Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: alisan5516 - 30 November 2011, 17:32:44
hepinize hayırlı olsun çok sevdiğiniz Ahmet Şahin de kişisel hırslara ürün olarak Samsunsporu bırakıyormuş.Şimdi bir yazı yazıyorum birazdan paylaşacağım olayın asıl nedeni,nedenlerini belirteceğim.

ali ihsan bir laf varya hani ... kasımpaşa ile biten ; kardeşim bir musibetten daha kurtulmuş oluruz , kim kimin adamıymış nasıl takım sabote edilirmiş gayet iyi gördük .. güle güle gitsin ağzımı bozdurmadan...

berusa55

Ahmet'in gitmesi çok mu kayıp olur? Asla.... Canavar gibi kalecimiz Ertuğrul kaleyi devralır olur biter.

cem

şimdik ben ahmetin belediye maçında,eskişehir maçında kasıtlı gol yemedini nerden bileyim????

Desiqner

Hiç sıkıntı yok Ertuğrul Var , Atilla var.

cem

yolu açık olsun uğramasın mümkünse buralara...

alisan5516

Birazdan yazacaklarım olayın iç yüzüdür.Sadece sonu 5 dakikası kaldı.Ahmet o kadar önemli değil fakat benim kızdığım Samsunsporluymuş gibi hareket edip bugün yapılan bu hareket.Bir insanın parası olmasın.Köpeği de o kadar fazla oluyor.

engin55

Alıntı yapılan: alisan5516 - 30 November 2011, 17:32:44
hepinize hayırlı olsun çok sevdiğiniz Ahmet Şahin de kişisel hırslara ürün olarak Samsunsporu bırakıyormuş.Şimdi bir yazı yazıyorum birazdan paylaşacağım olayın asıl nedeni,nedenlerini belirteceğim.

Gitmesine sevinirim. Bir pislikten daha kurtulmuş olacağız. Galipçiler yavaş yavaş belli oluyor

kýzýlyýldýz55

iyi olmuş  samsunspor_x  pisliklerden sirkeleniyor

berusa55

Samsunspor'umuzun düzlüğe çıkma, pisliklerden arınma süreci başlamıştır. Hayırlı olsun!

alisan5516

tam kesin olmamakla birlikte Galip Öztürk'ün arkadaşlığıyla takıma geldiği olaylardan sonra mızmızlandığı ve büyük ihtimalle bırakacağı içerden sevdiğimiz bir abimizden alınmış bilgidir.

Serkan

Zaten bu saatten sonra bize bir faydası olmaz;hiç değilse takımı içerden sabote etmez; o gitmezse yönetimin kadro dışı bırakması lazım.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: alisan5516 - 30 November 2011, 17:47:23
tam kesin olmamakla birlikte Galip Öztürk'ün arkadaşlığıyla takıma geldiği olaylardan sonra mızmızlandığı ve büyük ihtimalle bırakacağı içerden sevdiğimiz bir abimizden alınmış bilgidir.

Ahmete parayı göster kalsın.Galip felan hikaye Ahmet için para şahane.

engin55

O zaman bu hafta kaleye ahmet sakın  geçmemeli !!! :( :(

alisan5516

Şimdi nereden başlasam bilemedim ama öncelikle şu herkesin gündemindeki para konusuna bir değineyim ? Kazım Yılmaz kulübün başına gelmiş,doğru ya da yanlış 16 trilyon harcamıştır.Bugün Kazım Yılmaz bu 16 trilyonu 5 sene boyunca biz Bank Asya da iken kullansa,yani Galip Bey'in 55 bin liradan 110 bin liraya çıkardığı o primi 5 sene boyunca her maçta verse şu an göklere çıkmıştı değil mi ? Galip Bey'in bu kulübe kendi reklamı dışında 16 trilyon kadar para harcadığına inanan var mı ?

Diğer bir konu ve asıl konu.Bu bir çekişmedir.Galip Bey'in Samsunda benden büyük,benden fazla hiç kimsenin sözü geçemez,borusu ötemez düşüncesinin,egosunun tatmini için Kazım Yılmaz'ı yıpratmak ve küçük düşürmek çabasıdır.Yılmaz ailesi yıllardan beri fındık tüccarlığı ile helal bir şekilde buralara gelmiş,yıllardan beri saygı kazanmış bir ailedir.10 yılda zengin olup nerede ne yapacağını bilmeyen insanlar değildir.Kazım Yılmaz sadece Samsun da değil babası Hacı Yılmaz Yılmaz'ın hatırıyla İstanbul'da da sözü geçen bir insandır.GALİP ÖZTÜRK'ÜN KALDIRAMADIĞI DA BUDUR.Kazım Yılmaz'ı yem olarak atmış,fakat yiyememiştir.Samsun halkı da ilk defa uyanmıştır.

İstifa eden yöneticilere gelince ise hepsi belirli görevlerde bulunmuş Galip Bey'in sevdiği insanlardır.Yapacak işleri olmadığından Samsunspora yönetici yapılmış Galip Bey'in gönderdiği paralardan nemalanıp hayatını sürdüren insanlardır.Fakat Galip Bey iki ay önce maddi ilişkim bitmiştir açıklaması yaptıktan sonra aç kalarak rahatsızlanan insanlardır.Bunların çoğu Samsun tabiriyle ayakçıdır.Kimsenin üzülmesine gerek yok Samsunspor daha iyi yerlere gelecektir.

Olayın başı,sonu,dibi,kökü Kazım Yılmaz'ın Galip Bey'den daha fazla saygınlığı olmasından Galip Bey'in rahatsız olmasıdır.Kazım Yılmaz İstanbul da olsun Samsun da olsun meclislerde saygınlığı daha çok olan bir insandır.Hacı Yılmaz Yılmaz'ın Türkiye de ne kadar iş adamı varsa hepsi saygınlıkla tanır.Kaldırılamayan olay da budur.

binikalamadım

arkadaşlar şuna emin olun antalya maçında 3 puan almasaydık yenilseydik bu olaylar kesinlikle olmayacaktı taraftarı başkanın üstüne salıp öyle hamle yapacaklardı...ama baktılarki 3 puan alındı hocada taraftarda futbolcularda kendine geldi bir sıcaklık oluştu hemen metrocular " B " planına geçip nifak tohumlarını patlattılar...eğer kazım başkan bu süreci iyi yönetip taraftarda takıma ve yönetime sahip çıkarsa benim düşüncem yeni bir menteşoğlu yeni bir uyanık kazanacağız...