STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

twitter

bu 3'lü kovulma olayından sonra biraz daha umutlandım.
zaten yönetimin bu yıl en iyi yaptığı iş bu bir şeyler yapıyor o ara gaza geliyoruz.
bejeke ve sivas maçındaki olumsuz sonuçtan sonra yemez ama.

muzaffer4

istersek 1 puanı çok rahat alırız ama hücum oynayarak 3 puan almaya çaılışacaz...

GökhanÇağlar

Petkoviç korkak oynatma artık,baştan sona baskılı ve atak oynamalıyız...

samuray

bşk. yorgun bizide hafife alacakları kesin puan itibariyle simao guerasma yok bu nu iyi değerlendirebilirsek neden olmasın 3 ncü galibiyetimiz inşallah son gelişmeler diğer futbolcularında aklını başına getirir yedek lerde kendilerini ispat etme şansı yakalar daha hırslı daha maça asılan savaşan bi samsunspor bekliyorum ben şahsen

kuzey55

errea ya uğradım akşam biletlere acayip yoğun ilgi varmış aramızda bjk itleri çoğunlukta olacak gibi.

cembaba

deriaKR

maci 1-0 alacaz gol 7.dakikda BANCE ve mac böyle bitecek

fanatik samsunsporlu

müjdeli haber geldi sonunda.devre arası giden daha da artar

Ollivanders

3 puanı alırız veya alamayız orası ayrı. Ben takımımı dimdik ayakta , mücadeleci ve yurekten oynar gormek istiyorum. Şans bu 15 haftadır yanımızda degil. Gol sevinci bile yaşayamadık haftalardır.Ama mücadele edin be. Ezdirmeyin kendinizi.

babasamsunlu

son gelişmeler bence takımı olumlu etkileyecektir.
zenkeden ve banceden gol bekliyorum.
atacaklar gibime geliyor..
inşallah yani..
güzel düşünmek istiyorum...
ne olur la atın daa :)

Ajan

ibrakadabra55

Yenal Sol beke gelsin sonunda be iyi orta yapıyor o adam Bance kafa vuruşu ve golll !

Ayberk

Ertuğrul-Adem,Kemal,Akaki,Yenal-Murat,Fink,Hakan,Dominguez-Zenke,Bance 11'i çıkacak bence. Keşke Kocabey oynasa. Şu son gelişmelerde onun da payı varsa gitsin(o da aynı furyayla transfer olmuştu ya o bakımdan...). Ama alakası yoksa Dominguez'den daha faydalı olur bence

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Ayberk - 16 December 2011, 23:10:43
Ertuğrul-Adem,Kemal,Akaki,Yenal-Murat,Fink,Hakan,Dominguez-Zenke,Bance 11'i çıkacak bence. Keşke Kocabey oynasa. Şu son gelişmelerde onun da payı varsa gitsin(o da aynı furyayla transfer olmuştu ya o bakımdan...). Ama alakası yoksa Dominguez'den daha faydalı olur bence

Renktaşım hala Fink mi diyorsunuz ya ? Fink geçen maçta 1 kere koşmadı.Topu kaybetti koşmadı , pas attı koşmadı.Yenilen golü tekrar izle onunda parmağı var o golde.Ertuğrul-Adem Kemal Akaki Yenal - Anıl Murat Hakan Bülent Kocabey - Bance Zenke süper olur bence.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 16 December 2011, 23:15:41
Renktaşım hala Fink mi diyorsunuz ya ? Fink geçen maçta 1 kere koşmadı.Topu kaybetti koşmadı , pas attı koşmadı.Yenilen golü tekrar izle onunda parmağı var o golde.Ertuğrul-Adem Kemal Akaki Yenal - Anıl Murat Hakan Bülent Kocabey - Bance Zenke süper olur bence.

Demedi deme Fink hayatinin macini oyniyacak.