78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 December 2011, 14:17:19
Bir çok tartışmaya tanık olduk bu sitede, Ama bu abimizin yaptığı bir değil iki değil, bana değil başka bi kaç kişiye de aynı uslubu kullandığını gördüm, Nasıl bi psikolojiye bürünüp okuyor yazılanları anlam veremedim.

Her ne kadar, karşı görüşteki insanlarla tartışmışlığım olsa da farklı platformlarda, saygımı yitirmedim, kendimden yaşca küçüğüyle tartışırken de saygılı oldum, çünkü burda siyaset yok, burda ekonomi yok, burda sanat yok, Bursa Sadece Samsunspor var ve herkesin amacı belli.

Hitap şekillerinde saygıya dikkat etmek, zorunludur.

güzel kardeşim.. adamı piskopata sarıp durma.. yazma.. benim ile ilgili birşey yazma..
3000 kişilik sitede benden şikayetçi sayısı 3 ü geçerse silerim üyeliği.
bedavadan name yapma.

ahmetsefa55

illa listeyi başlatalım mı yani akan abi  :D

şaka bi yana 5trawberry dostum akan abi iyidir.
uzatmayalım derim. ;)

5trawberry

Ben iyidir ya da kötüdür demedim ki.
Kendi ile ilgili bir şey yazmamama rağmen, üstüne alınıp bozuk uslupla karşılık veriyor.
Ben onunla ilgili bir şey demedim. Şikayetçi olan vardır ya da yoktur da demedim.
Ki bu sitedeki kimsenin, iyiliğinden şüphem yoktur. Buna can-ı gönülden inanıyorum.
Ama aynı uslup görüldüğü üzre devam ediyor.
Kendisiyle alakalı zerre kadar birşey düşünmediğimi yineliyorum.

babasamsunlu

sen zaten hiç bir şey demiyorsun. ben manyağım . sana giydirip duruyom.
taktım kafayı sana.
maçta gelde yanıma bu takıntı bitsin.

SametYılmaz55

formasına ihanet eden şeref yoksunu birisin

LisandroLopez

kaptan 55

bugün bir kez daha gördük ki süper lig kalecisi değilsin.

fındık

düşündüm taşındım Ahmetin yeri kalparın yanıdır komutanım :kafa: >:(

burakbas

git ulan , git . O KUTSAL FORMANIN hakkını veren futbolculara böyle ihanet edilmez. Yediğin gole bak , adi ... hatanı hiç söylemiyorum. Gs maçı oldu sabrettik , es es maçında senin yüzünden ne hale geldik. Son günlerdeki dedikodularda bile seni savunduk.. Ama düşünüyorum da artık yeter . git git git .. git .

SametYılmaz55

cehennemin dibine kadar yolu var.Samsun sınırları içine girmesin bir daha.satılmış adilerle işimiz olmaz

kalptenþimþek

petko kenarda sen kalede elele harcadınız takımı... :(

özkan

Galiptir bu yolda mağlup lafını sayende galiptir gaziantep delasmanında galip öztürk olarak değiştirdin.Eline s... ahmet !

RT55

haftaya ip getirin;sallandırırız statta... 8)

Turuncu

Ulan yeter be gidersin adama çalım atmaya kalkışırsın hata yaparsın.Golde de sıçarsın  :x(( :kafa:

berusa55

Bu adamı kovun kendi isteğimle ayrıldım dedirtmeyin! Allah aşkına kovun!