STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

Desiqner

Hadi be Samsunum al şu maçı Antalya maçına dersaneyi asıp gelicem :)

Sempatik Bengülü

19 November 2011, 18:29:57 #271 Son düzenlenme: 19 November 2011, 19:02:46 Sempatik Bengülü
sebebini bilmiyorum ama içimden bir ses diyorki bu maçı biz kazanıcağız

berusa55

Samsunspor, Bursa yolcusu

Tesislerde son antrenmanını yapan Samsunspor, yarın sabah Bursa yolcusu...

Pazartesi günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'ndeki son antrenmanını akşam saatlerinde yaptı.

Savunma ve gol çalışması yapan futbolcuları sık sık uyardan Petkovic, antrenmanda özellikle kanat oyuncularını kullandı. Yapılan son antrenmanı Genel Koordinatör Adnan Sezgin ve yöneticiler de takip ederken, Samsunspor kafilesi pazar sabahı havayolu ile İstanbul'a, daha sonra da Bursa'ya hareket edecek. Teknik ve taktik ağırlıklı geçen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Kırmızı beyazlılar yarın sabah İstanbul üzerinden Bursa'ya hareket edecek.

http://www.haberexen.com/samsunspor,-bursa-yolcusu-36053h.htm

ibrakadabra55

ankara_gucu 2  kara_buk 1 maçından sonra maçın değeri daha fazla arttı.
Yenersek 9 Puanlık bir maç
Ankaragücü'yle puan farkını korumamız için
Karabük'ün önüne geçmek için
Kümede kalmak için !

serkancengiz

yen bursayı haftamız mutlu başlasın Samsunum

jean

iki macta 4 puan alirsak moral bakimindan ust seviyeye gelecegiz o yuzden bu macta yenilmemeiz lazim

binikalamadım

milli takımın yeni patronu Avcı  bursa_spor -  samsunspor_x maçını izleyeceğini açıkladı  >l<

cembaba

Bu maçı alacağız arkadaşlar. İnşallah ara çok iyi gelmiştir takıma.

burakbas

bu maç hem takımımız için çok önemli hem de bu renklere gönül vermiş sevdalılar için.

güldür yüzümüzü be SAMSUN !  ;)

ercan0655

hadi sıra bizde bir galibiyette bize lazım yoksa ankaragününü altına sonra gene asansör takım diye millet bizimle benjamin toshack yapacak hadi kurtarın şu sitrezden yaa

emre

Deplasmanda 1 golumuz varmış şimdi fark ettim,sadece gs maçında attığımız gol. Keşke kalede Ertuğrul oynasaydı,umarım bu maçta şeytanın kolunu bacağını kırar,kafasını gözünü koparırız...

epçeli köylü

cany

Maçı toplu izleme planı var mı sitedekilerle?

Turuncu

samsunmania

Üzerimizdeki takımların kazanmasıyla bizim bu maçı almamız farz oldu artık.