STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

petkoviçi gönderirler heralde artık sen hoca degisin petkoviç sabrımız taştı nefret ediyorum senden petkoviç
ismi fark emez başımızda bir yerli hoca olsaydı
veya hüseyin kalpar olsaydı
gençlerbirliği:3
galatasaray:0
trabzon:1
ordu:1
manisa:3
b.şehir bel:1
fenerbahçe:1
karabük:3
eskişehir:3
ankaragücü:3
bursa:1
antalya:3
g.antep:3
şuanda 26 puanımız vardı ya bi adam bu kadar olur kovun şu adamı yaa kafayı yedik
bu sene küme düşmezsek dahada düşmeyiz yeterki bu sene ligde kalalım ama benim inancım yok bu hoca başımızda kalırsa senin yaptıgın degişikligin ben ta....

55ertan

03 December 2011, 16:35:20 #391 Son düzenlenme: 03 December 2011, 19:52:24 55ertan
Devreye kadar 6-8 puan toplayip. Devreden sonra 2adam gibi orta saha sart. Culio yu biz alsaydik keske.
Petkovic´in takimi forvetsiz birakmasi bardagi tasirdi artik, ama yerine kim gelebilir ?

Defans, Forvet --------------> yeterli.

Orta saha, Teknik direktör ---> Devre arasi acil takviye sarttttt

Kaleci-----------------------> Ertugrul denenmeli

cembaba

Petkoviç bir maç daha yaktı bizi. Hakan Arslan geçen hafta on numara oynadı. Bu hafta yedek. Daha da yorum yazmayacağım.

Mustafa Sarp - Dominguez - Fink olduğu sürece hiç bir şey olmaz bizden. Orta Sahada tek insiyatif alan adam Murat Yıldırım. Bu orta saha ile ne Bance'a, Ne Zenke'ye Ne Ekigho'ya kızmaya hakkımız var. Golü şansa arıyoruz.

Yine söylüyorum. Petkoviç istifa!!!

özkan

kemal ne yapsın ? sezon başından beri adam yüreklice kalesini koruyor,yanında bi bahia bi akaki menajer kazıkları.uyum diye bişey var.az kendinizi kemalin yerine koyunpartneriniz ikide bir değişiyor.al haftaya bahia oynayacak mesela.o zaman ne olacak yıne aynı hatalar.kemal benim için hatasızdır o golde.

Kale çizgisi üzerinden aşırtma gol yiyen tek kalecidir herhalde ahmet.Yazık.

isyan

Yönetimdeki temizlik'den sonra kadro'da da temizlik sart; Ahmet Mustafa Sarp Fink Ergün dominguez hepsi bos arkadas adamlarin kendilerine hayirlari yok bize nasil olsun ?

RT55

Alıntı yapılan: özkan - 03 December 2011, 16:35:26
kemal ne yapsın ? sezon başından beri adam yüreklice kalesini koruyor,yanında bi bahia bi akaki menajer kazıkları.uyum diye bişey var.az kendinizi kemalin yerine koyunpartneriniz ikide bir değişiyor.al haftaya bahia oynayacak mesela.o zaman ne olacak yıne aynı hatalar.kemal benim için hatasızdır o golde.

Kale çizgisi üzerinden aşırtma gol yiyen tek kalecidir herhalde ahmet.Yazık.
hepimiz üzgünüz kimine karşı ön yargılıyız belki ancak goldeki hata tamamen kemal in-1.75 adama 3 defa kafa atırdı 3.sü gol oldu-kemalin emeğine kalitesine yakışmadı...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Kronos - 03 December 2011, 16:33:03
Ahmet in golde hatası yok mu_? Adam ceza sahasının içinde üstünden gol yiyebilen tek kaleci ya..Senenin basından beri defalarca beceremediği halde hala yapmaya calıstıgı calım atma hevesi de ayrı bi konu.Adamın yediği kacıncı hatalı gol bu.
Baska bir super lig takımında 2. kaleci bile olamaz...Samsun ekmek kapısı.Adem, Hakan,Dominguez,Bance,Zenke,Akaki,Bahia daha saymak istemiyorum.Bunların hiçbiri baska bir takımda forma bulamaz...
AKSİNİ İDDİA EDENİN FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE EDERİM !!!
ben aksini düşünüyorum benimkinden şüphe etme.emin olabilirsin.futboldan anlamıyorum.

Desiqner

Kesinlikle Ahmet golde o kadar hatalıki... Kaç yıllık tecrübeli kaleci askıda kalır mı ? Ya çıkarsın ya beklersin amele gibi askıda kaldı adamda taktı işte...

Theofanis Gekas

beyler sakin tartışalım,para için top oyayanları savunmak için birbirimizi kırmayalım.bi takım yenildiyse herkes suçludur taraftar hariç.beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok,bu hocayı göndermeyen yönetimde en az onun kadar suçludur bence bu saatten sonra

burakbas

arkadaş doğru söylüyor. 2-3 futbolcu haricinde ruhsuzlar için birbirimizi kırmaya gerek yok. hepimiz üzülüyoruz... :(

ngonge

Hepimizin canı sıkıldı bu maça ama şunu da hatırlamakta fayda var:

Kadro olarak Antep bizden 2 gömlek üstün; Popov, Sosa, Muhammet, Olcan,Cenk Tosun, bizim böyle oyuncularımız yok malesef. Murat Ceylan oynamadı. Ki bizim tüm ortasahalarımızdan daha iyi bir oyuncu.

