STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Tufan - 24 November 2011, 19:54:12
Benimde alttan kalan 1 de dif denklem sınavım var sanırım ben seni görüyorum arada sitenin polarını giyen sen misin?

evet benim genelde atkıyla gelirim okula maç günleri polar :)

fat55

cem

herşey bir galibiyete bakar antalyayı yenersek-ki yenecez,takımın üstündeki bütün baskı kalkar,saldır SAMSUN.....

5trawberry

Bu maçla çıkışa geçeceğiz.
İçinizi ferah tutun.

Antalya'yı mağlup edersek, Antep maçında kesinlikle kaybetmemeiz lazım.
Sonraki hafta içerde bir de Kayseri'yi yendik mi, değmeyin keyfime oohh.

adige73

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 November 2011, 15:19:44
Bu maçla çıkışa geçeceğiz.
İçinizi ferah tutun.

Antalya'yı mağlup edersek, Antep maçında kesinlikle kaybetmemeiz lazım.
Sonraki hafta içerde bir de Kayseri'yi yendik mi, değmeyin keyfime oohh.

6 haftada 18 puan bundan iyisi can sağlığı :)

5trawberry

O da abartı.

İçerdeki maçları kazanıp, deplasmanda bir beraberlik yeter bize.

jean

Ekrem

Bitsin artik bu kabus Samsunsporum  samsunspor_x :gooolll

Jnr.Serkan

İddia 2.20 vermiş bize.Bu maç çıkış maçımız olacak inşallah.Bance oynamasın yeter

ahmetsefa55

bance oynar 2 tane de yazar.3-1 kazanırız Allahın izniyle.
diğer gol murat'tan gelir.
1-0 yaparız , 1-1 olur.ilk yarı biter.
2. yarı erkenden koparırız maçı 2-1 ve 3-1.
bance 1. ve 3. golü atar.

böyle bir tahmin iddaa'da kaç verirdi acaba ?  :)

King Of The North

Yarın boş tribünlere oynarız, sayın yönetim lütfetmişler maraton 10 lira kale arkaları 5 lira, hayır kardeşim maraton 1 lira, kale arkalarını 50 kuruş yap aksın millet, çok taraftar desteği lazım, bu takım başka türlü adam olmaz, oynayamaz...

FaTiH_HaN

Bir maç kazansak her şey bizim için daha kolay olacak, Bursaspordan sonra sıra bizde seri yakalamak için çıkış maçımız olsun.

mehmet yılmaz

Bursa 11'ini bozacağını sanmıyorum. Sadece Zenke'nin yerine Ekhigo'ya forma verir.
Ahmet Şahin - Adem, Bahia, Kemal, Ergün - M. Sarp, Fink, Murat, Dominguez - Bance, Ekhigo...

Böyle çıkacaktır maça.

Ligde evimizde oynadığımız 5 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 3 de beraberliğimiz var. 7 atıp 7 yemişiz. Deplasmandaki 6 maçta ise 2 beraberlik, 4 de mağlubiyet var. Sadece 1 gol atıp 8 gol yemişiz.

Ligdeki toplam 8 golümüzün hepsi de birer oyuncu tarafından atılmış. Bance, Dominguez, Ekhigo, M. Sarp, Ergün, Khubutia, Zenke, Murat... Yani golcümüzün olmadığı burada çok açık görülmekte. Normal, adam gibi bir santraforumuz olsa ve şu ana kadar 5-6 gol atmış olsa herşey çok farklı olabilirdi.

Bu arada Samsun'da oynadığımız maçların günleri de hayli ilgi çekici aslında,
G.Birliği Cmts
Trabzon Çrşb
Manisa Pazar
Karabük Çrşb
A.Gücü Cuma
Antalya Cmts...
Şöyle pazar gününe adam akıllı bir saate maç konsa olmaz sanki.
Şampiyonluk turu attığımız Güngören maçı da Cmts idi ve bazı boşluklar olmuştu o güb statta. Cumartesi 13, pek çok insan için çok ters bir zaman dilimi. Bilet indirimi elbette olumlu etkiler ama bir yere kadar.
Üzgünüm ama maçı kazanabileceğimizi pek sanmıyorum. Bunun bir sürü sebebi var. Petkoviç fakötrü de bunlardan birisi. Sonuçta 2-0 öne geçtiğimiz A.Gücü maçını bile bizim gibi seyrederek ikram etmeyi başarmıştı. Antalya da formsuz ama öyle ya da böyle oturmuş bir kadroları var ve kontra atağa yatkın bir takım. Kazanırsak da çok zor olacağı açık. İnşallah yanılırım,beni mahcup, hepimizi mutlu ederler.

Sercan

feveran

yenemezsek bu sefer nasıl olur şakayı bırakıp da gercekden yenmemız gerekıyor yenemezsek durum nasıl olacak?