Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Tufan - 16 December 2011, 01:36:58
1 ay kaldı mental hazırlıklara başlamak lazım ama bu Trabzon deplasmanıyla ilgili yasak gelecek diye içimde bir sıkıntı yok değil.

Aman Tufan, Allah korusun. O yüzden 1 ay boyunca sanal ortamda özellikle kalvyetörler saçma sapan şeyler yapmazlar inşallah. Sonuçta esip gürleyenlerin deplasmana gitmek gibi bir niyeti de derdi de olmaz. Olan bize olur, kalırız ekran başına, kahrolurum valla :(

kamuri

ne diyosun mehmet hocam tanırlarmı ki beni ;D ;D ;D bak şimdi çok korktum ;D ;D ;D ;D

Tufan

Mehmet abi ne bileyim saçma sapan deplasmanlara görüyoruz yasak geliyor çekiniyorum itoş falan yaptık diye yasak gelmesinden.

özkan

Benim fikrim 55'inci dakika için orayı geçen seneki denizli deplzsmanına çevirmeliyiz bize ayrılan bölümü.Kaldıki o hamsilerin yeri bence sesimizi duyurmak için yeteri kadar sahaya yakın bir yer.Büyük arma + konfetiler hamsileri etkilememize yetecektir diye düşünüyorum.

Lusage

Her yere Metroyla giden ben Ankara'ya Fındıkkale ile gittim. Şimdi ise Metro'ya inat ULUSOY ile geri dönüyorum. Bir daha o dandik arabalara tövbe binmem.. :suslen:  :x((

En son o kümes gibi deplasman tribünü olan Telekoma rezil olduğumuz maça gitmiştim. Çoluk çocuğun maskarası olmuştuk. Ondan sonra tövbe ettim. Ama hamsispor'a özel. Yeminimi bozdum ülen..  :D

samet_55

hava da kaç gündür ne güzel mübarek..inşallah pazar günüde güzel olur..

brigand

Pazar günü 17-18 derece sıcaklık bekleniyor. Samsun dışında olduğum için havanın nasıl olduğunu göremiyorum tabi ama galiba güzel bir maç havası olacak. Saatte buna uygun diye düşünüyorum.

King Of The North

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 December 2011, 01:36:24
bizim şirketin toplantısında trabzndan glen bi lavuk vardı.
ne zaman geldinzi ki trabzon a dedi..
dedim sen o zamanlar paçalı donla geziyordun trabzona deplasmanı sadece Samsunspor yapıyordu.
bu maça gidip son santimetrekareye kadar doldurup skor ne olursa olsun Samsunpor diye bağırmak paha biçilemez..

Ben 20 otobüsle travzana deplasman yapıldığını bilirim, yeter ki isteyelim, üstelik yer yoktu otobüslerde, bir sürü kavga çıkmıştı cumhuriyet meydanında 15 otobüs beklyordu, yer yoktu yer, o lavuk ne konuşuyo bilip bilmeden , hayatımda görmediğim kadar psikopat gördüm o deplasman için otobüslere koşan :evet: ;D

maraton

DİLİMDE TÜY BİTTİ AMA SİZ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ.. ANAOKULU ÇOCUKLARI BU KADAR İKAZA ANLARDI AMA MAALESEF SİTE ÜYELERİ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYOR.. BEN UYARMAKTAN AMAN YAPMA DEMEKTEN BIKTIM...
KISALTMA DA OLSA KÜFÜR ETMEK, HAKARET ETMEK, KİŞİLERİN ŞAHSINA HAKARET EDİCİ SIFAT VE İTHAMLAR KESİNLİKLE YASAK OLUP, 16/12/2011 SAAT 14:15 İTİBARI İLE SİTE KURALLARINA AYKIRI MESAJ İÇERİĞİ KULLANAN İSTİSNASIZ HER ÜYE UYARI YAPILMADAN NOPOST YAPTIRIMI İLE KARŞILAŞACAK DEVAMI HALİNDE ÜYELİĞİ İPTAL EDİLECEKTİR..
LÜTFEN HEM BİZİ HEM DE KENDİNİZ ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN VE BİZİ YAPTIRIM UYGULAMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN.. TÜM SAMSUNSPORLULARI KARDEŞ BİLEN BİZLER, HERKESİN KENDİ OTOKONTROL MEKANİZMASINI UYGULAYARAK HASSASİYET GÖSTERECEĞİNİ BİLİYOR ve ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ............. SİTE YÖNETİMİ

celebi

ts ye kırmıız beyaz bir rakipp PSV

celebi

Bu bjkliler neden bu kadar önemsiyorlar bizim deplasmanlaerımızı zamanında iyi yara verdiğimiz için mi acaba

samet_55

eeee adamların  kendi sahalarında..cigerlerini söküp aldık..hakeme etmedikleri laf söz kalmaştı.memleketi ayaga kaldırmışlardıı.cem papilada stada gelse maçı izlese.4-1 yensek

Ajan

Alıntı yapılan: celebi - 16 December 2011, 16:28:19
Bu bjkliler neden bu kadar önemsiyorlar bizim deplasmanlaerımızı zamanında iyi yara verdiğimiz için mi acaba

Tribün liderleri Ankara'da oynanan cezalı maçımızda iyi yara almıştı abi ondandır.

AhmetDenizci

Kulüpleriyle sözleşmelerini fesheden üç tane oyuncu: Sezer Badur, Kerim Zengin, Cihan Yilmaz seç, beğen, al!

fat55

arkadaşlar engin abinin nick i edmontdante ydi dimi?bu aralar sanki hiç sitede göremiyorum.bjk maçı öncesi engin abi siteye gir de bu benim için totem valla.