STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

binikalamadım

kötü futbol gelsin puanlar...
iyi futbol gitsin puanlar...
bir terslik var ama hayırdır inşallah...
bu maç kırılma noktası idi ve kırdık ivme bizden yana olur atık umarız..
ARTILAR
1.Uygunsuz maç saatine rağmen taraftar takımı yanlız bırakmadı.
2.Taraftar ve futbolcular arasındaki sıcaklık artı değer oldu.
3.Petkoviçin maç sırasında doğru hamleler yapabildiğinide görmüş olduk
4.Futbolcuların kendi arasında oluşan samimiyette gözden kaçmadı gol sonrası sevinç gibi.
5.Skora sahip çıkma ve koruma , gerektiğinde takımın bunu başardığını gördük.
HASTALIK DEVAM EDİYOR
gol anını iyi değerlendirememek ise en büyük hastalığımız olarak devam ediyor...adam vursa gol olacak gidip pas veriyor..adam pas çıkarsa gol olacak kendisi şuta asılıyor...1 metreden kaçan goller , değerlendirilemeyen frikik ve penaltılar ise bugünki zemini hazırlayan ve bizleri kahreden unsurlar...
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR...

fanatik samsunsporlu

ergün gerizekalısı sol ayakla bile o pozisyonda banceye pası veremedi.auta attı.

SAMSUNLU ORUMA 55

GurbetciFanatik

Ohhh bea  bu sabah geldim

cümleten hepimiz icin 3 Puan hayirli olsun.

Umarim seri baslar

samuray

nihayet 11 hafta sonra galip geldik pazar gününe kadar da antep maçına kadar rahat stressiz 1 hafta geçirmek güzel olacak inşallah devamı antep maçında gelir diyelim

bluegreen55

en çok taraftarın bance ile barışmasına sevindim.Bu durum zenkeyide tüm takımıda olumsuz etkiliyordu. zenke noumalaşmdan önüne geçilir artık umarım ve kazanılmış zenke ve bance ile daha güçlü olacağız...

brigand

ulan ne güzel şeymissin galibiyet : ) düzeltmemiz gereken çok şey var elbet ama ilk etapta halletmemiz gereken şey ortasahada ki ileriye dönük pas trafiğini sağlamak olmalı. gerçekten de bu konuda hiçbir varlık gösteremiyoruz.

atakumlu83

arkadaslar bısey soracam ya ankaragucunden ayrılan rajnock alacakmısız dogrumudur acaba bugun oyle bısey duydumda

fındık

BANCE'nin gol attığı maçları alıyoruz bu arada.  Bravo ARISTIDE BANCE >l<

kaptan 55

ikinci yarı geçmek bilmedi,bırakın dakikakarı saniyeler bile geçmedi,maalesef gücümüz bu?bunu kabul edip devre arası nokta transferler yapılmazsa erken havlu atarız.

masbene

maçta ahmet in topu ayaklarının arasında çizgiye inip beklemesini yadırgadım. ta ki macın basından sonuna kadar yaptı bunu.korku beraberinde kötü sonucu da getirir ahmet, biraz cesaret...

samuray

evet ya ahmetin bu hareketi bende yadırgadım özgüveni kalmamış sade ahmetmi takımda da aynı sorun var antalya maçını kazanmamız belki takımımızın yeniden özgüvenlerin kaznmalarını sağlar ved e kazanma alışkanlığına dönerler

ahmetsefa55

Cumartesi tribünleri vurdu

Samsunspor'un Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmanın cumartesi saat 13.00'de olması, tribünleri de vurdu. Beklenen ilginin olmadığı ve stadın büyük bölümünün boş kaldığı mücadeleyi 4620 biletli seyirci izledi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=82876

FaTiH_HaN

Takım biraz ümit verse isterse hafta için olsun ister cumartesi 19 mayıs dolardı, cumartesi bahane değil, he sadece takım maç kazandığında tribünler doluyorsa o da ayrı bir tartışma konusu..

Sioux

Bursa'daki gibi iyi oynayıp kaybetmektense bu maçtaki gibi kötü oynayıp kazanmak iyidir, boş verin...