STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 26 November 2011, 16:53:54
daha 1.dakikada hakem el diye ekighonun pozisyonunu kesti.yan hakem bile görmedi.hakem o dakikada belli etti zaten niyetini
eldi o pozisyon.

isyan

Fink-Mustafa-Dominguez üclüsünden biri yoksa orta sahada daha iyi bir durumda oluyoruz.
Hakanin yeri banko'dur benim gözümde mustafa ve dominguez'i de kesse hoca takim daha iyi olur diye düsünüyorum

AhmetDenizci

Şükürler olsun kazandık sonunda. Çok kötü bir futbol izlememize rağmen yine altın değerinde bir üç puandı. Moral motivasyon açısından çok önemli oldu bu galibiyet. Hem taraftar hem de oyuncualar için. Maçtan sonra oyuncuların tek tek birbirine sarılıp, tribünlere koşması ve taraftar ile karşılıklı tezahürat yapmasını özlemiştik. Haftaya devamının gelmesi dileğiyle.  >l<

özkan

FaTiH_HaN

Özlemişiz be dünya varmış sonunda geldi 3 puan.

GökhanÇağlar

şükürler olsun,bu hafta yüzümüz gülecek artık.
futbol vasat olsa da pozisyonumuz çoktu,Bance biraz daha akıllı olsa çok rahat bitirirdik maçı.
hakem rezil yönetti maçı
herşeye rağmen kazanmak güzel,güzel günler yakın...

Ertuğrul Sağlam

Şükür kazandık futbol adına söylenecek hiçbirşey yok. Benim gözümde takımın en iyisi Hakan Aslan'dı onu Akaki, ve Murat takip etti...

Stoper

Haftalar sonra gelen 3 puan , mantalite açısından çok önemli idi.Zorda olsa kazandık.

Hakan Arslan'a hayran kaldım.Bugün çok iyiydi.

isa55

Art niyetli hakeme ve Ergüne rağmen 3 puan almak mutluluk vericiydi. Vasat oynadık fakat bol pozisyon bulduk. Bance biraz daha dikkatli olsa ya da Ekigho sahada kalabilseydi erken bir Burak takviyesiyle maçı koparırdık. Antalya burada izlediğim takımlar içinde Karabükten sonra en kötü takımdı.
Neyse ki haftayı başımız önde geçirmeyecez. Gaziantep maçından alınacak galibiyet ile ne stres kalacak ne de boş tribün.

samsunmania

ahmetsefa55

Petkoviç: İyi Mücadele Ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, ''Bugün aldığımız 3 puan, bize gerekli olan yeniden başlama azmini sağlar'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyleyen ve tüm oyuncularını kutlayan Petkoviç, ''Oyuncularımı kutluyorum, çünkü sahada hak ederek kazandılar, dişleriyle mücadele ederek kazandılar, karakter göstererek kazandılar. Çok kolay geçen bir maç olmadı ama son dakikaya kadar mücadele ettik, skoru bulduk. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Çok sıkı bir mücadelenin sonunda puanı aldık. Bugün aldığımız 3 puan, bize gerekli olan yeniden başlama azmini sağlar. Çünkü biz, bu zamana kadar çok iyi mücadele ediyorduk, sadece sonuca yansımıyordu. Bundan sonra bu şanssızlığı kırdık. Artık tek yapmamız gereken, bu zamana kadar yaptığımız mücadeleyi sürdürüp, aynı şekilde yolumuza devam etmek ve ikinci devreye kadar da elimizden geldiği kadar fazla puan toplamak'' diye konuştu.

Samsunsporlu futbolcu Adem Alkaşi ise uzun zamandır kazanamama serisine son verdikleri için mutlu olduğunu belirterek, ''Galip gelememenin üstesinden geldik. Bundan öncede iyi mücadele edip, talihsiz goller yiyor ve mağlup oluyorduk. Bugün rakibe hiç pozisyon vermedik. Bugün '1-0 olsun, bizim olsun' mantığı bizim için işledi. Bu galibiyeti vaktinden önce doğan kızıma ve eşime armağan ediyorum'' şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu Ergün Teber de, taraftarlara Bance'a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Bance'ın kendilerinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Teber, ''Maç öncesinde taraftarlarımız gerekli destek ve morali Bance'a verdi. Bance'ın bu desteğe bizden çok ihtiyacı vardı. Bance da kendine gösterilen desteği boşa çıkarmayarak, attığı golle taraftarı coşturdu'' ifadelerini kullandı.

http://www.mackolik.com/Haber/125961/Petkovic-Iyi-Mucadele-Ettik

berusa55

Antalyaspor cephesi:

AlıntıMaçta pozisyon üretmekte zorlandıklarını belirten Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Maça 1-0 mağlup başlamanın sıkıntısını maçın sonuna kadar hissettik. Bu tür müsabakalarda çok erken gol yemeyeceksin, bu anlamda biz sıkıntılı bir süreç yaşadık. Rakip golü bulunca moral olarak kendini yukarıya itti. Atanın kazanacağı bir müsabaka oldu. Samsunspor attı, kazandı" dedi.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Uğur, "Samsunspor'un istediği gibi gelişen bir futbol vardı. Erken gelen fol geriye çekilip iyi defans yapmalarına yol açtı. Biz de pozisyon üretmede sıkıntı yaşadık" diye konuşurken, genç futbolcu Doğa, "Çok erken gol yedik, iyi oynamaya çalıştık ama pozisyon üretemedik" şeklinde konuştu. (İHA)

http://www.haberexen.com/oyuncularim-disleri-ile-savasarak-kazandi-36358h.htm

feveran

1-0 olsun bizim olsun demiştim nitekim bu hafta moralim düzgün gezecem

celebi

çok şükür kazanmak güzel en azından. hanım rtık her hafta du edecek artık ünkü öyle yada böyle yeninvce moral düzgün oluyor yenilince. kafamdan tütendumanı görüyor. artık dua edecek bize

mehmet yılmaz

Şirinler ve maraton çok doğru birşey yaptı bugün maç öncesi bance'in özellikle tribune çağırilmasi ve destek verimesi gayet doğru bir hamle idi. Daha iyi oynayıp kazanamadigimiz maçlar olmuştu futbol böyle birşey işte...