STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 16 December 2011, 23:29:06
Demedi deme Fink hayatinin macini oyniyacak.

Hadi bakalım ağzından bal damlıyor umarım yanılırım ama geçen maç izlemedin mi ya adam koşmadı koşmadı bugünki ORDU-GS maçında Gosso vardı adam neler yaptı aldı verdi koştu top kazandı bizim ortasahamız öyle olsa kafaya oynuyorduk şuan

55__Gurbet__55

Bundan öncesini sonrasini bosver. Bu mac manyak oynar ondan sonra eksi gibi takilir iste.

masbene

bjk macı fink icin de samsunspor icin de iplerin kopacagı mac olur. devre arası alınan oyuncular iyi cıkarsa kulübede oturur

mehmet yılmaz

2005-06'da oynadığımız ve 3-1 kaybettiğimiz maçtan bir foto. Kale arkasındaydım o maçta; yer yer boşluklar vardı. Pazar günü tam dolacağını düşünüyorum stadın. Skor olarak geriye düşmezsek maratonun da desteğiyle çok iyi bir tribün yapabiliriz. O oynamış bu oynamış diye düşünmek istemiyorum, kim oynuyorsa adam gibi oynasın yeter!..

masbene

evet bu maçta kim oynayacaksa şunu bilerek oynayacak: bu camia yanlışa gelmez.

55(tuncay)55

banada öyle geliyor ki fink en güzel topunu oynayacak...
Gerçi takımdaki herkes en iyi topunu oynayacak oynamak zorunda...

Lusage

TeRMeLee

Uzun zaman sonra bir maçtan çok ümitliyim. Utandırmayın bizi.

LisandroLopez

cembaba

Bende hiç sevmezdim Batu ya :) Pivot Santraforlara oldum olası gıcığım. Gabriel Batistuta, Hakan Şükür, Peter Crouch, Rafael, son olarak Bance... Çok itici geliyorlar.

2006'dan söz etmişken bu maça girememiştim ben. Dışarda kalmıştım. Gündüz maçıydı yanlış hatırlamıyorsam. Güvenlik kapısının yanından bakıyordum. Ey gidi günler...

twitter

rafaell rafaell sambacı rafaell

böyle miydi tezahürat  :) o zamanlar 7ye falan gidiyordum herhalde

Ayberk

Fink oynasın demedim, bence bu 11'le çıkacağız dedim...

2006'daki maçta Mustafa Doğan harika bir gol atmıştı kendi kalesine ;D Bizimkiler beceremese de Sivok falan bi güzellik yapar bence bu maç :evet: :evet:

Alıntı yapılan: CemBaba - 17 December 2011, 01:58:30
Bende hiç sevmezdim Batu ya :) Pivot Santraforlara oldum olası gıcığım. Gabriel Batistuta, Hakan Şükür, Peter Crouch, Rafael, son olarak Bance... Çok itici geliyorlar.

2006'dan söz etmişken bu maça girememiştim ben. Dışarda kalmıştım. Gündüz maçıydı yanlış hatırlamıyorsam. Güvenlik kapısının yanından bakıyordum. Ey gidi günler...

Hepsini anladım da Batistuta adamdı yaa 1dk!!!

isa55

Ertuğrul
Adem    Kemal      Akaki     Yenal
                   Fink
       Murat    Hakan     Bülent
             Zenke     Bance

LisandroLopez

Bende pek sevmem bu saydığın forvetleri özellikle de Crouch u abi.
Ama Rafael o sezonun 2.yarısında attığımız 2 golün 1 ini mutlaka atıyordu sanırım ondan bu sempati :)

GurbetciFanatik

ben yavas yavas  :deli: yiyorum

rüyama bi bakin hele , gecenkisinden daha sacma.

ilk 20 dakikada 4 - 0 öne geciyoruz ve devre 4 - 2 bitiyor.
Ben evden cikiyorum  maca bakamiyorum heyecandan , ve aksam geliyorumki macin sonucu 4 -8 yenilmisiz :deli: :deli: :deli:

sonra diyorumki yav hadi 2-0 dan maci verebilirsinde ama 4-0 dan bi mac nasil verilir al_sana

bu rüyayi bi hocaya sorsam hoca hocaligi birakir galiba :D :D