Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

55__Gurbet__55

Vallaha özgürü hürriyet´i bilmemde murat ceylan bizim orta saha´ya antibiyotik olur.

mehmet yılmaz

Bu ordunun kalecisi fevzi tam bir kumbara geçen sene zenkeden yediğinin daha beterini yedi gsden

feveran

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: altunay - 16 December 2011, 20:42:00
El hadji diouf, özgür çek, hürriyet güçer ve murat ceylanla anlaşılmış %90 samsunspordalarmıs  not: sadece bir duyumdur
geçen transfer donemınde de ortaya lafları atıp gıtmıstın.

kesın duyum olmadıkca rıca edıyorum sallamayın.
umutlandırmayın bızı.
ayrıca su 2 mactan 4 puan cıkaramazsak o transferlere pek ıhtıyacımız kalmıcak...

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: atakan - 16 December 2011, 20:55:46
takımlar ankaragücünden futbolcu alınmıcak diye söz vermişlerdi kulupler birliği toplantısında.özgür çek,hürriyet ??
iyi de futbolcular açıkta mı kalacak

King1965

Ordu ıyı top oynadı gs'yı dar ettı oyunun basında gol yedıkten sonra acıldılar.. Besıktas zor bır rakıp ama Bız zorun ustesınden inşallah gelecegiz.. Özledik 3 Puanı .. Düsünsenıze pazar gunu ergun yok ohhh :) M.sarp oynamıor :) 3 puan ıcın umutlandım bnlar gıttıkten sonra

AntZ

16 December 2011, 22:14:51 #24967 Son düzenlenme: 16 December 2011, 22:23:18 AntZ
Alıntı yapılan: atakan - 16 December 2011, 20:55:46
takımlar ankaragücünden futbolcu alınmıcak diye söz vermişlerdi kulupler birliği toplantısında.özgür çek,hürriyet ??

Ama onlar artık Ankaragücü futbolcusu değil  ;) Takımda kalan futbolculara transfer teklifi yapılıp takım daha da zor durumda kalmasın diye söz verilmiştir verildiyse.

Diouf'a sezon başı burun kıvırdık ama bir gömlek altı, aynı yaşlardaki Webo ve Dede nin performansları ortada...

feveran

biz karadenizli olarak neden karadeniz takımlarını desteklemyız neden düşman gözüyle bakıyoruz onlard a bize düşman gözüylemi bakıyor?

Ajan

Alıntı yapılan: feveran - 16 December 2011, 22:26:51
biz karadenizli olarak neden karadeniz takımlarını desteklemyız neden düşman gözüyle bakıyoruz onlard a bize düşman gözüylemi bakıyor?

Malum takım hariç bence hiçbir takım ile düşmanlığımız yok son yıllarda özellikle tribünde yaş ortalamasının düşmesi sanal ortamın hızla yayılması vs. yüzünden klavyeden sallayanlar yüzünden hiç alakası olmayan takımlara düşman gözüyle bakılmaya başlandı bunda en büyük suçta Tribünün önde gelen kişilerindir. Ayriyetten alakasız takımlara düşman gözüyle bakılmaktan öte hiç alakası olmayan takımları kardeş olarak belleyen kesimler var bence bu ilerdeki tribün kültürümüz adına hiç olumlu bir şey değil.Tribün büyüklerinin bu işe el atıp dostu düşmanı gençlere öğretmesi lazım.

kalptenþimþek

Dönemlik tribün dostluklarının fazla cılgını çıkartmadan abartmamak, tadında bırakmak kafidir.. İlla ki dost aranacaksa; Samsunsporun tek dostu Çarşambaspordur... 
Samsunda yaşayıp Samsunspor'u ikinci plana atan her zümre, her zihniyet, her şahsiyet ise savundukları her değerle Samsunspor'un tek tek düşmanıdır..

sosaka

Rıdvan NTV de bilip bilmeden ergünü sarpi savunuyor  :kafa:

olcay

bu danlgalak rıdvan alt yazıya göre konuşuyo beni sinir ediyo ya.bu yüzde yüz futbola nasıl ulaşırız.mail adresi falan bilen var mı? bi de şu rıdvan la güntekine o dekontları gönderebilcek birisi var mı ya. salak herifler.
zaten rıdvan yani, şikeyi türk toplumuna kabul ettirmeye çalışan,aziz yıldırımın kölesi bi insan..
neymiş para ödemeyene acımasız olcakmışın.lige almıycakmışın.diyarbakır örnekmiş.ulan dingil senin tuttuğunun takımın yöneticisi bagajda para götürüyo.bu hala neden bahsediyo. :kafa:

kamuri

aynen bende onu yazacaktım ya bu rıdvan ne biliyo da ne saalıyo bizim başkana samsunspora felan kuyruk acısı var galiba ntv nin numarası 02123350000.arayın arkadaslar bende arayacam şimdi bilip bilmeden sallamasın rıdvan :kafa:

Serkan

ben aradım konuştum sizde arayın