Bu takımdan bu kadar oluyor, Sarp ile Fink'li bir ortasaha bu kadar iş yapabilir. Üzgünüm ama gerçek bu. Üstüne gene yanlış değişiklikler yapan bir hoca ile deplasmanlarda bu takımın maç kazanması çok zor.

ChucKeR

ya beyler herkes 3 oyuncu seçip ''şu şu oyuncular gitsin temizlik yapalım diyor.'' bi temizlik yapmaya başlayacaksak takımda oyuncu kalmaz Allah aşkına.
sarp-fink-ahmet gitti. sonra herşey günlük gülistanılık mı. bu maç iyiydi ama ergün saatli bomba o da gitti. forvetler çok kötü. bu adamlardan olmaz arkadaş. atamadıklarını geçtim. 5 saniye topu ayaklarında tutamıyorlar. savunma hücumdan başlar derler. bi topu ayağına alıp takımın yerleşmesini sağlayamıyorlar.tabii ki koşa koşa kaleye gidersen arkadan destek gelmez.
iki pas yapamıyoruz . sene başından beri bance-zenke arasında bi al-ver yapıldığını gören var mı?
onlar da gitti diyelim. ufuk var  akaki var daha. eleştiri almayan adem bile bursa maçında  dağılmadı mı . o adamlar gitse bunlar göze batacak. sürekli birilerini yollamaya çalışacağız. çünkü HERKES KÖTÜ.

bi de şu hakan olayı var. 1 maç iyi oynayan adamı kurtarıcı yapmayalım. 3. dakikada gol atıp 87 dakika yatmışsın antalya maçında maçı da almışsın. hangi önlibero olsa iyi oynar o maç . yapman gerekn 15metre kareyi parsellemek. takım gerideyken ne yaptığı onemli futbolcunun yapmayın Allah aşkına.

samsunmania

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic pozisyon yakaladıklarını ama bunları değerlendiremediklerini dile getirdi.
''Bugün futbolun kuralından birini gördük'' diyen Petkovic, şunları kaydetti:

''5-6 pozisyon yakalıyorsanız, o maçı kazanmanız gerekiyor. Bu gol atamadığımız ilk durum olmadı. Daha önce de bu duruma düşmüştük. O yüzden aynı şeklide sıkı çalışmamıza devam edip, hedefimiz ilerde çalışmamızı gole yansıtmak olacak. Önemli oyuncu değişikliklerinin iki nedeni vardı. 3 oyuncumuzun fiziksel olarak sahada bekleneni veremedi. Rakip savunmayı hızlı oyuncularla zor pozisyonlara sokmak istedik. Yalnız şu da var ki; biz değişikliğimizi belirttikten sonra golü yedik. 0-0 iken değişiklik yaptık. Durum 1-0 olunca bu skora tepki olarak bir şey yapmamız gerekiyordu. Akiki'yi ileriye çekip, ona göre değişiklikler yaptık. Sadece ilk yarıda çok net 3-4 pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda ise rakibin bize attığı gole bakarsanız, aynı pozisyonun benzerlerini en az biz 3 kere yakaladık. Özellikle son aya bakacak olursanız gerek organizasyon olarak, gerekse yapısal olarak olumlu yönde geliştiğimizi görecekseniz. 2 farkla kaybettiğimiz maç da yok. Gelişimimizi ileri ki maçlarda da göreceksiniz.''

http://www.mackolik.com/Haber/126352/Petkovic-Degerlendiremedik

petko harikalar diyarında.Anlat bakalım nereye kadar...

Tufan

Hocanın Antep'e götürdüğü kadrodan belli galibiyete gitmediği ama deplasmanda o kadar pozisyon yakalayıp gol atamamak beceriksizlik başka birşey değil. hocanın Mustafa-Fink ikilisi ısrarına tahammül edemiyorum Hakan bugünde girince gösterdi kendini ne zaman alacak bu çocuk formayı!
Anıl Dilaver, Burak Çalık'ı Samsun'da bırakıp Akaki'den forvet yaratma çabalarına değinmiyorum bile.

cgr

La ayıptır, gunahtır !! Sımdı ucaga bınıp gerı gelıyosunuz. Icınız rahat. Bızı dusunun lan bıraz. Sızın ıcın 12-13 saat geldık bu mu lan sonucu? Kıcımızı yırttık,bogazlarımız patlayana kadar bagırdık ama kıme? Azıcık onurlu gururlu olun. Lan hadı bıze saygınız yok, kendınıze de mı saygınız yok? Ayıptır be!!!

Petkovıc, 2 forvetı cıkararak adamların ustumuze daha da gelmesını sagladın. Stoper bosta, on lıberoda kı adamlar zorlanmayınca adamlar tek topla hep atak yarattılar. Nasıl bı mantık la bu ? Tamam sende suc var ama o gollerı de cıkıp senın atacak halın yok.
Antepten yenı cıktık sayılır. Ne dıyım bılmıorum kı nasıl gececek bu yolculuk?  Yazıklar olsun hepınızee !!!