STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

SSKLA

16 November 2011, 00:19:47 #225 Son düzenlenme: 16 November 2011, 00:41:56 Berkay Yelken
Alıntı yapılan: samsunluerhan - 15 November 2011, 00:26:55
arkadaşlar büyük bir ihitimalle lincoln gelecekiş (inşallah).murat ceylan ile bir tanede dunyaca unu brezilyalı futbolcunun manejerlerı ıle görüşüyorlarmış.

Lincoln inşallah yalandır çünkü bizim yatcak adama yedircek paramızın olduğunu düşünmüyorum.

55_HayLAZ_55

bursa içinde bizim içinde çok önemli bir maç olucak maçı kazanan biraz nefes alıcak beraberlik kimseye yaramaz ama yenicez bursayı içime doğuyor

GökhanÇağlar

cembaba

AlıntıBursaspor ile Samsunspor'un 64. randevusu
16 Kasım 2011 15:12 | NTV Spor ve Ajanslar
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 21 Kasım Pazartesi günü, Samsunspor'la, Bursa Atatürk Stadyumu'nda 64. randevusuna çıkacak.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 21 Kasım Pazartesi günü, Samsunspor'la, Bursa Atatürk Stadyumu'nda 64. randevusuna çıkacak.
1965-66 sezonundan bu yana yaşanan 46 yıllık rekabette taraflar, şimdiye kadar Süper Lig'de 54, İkinci Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda da 5 kez karşı karşıya geldi.
Geride kalan 63 müsabakadan 24'ünü Bursaspor kazanırken 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 21 maçta ise sevinen taraf Samsunspor oldu. Süper Lig'de, Bursaspor'un attığı 74 gole Karadeniz temsilcisi bir eksikle, 73 golle karşılık verdi.
İkinci Lig'de ise iki takım 4 kez kozlarını paylaştı. 2 maçı kazanan Bursaspor, 1 maçtan yenik ayrılırken 1 maç da berabere bitti. Bursaspor, 4 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırırken, 3 gole ise engel olamadı.
Türkiye Kupası'ndaki 5 maçta da yeşil-beyazlı takım galibiyetlerde rakibine üstünlük kurdu. 2 maçı Bursaspor kazanırken, 2 maç berabere bitti. Samsunspor, 1 maçı kazanmayı başarırken attığı 4 gole karşı kalesinde 5 gol gördü.

YEŞİL BEYAZLILAR, SAHASINDA ÜSTÜN
Bursaspor, Samsunspor ile sahasında oynadığı maçlarda da rakibine ciddi anlamda üstünlük kurmuş durumda.
Bursa'daki maçların 18'i yeşil-beyazlı takımın lehine sonuçlanırken, 5 maçta taraflar yenişemedi, 8 maçı ise konuk Samsunspor kazandı. Yeşil-beyazlılar, Bursa'da Samsunspor kalesine 48 gol gönderirken, fileleri ise 25 kez havalandı.

NTVSpor

ChucKeR

lincoln transferi hakkında yorumum:
düşeceksek de lincolnle düşelim. bari bi topçu izlemiş oluruz. takımın papazı sarp olunca ezik hissediyorum.
hem belli bi duran topçu olur. düştüğümüz yıldan beri korner bayrağına ilk koşan topu kullanıyor. bu olaya gıcık oluyom.
ufuktan teknik bi adamımız olsun artık. :D

Ekrem

samuray

gönlümüz kazanmaktan yana ama hiç tahminde yapamıyorum bizde tahmin yapcak heves bile bırakmadılar :( :(

mimar55

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 15 November 2011, 01:49:56
Ronaldinho yaslandi bizde is yapmaz :deli: bence Kaka'yi getirecekler.

