STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 10 December 2011, 13:02:58
boşanma için değiklde hastane masrasflarını çekebilirim. ;)

Emekli sandığı karşılıyormuş, sordum.
Yine de bu sefer kalsın deplasman.

Trabzon'a kadar gitmem artık, ona da 1 aydan biraz fazla kalmış zaten.
Trabzon'da buluşuruz.

mehmet yılmaz

Bank Asya'dayken 1 yıl boyunca hiç bir deplasman maçını kazanamamıştık. Ancak o süreçte her deplasmana taraftar gitmişti. En sonunda kimsenin gitmediği bir Erciyes deplasmanında 5-1 kazanmıştık. ( Tribünde sadece 3 kişi vardı, biri de bizim beşnumaraydı :) )
Mersin de öyle olabilir belki. Kimse gitmezse kazanırız, futbolcular da üç puanı kendi kendilerine kutlarlar. ( Beşnumara orada olacaktır zaten )

muzaffer4

bir puan alırsak futbolcuları havaalanında karşılama yapmamız gerekir...

Sioux

Alıntı yapılan: ekigho55 - 10 December 2011, 13:50:06
bir puan alırsak futbolcuları havaalanında karşılama yapmamız gerekir...

dalga mı geçiyorsun?
şöyle mal mal yorumlar yazmayın şuraya.
>:( :kafa: >:( :kafa: >:( :x(( :x((

FaTiH_HaN

3 puan için umutlanmayayım diyorum ama yine heyecan bastı umutlarım yeşerdi, alırız 3 puanı  :)

samsunluhakan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 10 December 2011, 13:55:10
3 puan için umutlanmayayım diyorum ama yine heyecan bastı umutlarım yeşerdi, alırız 3 puanı  :)

arkadaşım fazla heyecanlanma bence benim hiç umudum yok petkoviçle 1 puan bile mucize bizim için

isyan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 10 December 2011, 13:55:10
aynisini her hafta bende yasiyorum  :evet:
Fazla heyecan fazla ümitsizlikten iyidir, bu maci öyle yada böyle alicaz

ercan0655

Ya nasıl şey bu umut dünyası nasıl galibiyetten bahsediyorsunuz anlamıyorum. Takımın haline bakın el freni çekilmiş mersedes gibi olduğu yerde pati çekiyor ileri gidebilen yok orta saha yok eee gol yok sonuç baba ORHAN

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 December 2011, 13:49:10
Bank Asya'dayken 1 yıl boyunca hiç bir deplasman maçını kazanamamıştık. Ancak o süreçte her deplasmana taraftar gitmişti. En sonunda kimsenin gitmediği bir Erciyes deplasmanında 5-1 kazanmıştık. ( Tribünde sadece 3 kişi vardı, biri de bizim beşnumaraydı :) )
Mersin de öyle olabilir belki. Kimse gitmezse kazanırız, futbolcular da üç puanı kendi kendilerine kutlarlar. ( Beşnumara orada olacaktır zaten )
cık cık cık çok ayıp abi.
bu takımı nerde yalnız bıraktığımızı gördün. 8)
grup 4.levent 1 temsilcisiyle mersin'de.

2011 Genç 4.Leventliler  :deli:

Lusage

Alıntı yapılan: ercan0655 - 10 December 2011, 15:11:33
Ya nasıl şey bu umut dünyası nasıl galibiyetten bahsediyorsunuz anlamıyorum.

Aşıklar umut etmez gelmeyeceğini bilseler bile yaralarını sıkıntılarını kalplerine gömer ve beklerler. Inatla sevgiyle aşkla.. Sadece gerçekten aşık olanlar anlar..

hacettepeli

fanatik samsunsporlu

muzaffer4

küme düştüğümüz sene ilk yarı 19 puanımız vardı :'( :'( :'(

isyan

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: ercan0655 - 10 December 2011, 15:11:33
Ya nasıl şey bu umut dünyası nasıl galibiyetten bahsediyorsunuz anlamıyorum. Takımın haline bakın el freni çekilmiş mersedes gibi olduğu yerde pati çekiyor ileri gidebilen yok orta saha yok eee gol yok sonuç baba ORHAN

Geçen sene istanbuldaki güngören, kartal maçlarından sonraki durumumuzu hatırlıyorum da şimdi biz daha kötü durumda değiliz, o maçlarda 2 pas yapamamıştık, kaleyi bulan şutumuz bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı, ama kimse umudunu kaybetmedi bu maçlardan sonra, neticesinde biz şu an süper ligdeyiz.