STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

ngonge

FaTiH_HaN geçen yıldan bahsedince aklımdan; Billy Mehmet, Agbetu, Hakan Bayraktar, Orhan geçti...

Bence şu anki takımda oynasalar daha fazla faydaları olurdu. Yani Bank Asya'dan sonra gönderip Süper lig için aldığımız oyuncular Bank Asya'dakiler kadar bile performans veremediler. Şu anki durumumuzu da bu açıklıyor sanırım.

Mersin maçını alırsak takım Beşiktaş ve Sivas maçlarına daha özgüvenle ve rahat çıkacak.

samuray

tam 14 haftadır bizleri fıtık ettiniz be allahda sizleri fıtık etsin ha bu hafta ha bu hafta olmadı önümüzdeki hafta olmadı yine diye diye sinir küpüne döndük be yazıklar olsun ne hakkınız var bu taraftara bu sıkıntıları çektirmeye  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:( >:( yorummu yok artık yorum yapamıyorum maç için malesef o zevkimizi bile aldılar elmizden bu kötü sonuçlardan sonra neyin yorumunu yapacam

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ekigho55 - 10 December 2011, 17:06:34
küme düştüğümüz sene ilk yarı 19 puanımız vardı :'( :'( :'(

Alıntı yapılan: isyan - 10 December 2011, 17:11:31
16

14 puanımız vardı

13 puanlı Denizli kurtarmış sezon sonunda.

AntZ

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 10 December 2011, 14:40:45
arkadaşım fazla heyecanlanma bence benim hiç umudum yok petkoviçle 1 puan bile mucize bizim için

Petkoviç'e rağmen 3 puan  ;) Petkoviç olmasa Mersin'den 8-10 puan alır gelirdik  :evet:

Temel oyun felsefesi 3-4-3 olan bir hocanın elindeki en iyi sol kanat Ergün, En iyi sağ kanatta Lazar ya da Adem...

Petkoviç'in getirilmesi yanlış olabilir ama hatalı olan Petkoviç değil... Ne oyun kurucumuz var (vasat Selim vardı o da sakat) ne bitirici forvetimiz... Kalecimiz Ahmet=yok, kulübün içindeki brütüsler malum, takiki yanlışları var ama Ergün'ü tesislerden içeri sokması dışında suçlunun Petkoviç olduğunu düşünmüyorum... Hatta iyi bile götürüyor bence...

Lusage

Alıntı yapılan: samsuni - 10 December 2011, 19:46:49
13 puanlı Denizli kurtarmış sezon sonunda.

Daha doğrusu kurtarILdı. Çantacı Ali Paşa ve Ulusoy tarafından.. :kafa: :kafa:

radikal-fma

Alıntı yapılan: Lusage - 10 December 2011, 20:03:26
Daha doğrusu kurtarILdı. Çantacı Ali Paşa ve Ulusoy tarafından.. :kafa: :kafa:
koskoca spor bakanımız var elbet bizide şikecileri kurtarmaya çalıştığı gibi gibi kurtarmaya çalışır ;D

Lusage

Alıntı yapılan: radikal-fma - 10 December 2011, 20:19:29koskoca spor bakanımız var elbet bizide şikecileri kurtarmaya çalıştığı gibi gibi kurtarmaya çalışır ;D

Kirli işler bu kulübün mazisinde hiç yer almadı. Bundan sonrada yer almasın. Eksik kalsın o neye baktığı belli olmayan bakan..

beşnumara

Maç öncesi son idmana gittim Adana Demirspor Aytaç Durak Tesislerine.
Dominguez kadroda yok önce onu söyleyeyim.Yöneticiler kara kara düşünceliydi veya ben öyle yorumladım ;)
Yarın muhtemelen kadroda Lazar,Yenal Ekigho ve Anılı göreceğiz.Yedeklerde de ersin,oğuzhan,bahia,ergün,zenke,bülent ve Ahmet olur diye düşünüyorum.
Sanırım yarın gol izleyeceğiz :) söylemesi de garip oldu bizim için :(
Her ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç. Ligde iyi takım bir elin beş parmağını geçmiyor ama biz çok kötüyüz toparlanmamız lazım.

vanlioglu

ersin, oğuzhan, bahia, kemal, akaki beşide defansın ortası. ilginç 18'ler çıkartıyoruz.

ahmetsefa55

ertugrul

lazar   kemal   akaki   yenal

murat      fink      hakan

anıl                     ekigho
           bance

mehmet yılmaz

İçeride hadi neyse de deplasmanlarda Bance'siz oynamamız lazım.
Temel olarak çok yanlış bir tercih Bance.  :( :(
Zenke, Ekhigo'yu denemeli hoca.

cembaba

Mehmet Abi dediğin çok doğru. Dünyada bir Stoke City Tek Santrafor oynuyor. Bir de biz. Zenke - Ekigho bir kere bile denemedi. Orta sahada M.Sarp'tan vazgeçip, çabuk adamları hiç koymadı. İleriye top taşıyabilecek oysaki bir çok oyuncumuz bulunuyor. Bir kere bile, Murat Yıldırım - H.Arslan ikilisi deneyip, kanatları da Savaş Yılmaz - Ufuk ile değerlendirmedi. Bunların yanında, Anıl Dilaver, Dilaver güçlü gibi seçeneklerimiz de bolca bulunuyor. Çok yavaş, ağır, hantal, bitik adamları sahaya sürüyoruz. Yenilgi kaçınılmaz oluyor. :(

PETKOVİÇ İSTİFA!

beşnumara

Abi biz ne dersek diyelim bance sakatlanmadığı müddetçe hatta ayağı kopmadığı müddetçe forması garanti.
Tamam oyuncularımız yeteneksiz ama şansımız da yok arkadaş.Şu eskişehire bak yaa adamlarda ne kadar bal var anlamış değilim biz de oynadık bu eskişehirle biliyoruz ne olduğunu nerdeyse lider olacaklar kafayı yememek elde değil  :kafa:
Kazanalım artık.Ekigho ile Anıl mersin defansındaki eksikleri değerlendirirse galip geliriz.

##kdc##

Süper kahraman gibiyiz valla başı sıkışan bizim maçtan sonra çıkışa geçiyor; önce manisanın galibiyeti yoktu bize gelen kadar, sonra da eskişehir. Adamlar şimdi ilk 5 teler. İnş yarında mersin bize bi kahramanlık yapar..

maviay55

eskişehirin ne oynadıgını izledik canlı canlı..adamlar nerelere geldiler  :rulet: anlamak mümkün değil

beceriksizlik ve şansızlığımızı yenip gol atabilirsek puan yada puanlarla dönebiliriz