Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

La yatın da bizde yatalım. Yarın işiniz gücünüz yok mu. Muhabbete dem olacam diye kalkamıyorum bilgisayarın başından. :-* :-*

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania - 08 December 2011, 01:48:51
La yatın da bizde yatalım. Yarın işiniz gücünüz yok mu. Muhabbete dem olacam diye kalkamıyorum bilgisayarın başından. :-* :-*

Bırak şimdi abi...
İhtisas alanın olan kılıbıklık mevzusu açılınca nasıl da ilgini çekti muhabbet!
Ahhh... Ah... Kim kaldı o eski Kalb-i Ilıklardan? :)

@akan,
KayseriNin sol beki Hasan Ali tehlikeli bir adam. Futbola geçici bir süre ara vermesini sağlarsan seviniriz. Tek devrelik şansın var, ona göre :)  Ergün'ü de zorla oynatmanı bekliyoruz artık.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 01:48:02
"Kılıbıklığın Kişisel Tarihi ve Merdane Anılarım" adlı kitabınız ne zaman çıkıyor üstadım?
Başarının peşinde koşan Bozbaykuş arkadaş üç tane akbil satıp almak istiyormuş da! :)  :P

insanları karalamak çamur atmak bedava nasıl olsa..
bu yazarlar böyle arkadaş..
çamur atıp iz bırakmakla kalmıyorlar...
çok ayıp çok..
bir akaki bance 34 yılda yetişiyor bu memlektte...
hemen harcamayalım..

sayın bozbaykuş çelebi bey asla sizin dediğinizi yapmaz..
lütfen iftiralarınıza son veriniz...
yarın sizi maraton tribününn en üst katından aşşağıya yanlışlık atmak zorunda bırakmayınız beni..
lütfen..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 01:51:15
Bırak şimdi abi...

@akan,
KayseriNin sol beki Hasan Ali tehlikeli bir adam. Futbola geçici bir süre ara vermesini sağlarsan seviniriz. Tek devrelik şansın var, ona göre :)  Ergün'ü de zorla oynatmanı bekliyoruz artık.

eeee... ne oldi.. işin düşünce boyle oldi... rın çekirdeğimi alıp gerine gerine oturup maç seyredeyim ebn en iyisi :D :D

mehmet yılmaz

Sizden sonra ertesi gün ben de gittim 19 Mayıs'taki Balkaymakçıya. Adam, yanındakine anlatıyordu, "yahu dün iki kişi geldi, 3 kilo dondurma alacaklardı, kaşla göz arası 5'er kiloyu götürdüler" diyordu. Kimdi acaba onlar? Eşkale göre Samsunspor formalı, iri kıyım iki abiymiş :)  :P Ayrıca Emin abinin sayfayı zayi etmeyelim, belli bir yerden kesip genel muhabbete atarsak iyi olur bu bölümleri. Adminlik yapan bir arkadaş vardı, arada bir Emin abiye sallar, tanırsınız belki. O düzeltir buraları... :)

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 01:51:15
Bırak şimdi abi...

Bahtım kara kardeşim benim. Bursa'ya geleyim dedim p.tesi maçı oldu. İstanbul'a niyetlendim nöbet patladı. Diğer deplasmanlara yemedi. ;D.Ama yine de babasamsunlu kadar olmasa da mini bi kılıbıklık var galiba. :rulet:

mehmet yılmaz

Kayseri kanat akınıyla gol atarsa sorumlusu sensin aha da...  :peeh: :peeh:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania - 08 December 2011, 01:55:10
Bahtım kara kardeşim benim. Bursa'ya geleyim dedim p.tesi maçı oldu. İstanbul'a niyetlendim nöbet patladı. Diğer deplasmanlara yemedi. ;D.Ama yine de babasamsunlu kadar olmasa da mini bi kılıbıklık var galiba. :rulet:

Sana pazartesi olan Bursa maçını federasyon bana cumartesi yapmadı ya abi.. :)
Ha, yiyeceğimiz zaten standart dayak var, bari bir işe yarasın değil mi? :)
Tavsiye ederim, oklavayı ye ama deplasmana git!
Babasamsunlu kadar istesen de olamazsın zaten, adam raportör gibi maşallah...  :P

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 01:57:16
Sana pazartesi olan Bursa maçını federasyon bana cumartesi yapmadı ya abi.. :)
Ha, yiyeceğimiz zaten standart dayak var, bari bir işe yarasın değil mi? :)
Tavsiye ederim, oklavayı ye ama deplasmana git!
Babasamsunlu kadar istesen de olamazsın zaten, adam raportör gibi maşallah...  :P

Sen salı günü müdüre idare et der işi kotarırsın, beni iki direk arasına gererler biliyorsun. Biz her taraftan kuşatılmışız memedim. :kafa:

babasamsunlu

abi bu samsuninin yarın mesaisi yok...
adam zaten mesai maradan torpilli hafta 2,5 gün çalışıyor.
o yüzden tahriklerine kapılma..

kendisi haftanın geri kalanında bilimum çocuk bakma ev işleri ve alış verişleri yapmaktadır..
bütün bunlara rağmen nasıl başarıyorsa deplasman için izin alıp maça gidebildiği için bize hava basıyor..

not : yarın kayserinin sol beki hayatının  tuhaf maçını oynayacak.. emin olun..

Samsunsporumun kader maçı...Ses tellerim kopana kadar bağırmassam şerefsizim..

samsunmania

Vay 2,5 gün ha. Bana da bi yer aç okuldan her deplasman yanındayım samsuni. ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 01:54:33
Sizden sonra ertesi gün ben de gittim 19 Mayıs'taki Balkaymakçıya. Adam, yanındakine anlatıyordu, "yahu dün iki kişi geldi, 3 kilo dondurma alacaklardı, kaşla göz arası 5'er kiloyu götürdüler" diyordu. Kimdi acaba onlar? Eşkale göre Samsunspor formalı, iri kıyım iki abiymiş :)  :P Ayrıca Emin abinin sayfayı zayi etmeyelim, belli bir yerden kesip genel muhabbete atarsak iyi olur bu bölümleri. Adminlik yapan bir arkadaş vardı, arada bir Emin abiye sallar, tanırsınız belki. O düzeltir buraları... :)

Heykelimizi diktiler dondurmacının önüne.

mehmet yılmaz

Birader baska öğretmenlerin 5 günde verebildiğini ben 2.5 günde fazlasıyla verebilyorsam suç benim mi?
Kızdırmayın beni, 3 gün rapor alır 10 gün tatile bağlarım işi! :)
Ayrıca siz bana bakmayın, yarın tatil benim. Sizin mesai vardır sanırsam, galiba, muhtemelen :)

mehmet yılmaz

Adam bir yıldır dükkanı açmıyormuş. O günkü satış yedi ceddime yeter diyormuş. Öyle duydum :)

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 02:07:54
Birader baska öğretmenlerin 5 günde verebildiğini ben 2.5 günde fazlasıyla verebilyorsam suç benim mi?
Kızdırmayın beni, 3 gün rapor alır 10 gün tatile bağlarım işi! :)
Ayrıca siz bana bakmayın, yarın tatil benim. Sizin mesai vardır sanırsam, galiba, muhtemelen :)

Sayın Samsuni yarın kamyonla (yani bi kamyon :rulet:)işim var. Ben kaçar. Herkese iyi geceler. Bu arada bana da yarından sonra tatil... ;D ;D