STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

jean

Tufan

Allah içimi biliyor ya şu ligde Trabzon'dan sonra en nefret ettiğim şişirilmiş bir takım! olmaz ya 2-3 tane yaslasak şunlara bi nebze içim ferahlar şu kötü durumda.

isa55

Maçlarımızda 2-3 yeriz, 0 puan alırız gibi cümleler, mağlubiyet sonrası "zaten böyle düşünüyordum" demek ve fazla etkilenmemek için mantıklı olabilir. Eleştiri yapalım ama forumda böyle şeyler paylaşmamaya çalışalım arkadaşlar. Dışarıda zaten yeteri kadar gülüyorlar, eleştiriyorlar. Burada bari moralimiz yüksek olsun, umudumuzu yitirmeyelim. Yine de siz bilirsiniz.

ahmetsefa55

SametYılmaz55

patlama yapacağımız maç bu maç olacak ve Samsunspor'un ne olduğunu görecek herkes bu sefer

fanatik samsunsporlu

çağdaş kırmızı kart cezalısıydı.2 maç aldıysa bizim maçta yok.josep boum da sarı kart cezalısı.yanlış bilmiyorsam bir de ibrahim kaş.ama sakat oyuncularını bilmiyorum

fat55

LisandroLopez

fanatik samsunsporlu

boum un oynamadığı iyi oldu.zenkeyi perişan etmişti geçen sene

55(tuncay)55

biz hala inanıyoruz bu olmassa önümüzdeki maç diyoruz ama sizler inanmıyorsunuz hepiniz ruhsuz oynuyorsunuz yeter artık bu maç son olsun artık bizde gülelim

berusa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 10 December 2011, 00:02:09
çağdaş kırmızı kart cezalısıydı.2 maç aldıysa bizim maçta yok.

Çağdaş Atan cezasını bir maçla doldurdu dün İBB karşısında. Bizim maçta sahada...

fanatik samsunsporlu

adam direkt kırmızı gördü tek maç yedi ha cezayı.bize olsa 2 maç
patlatırlardı

beşnumara

Bu adaletsizliği görünce insan daha çok soğuyor bu oyundan.Ahmet Şahin kırmızı yediğinde iki maç ceza geldi sanırım ama elmander'in cezası bir maça indirildi ahmet ne yaptı peki demeden edemiyor insan.Ahmetin yaptığını kesinlikle savunmuyorum ama adil değil yapılanlar.

Maç için söyleyeceğimiz pek bir şey yok.Mersinin defansında önemli eksik var orta sahanın önemli oyuncusu erman da yok diyorlar ama bizim takım gol atamıyor rakibimiz menemenspor da olsa farketmiyor bizim için.Allah yardımcımız olsun.

Musti

Bu maçta Mustafa Sarp sarı kart cezalısı. Kayseri maçında ilk yarı bittikten hemen sonra hakeme itiraz nedeniyle sarı kart görmüştü.