bu yönetim harbiden kaka getirir bize getirdiklerinden belli değil mi

HoliganSamSunLu

jean

lincoln isimize yaramaz bence bursayi o kadar yendiuk hala 3 mac ustunlukleri var sanirim yenilmicez pazartesii gunu icime dogdu

mehmet yılmaz

Bursa'da taraftarı yeniden toplayabilmek için çalışmalara başlamış. Bizim maçtan sonra olsaydı keşke :)
Yine de pazartesi olmasının da etkisiyle statta epey boşluk olacağını düşünüyorum. Nasipse öğle saatlerinde Bursa'da olmayı planlıyorum. Biraz gezer, dolaşır, bir iki arkadaşı görüp oradan maça geçeriz. İnşallah galip geliriz.

feveran

MEHMET ABİ giderse kesin beraberlikle döneceğiz ne zaman bu adamla maç ,islesem b erabere kalıyoruz vardır bı hayır inş. bu sefer 3 puanı alıpda dönün ben yokum

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: feveran - 17 November 2011, 14:24:06
MEHMET ABİ giderse kesin beraberlikle döneceğiz ne zaman bu adamla maç ,islesem b erabere kalıyoruz vardır bı hayır inş. bu sefer 3 puanı alıpda dönün ben yokum

Beraberlik de iyidir Bursa deplasmanında :)

Ertuğrul Hoca bizi pas geçmemiş yine...

AlıntıSamsunsspor'u yenerek çıkışa geçmek istediklerini belirten genç hoca, "Bizim içimizde bulunduğumuz durum ligde bugüne kadar hiç alışık olmadığımız şekilde alt sıralarda kalmamıza sebep oldu" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul Sağlam, Samsunspor maçını değerlendirdi. Bursaspor için önemli, kendisi için çok farklı bir karşılaşma oynayacaklarının anlatan başarılı çalıştırıcı, 8 sene futbolcu, 2 sene de teknik kadroda görev yaptığı Samsunspor'la farklı bir maç oynayacaklarını kaydetti.

Genç teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gerek futbolculuk dönemimizdeki çıkışımızın gerçekleştiği, gerekse antrenörlüğe başladığımız kulüp olan, benim hayatım için çok önemli yeri olan Samsun şehrinin takımına karşı önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bir taraftan profesyonellik gereği Bursaspor'un başarısı için mücadele ederken, diğer taraftan bu doğrultuda birbirine geçmiş şekilde duyguları yaşayacağız. Benim için çok önemli bir yeri var. 10 senem geçti. Ben buradan bu karşılaşmayı yaşarken gönlümün her zaman Samsunspor ile olduğunu söylemek istiyorum ve onlara başarılar diliyorum.

Bizim içimizde bulunduğumuz durum ligde bugüne kadar hiç alışık olmadığımız şekilde alt sıralarda kalmamıza sebep oldu. Bu karşılaşma ile bir galibiyet serisi başlatarak bu durumdan kurtulma mücadelesi vereceğiz. Bu konuda hem futbolcularımıza hem taraftarlarımıza sonuna kadar inandığımı her fırsatta dile getiriyorum. Ben bu oyuncu grubuna sonuna kadar inanıyorum. Bu olumsuz durumu ortadan kaldıracağımıza sonuna kadar inanıyorum."

ATKI ŞOV BEKLİYORUZ

Kendi sahalarında pazartesi günkü Samsunspor maçında taraftarlara çağrıda
bulunan Ertuğrul Sağlam, taraftarlardan atkı şov yapılmasını istedi. Başarılı hoca, "Şampiyon olduğumuz sene atkı şovlarımız bize büyük  keyif verirken tüm ülkenin görsel anlamda takıma sunduğu atmosfer ile ilgisini çekti. Pazartesi günü, bu anlamda takımımızın ortaya koyacağı performans ve taraftarın coşkulu günlere dönmesi açısından bir fırsat. Dolu tribünler önünde atkı şovumuzu yaparak biz sahada onlar tribünde görsel şov sunmamız gerektiğine inanıyorum. Bu eski günlere dönme açısından iyi bir fırsat. İnşallah bu beklentimizi karşılıksız kalmaz" diye konuştu.

feveran

sabah okudum söyledıklerını onunda agzı burnunda nedense hep bizim maçlara gelen cıkış yakalıyor

ahmetsefa55