın iki beki değişik! ya petkovic bizi salak zannediyo ya cidden tazminata oynuyo, ben böyle lanet böyle illet bir iş görmedim arkadaş.. murat kötü olabilir ama zaten yedeğinde başka adamın yok, o boş adam hakanı çıkar öyle sok ademi illa sokacaksan bırak kalsın murat oyunda..

resmen sabotaj bu, beni delirtecek bu adam...

ugrass

atakan

sinir stres başka bişe değil.hoca hoca değil oyuncu oyuncu.allah yardımcımız olsun ikinci yarı.ipten alacak adam lazım bize.bülent fiyasko.akaki iki golde bariz hatası var.pal lazar konuşmaya bile değmez.göndersinler ben alıcam uçak biletini macarıstana.hakan iyi çocuk ama yeteneksiz.bahia dan sol bekte ne demek.yenal fena değldiki son maçta.sabaha kadar yazsam bitmez.şikayetim var.

fat55

akaki seni gol at diye almadık.grosickinin önüne al da at dedidn sanki gol oldu.mehmet nas ın golünde ortaya kafayı vuramadın.sıyırttın.kemal seni de keşke satsaydık.çok dağınıksın.topu oyuna sokamıyon.bance ekigho hariç bütün yabancıları gönderilsin zenke dahil.

fat55

engin55

petkoviç gitsinde ondan sonra kimin geleceğine karar verelim

GurbetciFanatik

gencler_birligi deplasman
galata_saray ic saha
trabzon_spor deplasman

cok zor ilk 3 macimiz 2.devre
allah sonumuz hayir etsin
ben cikiyorum sabah kadar elestirsek ne fayda
biz cok konustuk artik konusma sirasi Kazim ve Adnan da
Takima düzlüge cikarsinlar artik yapacagi transferlerlen

GökhanÇağlar

söylenecek söz yok,yazıklar olsun..
bu adamlarla olmaz bu iş.
hüseyin göçek denen yaratık senin de taa...
Hakan Arslan,Lazar,Kocabey,Akaki bu adamlardan bir halt olmaz
bu arada Bance adamsın.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 22 December 2011, 00:03:39
Murat efendi golün sevincini eşiyle aşırı kutlamış heralde ayakta durmakta zorlanıyoduu.

Milletin eşini ailesini karıştırma, terbiyesizliğin gereği yok!

İddia ediyorum bu takımın başında hiç teknik direktör olmasa biz bu 12 puanı yine alırdık. Diyecek sözüm kalmadı artık sana, "boyun posun devrilsin emi Petkoviç!!!!" Sabredin, sabredin bekledik, şimdi görelim bakalım Adnan Sezgin'in maharetlerini; nasıl bir takım yapacak 10 gün içinde? Ve o takımı Petkoviç idare edebilecek mi?

Allah yardımcımız olsun, işimiz çok zor.

fat55

supernatural_55

Hakeme sövmemek çıldırmamak imkansız zaten ama petkoviçe ne demeli.yahu arkadaş sen pal lazarda ne gördün şimdiye kadar da onla oyuna başlıyosun ya ankaragücü maçında bizi bu adam mahvetmedi mi,sivas sadece lazarın kanadından geldi çünkü adam orada yok arkasında kemal kademe yapıyo hem de lazarın olması gereken yerde.

Ynal'ı çıkarması ayrı bir fiyasko adam ilk yarı ileride kalmamızı sağladı resmen,iyi de oynadı bu adamı çıkarttın.Bahia'yı sol beke koymayı rüyanda mı gördün be adam yazık değil mi bize ya,niye bozuyosun o geri 4'lüyü daha ne diyim vallahi çatladım bu resmen art niyettir,bu kadar olmaz bu hamleleri sokakta yürüyen adam yapmaz.Tazminat mı kovalıyosun,Galip'ten mi emir alıyosun ne yapıyosun lanet olsun ya.Hazırlık maçı yapmıyoruz oturt artık bi kadro yapamıyosan da istifa et git...

Bir de bu bülent kocabey.bu kadar kötü berbat oynanmaz resmen provake ettin takımı sayın provakatör.2.yarı bizi 10 kişi sivası 12 kişi yaptın rezmen ayıptır ayıp.Sende ne gördü de oynattı petkoviç,asıl suçlu zaten kendisi.sağ taraftan adam kaçıyor bakmıyosun saçma sapan şeyler yapıyosun,ya da bakıp dam bilerek atmıyosun bu kadar olmaz.

Yardımcı hakemin de hakemin de.....gece gece çıldırttınız,yaptıklarınızın vebalini görürsünüz inşallah diyorum size,gene mi biz gene mi Samsunspor ne acınız varmış arkadaş bizle.soktuğumun takdir hakkınızı geçtim hak bari yemeyin..........