Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

dimedim mi erkut dimedimi sanaa.. bunlar yemeye geldi diyeee.  8) 8) 8)

Çarşambalı adamsın... İnşallah herşey iyi olur seninle...  >l< >l< >l<

yirmiuc

yalan rüzgarı gibi kulübüz.
zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecek elbette.
ama bu durumda tek suçlu olarak yıllardır milyonlarca lira kulübe para veren galip öztürk'ün görünmesi doğru değil.
(bana göre tek hatası kulübün başına kendisinin geçmemesi.)

"Yapılan yanlış transferlerle, zaten borç batağında olan güzide kulübümüzün artı 30 milyon lira
daha borca sokulmuş
olması ise bir başka talihsizliktir.
"

Bu borç bizi sakarya - kocaeli durumuna hatta daha kötü duruma düşürebilecek bir borç.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 December 2011, 00:22:11
ama bu durumda tek suçlu olarak yıllardır milyonlarca lira kulübe para veren galip öztürk'ün görünmesi doğru değil.

"Yapılan yanlış transferlerle, zaten borç batağında olan güzide kulübümüzün artı 30 milyon lira
daha borca sokulmuş
"

Bu borç bizi sakarya - kocaeli durumuna hatta daha kötü duruma düşürebilecek bir borç.

bende şu tarafından bakıyorum bugün kulübün başında galip öztürk olsaydı bu borç fazlası olurdu eksik olmazdı ve bu parayı külübe hibe edeceğini hiç zannetmiyorum dolayısıyla kulübün başındaki isme takılmamak gerek bu ligte kalırsak korkulu rüya görmeyiz aksine kendi yağında kavrulan başarılı bir Samsunspor  hayal değil.. Galip öztürk'ü yerine göre övdük yerine görede kulübün başında görmek istedik şimdide verdiği destekler için teşekkür ediyoruz bundan sonrada mümkünse Samsunsporla ilgili işlerden uzak dursun..

kamuri

allahım ya sen şu galip öztürke ve onun adamlarına inat kazım başkanımıza yardım et yalvarıyorum çok başarılı olsun kazım başkan da galip öztürk ve adamları insan içine çıkamaz duruma gelsinler bu yaptıklarından dolayı .istifalar bence de iyi oldu en azından bu istifa eden şahısların kime bağlı olduğunu biliyoduk da bu hareketleriyle iyice gün yüzüne çıktı ne olursa olsun hatasıyla sevabıyla kazım başkanın arkasında durmamız şart bu arada pal lazar ve ahmet şahin hakkında yazılanlara inanmak istemiyorum. bizim takımımızda eğer doğruysa yazılanlar böyle karaktersiz satılmış adamların ne işi var yönetimden biri sana bilerek oynama hocayı sabote et diyecek ki bu kişi tarık cengizmiş sende oynamayacaksın yönetimin derhal pal lazarın ve ahmet şahinin sözleşmesini feshetmesi lazım eğer bunlar doğruysa çok acil bi şekilde allah yardımcın olsun yolunu açık etsin kazım başkan dualarımız seninle bu işin üstesinden geleceğinize inancım sonsuz

emrullah

bu işte bir hayır var arkadaş ben Kazım başkanın yasadıklarını  Hasbi ağanın donemine bnzetıyorum.Nasıl g.özturk un ısmaıl baskan yonetımının arastırılması ıstendıgınde lafını esırgemedıyse    sımdı de aynısı yaptı ve benım gozumde bırkez daha buyudu sonuna kada guvenıyorum sana Kazım baskan futbol dan anlamayabılırsın ama en azından ıyı nıyetlı oldugunu hıssettırıyorsun bana allah yardımcın olsun  >l< >l<

doðan

01 December 2011, 00:59:15 #215 Son düzenlenme: 01 December 2011, 09:38:30 doðan
Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 December 2011, 00:22:11

daha borca sokulmuş
"

Ustad peki kac lira vermis ve de alacak hanesinde kac lira alacagi var , bu gun yonetimdeki adamlarina cekileceksin diyor ve kulubu sabote ediyor, bir onceki yonetime de aynisini yapmadimi... Sayin galip ozturk bey , samsunspor a elbette yardim etmistir ; lakin bu camia ve guzide kulup kimsenin oyuncagi degildir..
Aklima gelmisken samsunspor un takim otobusu 2004 yada 2005 model bir 403 mercedestir ve STSO almistir , turkiye de otobus filosu idare eden buyugumuzun bu konuda nedense bir jesti olmamistir ; fakaat bu buyugumus travzan a son model bir neoplanı dayanmis dosenmis olarak armagan etmistir. Buyuk samsunspir sevdasi nedendirki bastirilmis duygularindan oteye gecememis kapilar ardindan tehdit ve delalet le var olmus tur .
Samsunspor camiasi hic kimsenin oyuncagi degildirki kuselim oynamayalim..
Buyukluk ve yucelik boyle zamanlarda olmalidir ..

target_t.t.b

Alıntı yapılan: CurvaSs - 30 November 2011, 17:01:20
bence ilk etapta bildiri yayınlamamız lazım diye düşünüyorum. büyüklerimiz daha iyi bilir ama.  :x(( (duruma uygun surat ifadesi bulamadım)
SAMSUN KAMUOYUNDAN GALİP ÖZTÜRK'E DUYURU

