STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Yanlış işlere giriyorsa kendi kaybeder Lazar. Ankaragücü maçında 10 dk oynadı.Petkovic yem olarak sahaya attı ve sonradan koyduğu oyuncuyu oyundan aldı.
Olmadık şeyler içindeyse Lazar oynamasın, ama Ankaragücü maçında Petkoviç yem olarak kullandı bundan eminim ve maçın içine etti deyişinizle taraftarlar olarak bizimde bu yeme geldiğimizi düşünüyorum

maviay55

takımda özgüven için bi galibiyet şart..burak çalık-ekighoyla başlarsak 3 puanı alırız

Desiqner

Özgüven yok işte doğru hocam adam önü boş olsa gidemiyor.Gol atmaya alışık değiller... Bir kendimize gelebilsek.Her maç halı sahada ilk defa maç oynayan 6'lı gibiyiz.ne pas yapabiliyoruz ne gol...

GökhanÇağlar

Allah'ın izniyle ve taraftarımızın müthiş desteğiyle 3 puanı alacağız inşallah...

kutsalforma

beşnumara

Ben mi duygusal düşünüyorum yoksa bu maç galip mi gelecez ne :)

5trawberry

Desiqner

Uyku tutmuyor ya ne zamandır tribün yapamamıştım süper olacak İnşallah :) Birde sonuç güzel olursa ohh...

Stoper

AlıntıNecati Ateş, Mehmet Eren, Musa Nizam, Mehmet Yılmaz ve Erkan Sekman sakatlıkları, İbrahim Dağaşan ise cezası nedeniyle maç kadrosunda yer almadılar.

Eksik isimleri şimdi öğrendim. Dikkatimi çeken , Necati ve Mehmet Eren. Takımın en tehlikeli isimleri.Şu durumda 3 puanı öyle ya da böyle hanemize yazdırmalıyız ! En son izlediğim süper lig maçı, Nisan 2006' da kendi sahamızda 2-1 kazandığımız Ankaragücü maçı idi . Yarın tribündeyiz inşallah. Güldürün yüzümüzü .

feveran

Jnr.Serkan

Bursa maçından sonra yeniliriz diyordum maça 2 gün kala berabere kalırız dedim.Dün yeneriz diye geçiyordu içimden bugün handikap yaparız diyor.Kafayı'da yedik iyi mi...

Ahmeti

isyan

kaptan 55

FaTiH_HaN

Bugün maçı alırız, yeneriz, seviniriz, haftaya Gaziantep'i de yeneriz, çıldırırız, uçarız, böyle böyle playofa kadar gideriz  :deli: :oyun: bugün 10 haftanın patlamasını yapacaz hissediyorum :holey: