78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

çok ciddi bilgi kirliliği var.. lütfen dikkatli okuyun, düşünerek yazın..

brigand

Biri bana Ahmet Şahin'in formsuzluğu sorduğunda, ailevi sorunlarının olduğunu ve mental olarak bozuk olduğunu söylüyordum. Ancak tüm eleştiri ve yaşananlara rağmen Ahmet Şahin'den bir açıklama beklerdim. Takımın büyüğü olarak sahip çıkmasını ve taraftarla arasını açmamasını beklerdim. Durum bu olunca Ahmet Şahin hakkında olumlu düşünememeye başladım. Yediği gollleri ve toparlanamamasını açıklayacak net birşey bulamıyorum artık.

altunay

şikeci ahmet yakında bunuda alırlar içeri

cembaba

Kesin mi bu bilgi arkadaşlar. İnsanları karalamak çok kolay. Bende eleştiriyorum ama, yaptıysan, ettiysen diye konuşuyorum. Lütfen kulaktan dolma haberlere itimat etmeyiniz.

Jnr.Serkan

Özkan buraya gördüysen yaz.İyi niyetinden şüphem yoktur ama ne bilim iftirada olabilir.Çamur at izi kalsında olabilir.Sen gördüysen inanırım ama başkası dediyse pekte itimat etmem.En azından eşi hasta olan bir insan böyle birşey yapıyorsa kov gitsin.Futbolcunun zeki çevik ve ahlaklısı diye boşuna denmiyor

özkan

serkan sen bana nası inanırsan hacı benimde inandıgım adam öyle biri.atakumda otelden çıkarken ondan önce jajadan haluk tan aykut ahmet sahın 3 kadınla otururken cıkıp jajadan taksiyle gitmişler.durum bu.bilgi kirliliği diyen bilgi kirliliği desin.gerçek diyen gerçek desin.kötü olan şeyide sölemek zorundayız iyi olan şeyide.ahmet eşi hasta diye 3 gole 3 manita alıyoken bizim umutlarımızı satıyor.benim için samsunspor ahmeti bırak ahmetin canındanda değerli.kusura bakmayın.

##kdc##

Allah yolunu açık etsin, bize yaşattığın tüm başarılar için teşekkürler Ahmet Şahin. Bir an önce de eşin sağlığına kavuşur inş..

germencisse

Vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür edelim ancak bir futbolcunun ağzından paranın "p"si çıkıyor ise o iş olmaz,hayırlısı olsun diyelim..

ahmetsefa55

Lusage

Şimdi bir şey diyeceğim ama neyse.. O kadar emeğin var..  :rulet:  :-X

Turuncu

Geçen sene çok güzel günlerimiz oldu . Hele denizli deplasmanı unutamam . Taraftarla aran çok iyidi en fazla tribüne sen çağrılıyordun. Bu sene için aynısını söyleyemeyeceğim taraftara el kol hareketi  yapmalar birden fazla hatalı goller yemen beni senden soğuttu. Herşeye rağmen çıkmamıza vesile olan birisin herşey için teşekkürler ....

Jnr.Serkan

Ahmet Şahini 2 dönem olarak ele alırsak ilk döneminde yaptığı katkı ve Süperlige çıkmamızdaki en önemli isim olması sebebiyle çok teşekkür ederim.2.dönemi ele alırken 1.dönemde yaptıklarından dolayı saygı duyduğumdan susuyorum.Bundan sonra ki futbol hayatında başarılar...

samsunluhakan

16 December 2011, 18:09:53 #1137 Son düzenlenme: 16 December 2011, 21:02:55 samsunluhakan
emeklerin için teşekkür ederiz yolun açık olsun bize güzel günler yaşattın

ngonge

Sarp ile Ergün'den ayrı tutuyorum gene ben. Eski günlerin ve emeğinin hatırına.

Artık bize yararı olmazdı zaten. Yolu açık olsun, Allah karısına şifa versin.

özkan

Sana  :kafa: eşine acil şifalar diliyorum..