STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

özkan

Alıntı yapılan: muhalif - 03 December 2011, 15:58:32
pardon da ahmet şahın le ne alakası var golun ben mı goremedım ?
kemal 1.75 lık adama oyle kafa topu vurdurursa gol olur tabı.

Ahmetle ne mi alakası var .. Bravo kardeş vallaha bu yorum oskarlık.. >l< >l< >l<

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ethm55 - 03 December 2011, 15:59:24
Yanlış Mac İzlemişin Ondan Göremedin Abi..
neymıs ısın dogrusu kardesım anlat bakım.

55__Gurbet__55

Kizmayin ama bu takim emin adimlarla Bank Asya´ya dogru gidiyor.

AhmetDenizci

burakbas

@muhalif abi bırak bize ahmet i bu konuda savunma.. kemal o topa vurdurdu da ahmet ne yapıyor !

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: özkan - 03 December 2011, 16:01:18
Ahmetle ne mi alakası var .. Bravo kardeş vallaha bu yorum oskarlık.. >l< >l< >l<
guzel dalga gectın.yerin dibine girdim.aferin.

samsunmania

Bu kadar ruhsuz top mu oynanır sanki lig bitmiş son maçı yapıyoruz. Haram zehir olsun aldığınız paralar. Dominguez efendinin adını duymadık 2.yarı. Ufuğu oraya alacaksın mr petkovic. anıl nerede, bülent nerede, burak nerede. Adam mı öldürdü bunlar. A2 den forvet getir oğuzhanın yerine koy yedeğe o kadar formsuzsalar.

atakan

ahmet allah seni bildiği gibi yapsın.takımda kaliteli futbolcu namına hiçbirşey yok.bide hocanın beceriksizliği eklenınce sonuc kaçınılmaz.istikrardan yanaydım.ama petkoviç beni hayel kırıklığına uğrattı.

Theofanis Gekas

1 hafta şansa bi galibiyet almamız bile bizi pollyana yapmaya yetmişti ve çoğu şeyi unuttuk,artık en ufak bir şüphem bile yok petkoviç hoca felan değil,18 kişilik kadroda 2 forvet var ve sen bunları oyundan alıyosun,burak çalık yok,bülent kocabey yok.sen bizi yaktın Allahda seni yaksın petko daha ötesini yazmak terbiye sınırlarını zorlar

cem

kemal sende bunu yaparsan,ahmet mümkünse devre arasında defol git petkoviç bugün tarihe geçtin ayrıca bizim takım tam bir beceriksizler ordusu neşter lazım bu takıma...

GökhanÇağlar

mustafa sarp tam bir odunsun,sana 90 dakika dayanan hoca da hoca değil.
ahmet şahin ilk yarı tamam 2 net golü aldında ikinci yarı ne değişti,her ayagına gelen topta yüregim ağzıma geliyor.bu adamın sabıkalı olduğunu bile inadına geri pas atıyor defans.
Fink geziniyor sahada,o golü atsa şimdi belki 3 puanı konuşacaktık.
o kadar yol giden taraftara yazık...

samsunmania

Bu kadar kolay mı lan cefa çekilen yılların sefasını sürmeyi bekleyen taraftarı harcamak. Sinirden duvarları yumrukluyorum. ulan oynarsın, mücadele edersin, karşı takım çok iyidir yenilirsin eyvallah. elindeki maçı nasıl ikram edersin?

twitter

antalya macindan sonra barca izliyormus gibi hissetsim ama
becerisizlik kaybetmemize neden oldu
sansizlik degil becerisizlik

GurbetciFanatik

Yönetim zaten kaosun icinde su Petkoyu kovun be olan olmus zaten biz alistik kaosa.
Gelen yerli herhalde bundanda kötü olmaz sanirim.

Ama ben diyim hic bosuna Petko istifaaaaaaaaa  yazmayilim
son 4 mactan 0 alsak bile devre arasina kadar kovmazlarrrrr.

bari 6 puan alalim su son 4 mactanda ikinci devreye birazcik ümitli girelim.

Acil gönderilmesi olanlar : PETKO - SARP - Bance -  bu 3ü garantiii gitmeli

Jnr.Serkan

Futbolcusundan hocasına kadar hepsinin anasına avradına sülalesine küfür etmek istiyorum ve ediyorum ama buraya yazmıcam.Petkovic haysiyet denilen bir olgu sende varsa istifa et