METRO ŞİRKETLER YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GALİP ÖZTÜRK E KULÜBÜMÜZE BU ZAMANA KADAR YAPMIŞ OLDUĞU ÇEŞİTLİ YARDIMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.FAKAT BUGÜN GELİNEN NOKTADA SAYIN ÖZTÜRK'ÜN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARIN VE KAZIM YILMAZ'A KARŞI OLAN TAVRININ KULÜBE ZARAR VERDİĞİNİ ÜZÜLEREK GÖZLEMLEMEKTEYİZ.BİZLER  KONGRE SÜRECİNDE KAZIM YILMAZ VE EKİBİNİ ASLINDA GALİP ÖZTÜRK VE EKİBİ OLARAK DESTEKLEDİK.BU DURUMU BÜYÜK BİR SEVİNÇLE VE CAMİANIN NEREDEYSE TAMAMININ KENETLENMESİYLE KARŞILADIK.ŞİMDİ SAYIN ÖZTÜRK'ÜN YÖNETİM ALEYHİNE OLAN TAVRI BÜYÜK BİR TEZATLA İŞTİGAL OLUP BİZ SAMSUNSPOR TARAFTARLARINDA KENDİSİNE KARŞI GÜVEN KAYBINA YOL AÇMIŞTIR.BU DURUM BUGÜN YİNE GALİP ÖZTÜRK ÜN SAFLARINDA YER ALIRSAK BİR SÜRE SONRA AYNI DURUMDA OLUP OLMAYACAĞIMIZ KONUSUNDA ZİHİNLERİMİZDE CİDDİ BİR MUAMMAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR.SAYIN ÖZTÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ BU KULÜP GERÇEKTEN KÖTÜ YÖNETİLİYORSA KENDİSİNDEN MEVCUT BAŞKANI HEDEF GÖSTERMEK YERİNE BUNA VESİLE OLDUĞU İÇİN ÖNCELİKLE ÖZÜR BEKLERDİK.AYRICA YİNE YAPILAN BU AÇIKLAMALARIN ZAMANLAMASINI ÇOK MANİDAR BULDUĞUMUZU DA BELİRTMEK İSTERİZ.

YUKARIDA BELİRTTİĞİMİZ NEDENLERDEN VE AYRICA MEVCUT BAŞKANIMIZIN VE YÖNETİMİMİZİN GÖSTERMİS OLDUĞU DİK DURUŞLA BİRLİKTE CAMİAMIZIN İSTİKRARI VE İSTİKBALİ AÇISINDAN KAZIM YILMAZ BEY'E DESTEKLERİMİZİN BERABERİNDE OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİZ...

RENKDAŞLAR AKLIMA GELENLERİ PAYLAŞTIM BİR BİLDİRİ NİTELİĞİNDE OLABİLİR Mİ BAKIP DEĞERLENDİRİN LÜTFEN

Kaya

Hala şu 30 trilyon lafı dönüyor yaa hakikatten çok ilginç..

Bu ligde bonservissiz futbolcuda alsan en az 30 trilyon harcarsın...Süper lig gemisi bedava yürümüyor.Futbolculara bankasya daki gibi yıllık ücretler vermiyorsun..Yani bu konuşulan futbolcunun transfer bedeli değil sözleşmesinde bulunduğu tarih boyunca ödenecek paranın tamamıdır.30 trilyon giderin varsa akılcı olursan,ligde kalırsan,kupada birkaç maç kazanırsan üç katını kazanırsın..

target_t.t.b

bu sıkıntılardan BAŞKAN YILMAZZ....

ahmetsefa55

zaten fink,ekigho,bance,ertuğrul,anıl dilaver vs. gibi adamları kiralık aldık.
bonservise doğru dürüst para vermedikki.
kadroda 25 kişi var.
ortalama 500 milyar alsalar 12,5-13 trilyon para yapıyo.
buna bonservisleride ekle hadi 17-18 olsun.
hoca aldın , adnan sezgini getirdin , yardımcı antrenörler vs. 20 olsun.
unuttuğum kısımları da siz ekleyin 30 trilyon çok normal bir para yani.
zaten biz Antalyaspor maçını kazanarak 1 galibiyet için verilen 750 milyarı kazandık.
düşünün 1 maçtan kazanılan parayı.
süperlig burası.bu lıgde kalabılırsek her turlu toparlarız ekonomımızı.
inanç abinin dediği gibi kupada 3 maç kazansan, gruptan çıksan zaten kralsın. ;)

beşnumara

Grup olayı kalktı hacı 5 maç kazanana kupayı veriyorlar :) ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 December 2011, 02:19:00
Grup olayı kalktı hacı 5 maç kazanana kupayı veriyorlar :) ;)
doğru unutmusum  :) olsun maç sayısı azaldıysa maça verılen para artmıstır o zaman  ;)

feveran

Satıcılara yazıklar olsun.  Samsun sizi Emir Kulları Tarihine Yazacak

Desiqner

İdman saatinde değişiklik yok değilmi arkadaşlar ?

Ahmeti

GAZİANTEP'E GİDİYORLAR

Samsunspor'da Başkan Kazım Yılmaz dahil görevde kalan 18 isim tam kadro olarak Gaziantep maçına gidecek.

Haber

Helal olsun Kazım başkan Samsunspor'umuzu sahipsiz bırakmadığın için.