STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Ulusal basında ve Samsunlular haricindeki çoğunluk banko bjk galip gelir diyor, bu hafta yaşanan olaylar, futbolcuların takımdan gönderilmesinin zamanlama olarak yanlış olduğunu savunuyorlar ve takımdaki diğer futbolcuların bundan olumsuz etkileneceğini söylüyorlar, biz ise aksine takımdaki huzursuzluk yaratan futbolcuların takımdan uzaklaştırmasıyla Samsunsporumuzun galibiyetine odaklanmış durumdayız, biz taraflı olduğumuz için mi böyle düşünüyoruz, yoksa hakikaten yaşanan bu olaylar takım üzerinde baskı oluşturup bizi olumsuz mu etkiler? İnşallah verilen kararlar takımdaki futbolculara itici güç olur inşallah maçtan galip ayrılırız.

fanatik samsunsporlu

kalptenþimþek

fanatik samsunsporlu

simao aurello almeyda sakat diyorlar.doğruysa güzel olur bizim için

Ayberk

Almeydanın olmaması dezavantaj olur bizim için. Pektemek acayip formda, onun oynamasındansa top ezen Almeida'yı tercih ederim. Aurelio'nun kendisine faydası yok ki oynadığı takıma olsun. Simao'nun olmaması bir avantaj

fanatik samsunsporlu

aslında doğru söylüyorsun da almeydanın sağı solu belli olmuyor.bazen coşuyor

samsunspor.co.nr

17 December 2011, 13:51:07 #231 Son düzenlenme: 17 December 2011, 14:01:35 samsunspor.co.nr
sevgili can tongo ! seni,mersin maçı yorumun ile sevgiyle anmaya başladığım bu haftalarda,yine büyük sevgiyle andığım teber ve sarp'ın takımdan ayrılmasıyla sahaya 11 kişi ile çıkacağımızı düşünerek ve "azalan"  :D mücadele gücümüzle banko 3 puan diyorum.
Sen de Samsunspor - beşiktaş maçı için "1" seçeneğini kuponuna rahatlıkla ekleyebilirsin.
MS tercihim : 1 samsunspor_x

5trawberry

Quaresma Simao Almedia yok..

Quaresma'nın olmaması takımın yarısı yok demek gibi.. O yönden şanslıyız.
Almeida'nın olmaması Holosko veya Pektemek'e şans demek, bu da bizim için kötü..

Bir de Fernandes gibi bir topçuları var ki, adamda her türlü yetenek var..

İşimiz çok zor, ama imkansız değil..
Yeneceğiz öyle ya da böyle.

Gorkem

en az beraberlik  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Sol Açık

Şimdilik bu haftaki maç sonuçları bizim için çok iyi.

Karabük 12'de kaldı ve haftaya Beşiktaşla İstanbul'da oynayacak. Ordu haftaya Trabzon'da. Antep haftaya içerde Bursa ile ve Bursa bu hafta içerde Antalya ile. Antalya'da haftaya Fenerle oynuyor. Sivas bu hafta deplasmanda İBB ile.
Haftaya Sivas maçı bence Beşiktaş maçından da önemli. Bizim alacağımız 6 puanla (olmadı 4 puan), bunca soruna rağmen devreyi düşme potasının dışında, hiç de o kadar kötü olmayan bir yerde kapatırız.
Sivas'ı yenersek ilk yarı şöyle sonuçlanabilir:

Sivas: 20
Antalya: 20
Bursa: 19
Ordu: 17
Samsunspor: 17
G.Antep: 16
Karabük: 12
A.Gücü: 7

Halen hiçbirşey bitmedi ve umarım oyuncularımız bunun farkındadır...

ahmetsefa55

mehmet yılmaz

Hakikaten iki maçı da kazanırsak harika bir tablo çıkar ortaya ama o iki maçı kazanabilir mi bu futbolcular? Hepimizin ciddi endişeleri var sanırım :(

özkan

İçimde en büyük heyecanı yaratan maç bu sezon..Bi an önce yarın olsa,kartala şimşek çaksa !

fanatik samsunsporlu

beşiktaş değil de sivas korkutuyor beni.20.30 eksi kaç derece kimbilir

Sol Açık

Ne yalan söyleyeyim, birkaç maç dışında bizim takımın mücadelesini gerçekten beğeniyorum ve pekçok maçta biraz daha becerikli olunsaydı, şu an çok daha üstlerde olabilirdik diye düşünüyorum.

Ama bizim takımın bu "beceri" sorununun şanssızlıktan ileri geldiğini de düşünmüyorum. Umarım önümüzdeki 2 maçta ekstra "şanslı" oluruz ve devre arasında da beceri sorununu çözecek transferlerle (ki bence kalabalığa gerek yok, 1 ortasaha 1 santrafor, 2 "gerçek" yıldız yeter) sezonu güzel tamamlarız.

Sonuçta, umut fakirin ekmeği...  ;)