Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Alıntı yapılan: King1965 - 08 December 2011, 15:07:18
http://www.facebook.com/photo.php?v=248536115210916

dun aksam ciftlik caddesinden facebookda gordum  :x(( :x(( :x(( :x(( hep meydanı bos bırakmısız

Haysiyetsizler

twitter

ben de dün sırf bunlardan çok türemiş diye gittim atkı aldım adamın tekinden adamda sitemliydi bu memleketsiz vitaminsizlere

5trawberry

ordu_spor 1
sivas_spor 2

Olan gene bize oluyor..

kamuri

Alıntı yapılan: King1965 - 08 December 2011, 15:07:18
http://www.facebook.com/photo.php?v=248536115210916

dun aksam ciftlik caddesinden facebookda gordum  :x(( :x(( :x(( :x(( hep meydanı bos bırakmısız
bi dahakine temiz bi dayak atarız bi daha ortada gs li fb li felan kalmaz yeter ki haberimiz olsun gerisi sorun değil

celebi

bence onların arasında Samsunspor maçına gelipte grupların içinde yer alan insanlarda var.

kamuri

herşey beklenir bunlardan al_sana

5trawberry

Alıntı yapılan: celebi - 09 December 2011, 00:53:38
bence onların arasında Samsunspor maçına gelipte grupların içinde yer alan insanlarda var.

Var tabi bugünki maçlardan örnekler,
Adamın boynunda Samsunspor atkısı var, İçerden Fenerbahçe atkısı takmış montla kapatmış
Birisi ise, Gs-Fb maçını konuşuyor diyor ki, Bu bilica'nın bize hiç faydası yok her hata takımı yiyor bilmem ne, ötekisi de Aslanım Emre Çolak geleceği süper diyor..
Vs Vs..

kamuri

markus merk hasan alinin pozisyonu için penaltı kırmızı kart dedi tabi şansallan mustafa hemen muhalefet oldular geçelim pozisyonu dediler gitti buz gibi penaltı kırmızı kart ya ******* suat arslanboğa

maviay55

trt spordaki eski hakem (ismini unuttum) de %100 doğru karar penaltı yok dedi

kamuri

Alıntı yapılan: maviay55 - 09 December 2011, 02:20:52
trt spordaki eski hakem (ismini unuttum) de %100 doğru karar penaltı yok dedi
sen hangisine inanmak istiyosan ona inan

maviay55

Sercan

Bu takımı bu hale getirenlerin, yöneticilerin, futbolcuların, hocanın yedi ceddini .....

AMA birazcık kabahati kendimizde aramak lazım, elimizden giden trabzon ve manisa maçlarını kaybetme nedeni taraftardır. O günlerde tepkinin yanında gerekli destek verilse idi trabzonu da, manisayı da yenerdik. Yenildiğimiz maçlardan sonra sağda solda gördüğümüz futbolcular ve yöneticilerle resim çektirmek yerine, taraftar olarak gerekli tepkiyi verseydik bunlar başımıza gelmezdi. Herkes 80'li yılların takımını özlediğini söylüyor. Peki biz 80'li yılların Samsunsporlu taraftarları olabildik mi? Hani yenildikleri zaman evlerinden çıkamazdı futbolcular, hani gezemezlerdi Samsun'un sokaklarında, caddelerinde. Üç-beş kişi olmuyor bazı şeyler, hep beraber olması lazım. Yeri geldiğinde cingenlik yapmamız lazım, bu takım küme düştüğünde bütün futbolcular alır başını gider yine bizbize kalırız. Sonra ah ederiz yine her sene, SUÇ BİZDE, düşersekte düşelim ama bu kitapsızlar, bu boş kaleye golü atamayanlar, yenik durumdayken cak cak sakız çiğneyenler, her mağlubiyetten sonra takımdan memnunum diyenler rahat gezemesinler Samsun'da, dışarı çıkamasınlar, korksunlar. Nasıl olsa taraftar baskısı yok deyip her geçen gün daha da rahatlıyorlar... Bir tane SAMSUNSPOR var, o da bizim...

feveran

bende izledım pozısyonu penaltı degıl adam kolunu cekıyo şans zaten bizde şans olsaydı anamda kız olarak doğardım

Jnr.Serkan

Tribündergide Gs'li birisi Bu maçtan sonra Petkovic gider Giray Bulak gelir demiş.Allah korusun

Ollivanders

ne giray bulak'ı abi ya :(  :kafa: