STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

ChucKeR

bildiğin bank asya maçıydı . zaten takım kötü finksiz zenkesiz daha iyi de olmazdı. önümüzdeki maçlara bakalım artık :D

lucarelli

oh bee. Kötü oynadık ama  3 puan çok sevindirici.

ahmet55

Kazanmamız bağzı sorunların üzerini örttü..

Yinede kazanmak Güzel şey. İnşallah devamı gelir

fanatik samsunsporlu

bir hakem bir evsahibi takımı bu kadar mı ezer.******* tolga özkalfa

kuzey55

stres ve önemli eksiklere rağmen kazandık.oyuna bakmıyorum süper oldu üstümüzden büyük bi yük kalktı

fanatik samsunsporlu

son toplarda pas vermeme huyumuz çok kötü.murat burak a ,bance de hakan a pas atsa 3-0 bitecekti maç

berusa55

Kötü oyun... Tek tesellimiz gelen 3 puan. Belki güzel şeylerin başlangıcı olmuştur diye teselli ediyorum kendimi. Hayırlı olsun.

mimar55

3 puan cok güzel şükürler olsun allahım güzel bir haftasonu geçecek aylardan sonra ayrıca güzeel oynayıp kazanamadığımız puanlara sayalım ama hakem cok kötü maç yönetti cok kötü sanki siz busene zor kalırsınız deer gibi yönetti...

cembaba

Stresten oynayamadık diye düşünüyorum. Takım geçen haftaya göre daha iyidi. Hayırlı olsun 3 puan. Darısı bir daha ki haftaya.

ngonge

Kötü bir oyun ve çok değerli 3 puan.

Takımın stresli olduğu belliydi, ama bu kadar geriye kapanma rakip farklı bir takım olsaydı bambaşka sonuçlara yol açardı. Antalya belli ki kapanmaya gelmişti 3.dakikada gol gelince bütün maç nasıl hücum yapacaklarını bilemediler, uzun toplar da Akaki'de eridi sağolsun.
Ergün'ün taraftan gol yemekten korkmuştum en çok, hoca geç kalan bir hamleyle onu ileri alıp belki de 3 puanı kurtardı.

Ekigho'yu çok beğendim, top kontrolü çok iyi ama yanında yardımlaşabileceği kimse yoktu. Zaten adamı parçaladılar resmen.

Bance'nin gol atması ve maçtan önce taraftarın onu sahiplenmesi çok önemliydi, umarım zamanla daha iyi olur.

Sarp ortalama bir performans sergileyebildi Allah'tan, Hakan ise bence Fink'ten de ondan da daha iyi.

sonuçta hayırlı olsun diyelim, büyük stres atlatıldı diye düşünüyorum.

Hakem kesinlikle kötü niyetliydi.

fanatik samsunsporlu

55.hakan

Hakem gerçekten çok kötüydü.Kendi sahamızda bize bu kadar hata yapması düşündürücü.Bu hafta kazanmak en önemlisiydi oyundan çok.Haftaya Zenke'de dönüyor.

mehmet yılmaz

Biz kötüydük, Antalya bizden kötüydü.
Sonuçta elde edilen üç puan çok önemliydi, hamdolsun kazandık...

Stada girdiğimizde maça 45 dk. falan vardı. Gördüğümüz manzara hepimizi çok üzdü. Çünkü toplasan 500 kişi yoktu içeride. Ancak maça 10 dk. kala kalabalıklar girmeye başaldı içeri ve cumartesi günü saat 13'te olan bir maç için mevcut Süper Lig takımları göz önüne alındığında fena sayılmayacak bir seyirci vardı.

Takımın en iyisi Murat'tı. Ama o pası vermeliydi Burak Çalık'a.
Adem, Kemal ve Khubutia da iyilerdi.
Antalya gerçekten çok kötüydü, doğru dürüst pozisyonları yoktu.
Hakem ise tam bir rezaletti.

fanatik samsunsporlu

daha 1.dakikada hakem el diye ekighonun pozisyonunu kesti.yan hakem bile görmedi.hakem o dakikada belli etti zaten niyetini

alperen