STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 14 November 2011, 10:55:28
Hocam sen bu konuya fazla mı takıldın ne. Petkoviç sayfasında da benzer yazıları görünce merakımı celbetti.

Hocanın arkasında durulmasını şöyle faydası olur, Furbolcualrın elinde oyuncak olunmaz. Hoca deneyebileceği pek çok şeyi denedi. PEk çok maçta da forvet saç baş yoldurdu ki bizim en büyük sorunumuz son vuruşu yapacak niteikte bir golcumuz yok. Zenke kesinlike bir golcu değil. Bance de ha keza. Ekigho'dan umutluydum o da şimdilik hikaye görünüyor.

Bursa'da kendimize geliriz diye düşünüyorum. İnşAllah.

Vallaha tüm yorumlarımı sen yazmışsın aklımımı okudun ne yaptın :).

samuray

sen takılmadınmı arkadaşım iyi şeylermi oluyor samsunpordaki bu gelişmeleri onaylıyormusun ben ço üzülüyorum ve sonucunuda iyi görmüyorum her geçen gün uçuruma bir adım daha yaklaşıyoruz yarın çok geç olabilir 5 sene süper lige çıkmak için bekledik yine bi anda kendimizi orada bulursak diye eve tçok üzülüyorum tabiki bursa maçını alalım istiyor gönlüm ama hiç umutlu değilim bu gelişmelerden sonra

SSKLA

Bu maç hakkındaki düşünce iki takımda biri patlıyacak ya bursa bize patlıyacak yada biz onlara.

deriaKR

lincoln mi geliyor devre arasi..tam ilac gibi adam..frikik duran top ara paslaro..gol de atar

deriaKR

buonanotte

samsunluerhan

arkadaşlar büyük bir ihitimalle lincoln gelecekiş (inşallah).murat ceylan ile bir tanede dunyaca unu brezilyalı futbolcunun manejerlerı ıle görüşüyorlarmış.

FaTiH_HaN

ronaldinho mu, robinho mu, yoksa yoksa neymar mı  ;D

berusa55

Martins Martins! Kökeni Brezilya'ymış onun aslında  :D

Serkan

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 15 November 2011, 00:33:48
ronaldinho mu, robinho mu, yoksa yoksa neymar mı  ;D

Ronaldinho yaslandi bizde is yapmaz :deli: bence Kaka'yi getirecekler.

brigand

Nadia Comăneci ' yi alalım, şampiyon olalım ! Tüm dertler, tasalar, ızdıraplar, ağrılar, sızılar, ihtiraslar, intikamlar, kan davaları, icra ve ağır ceza davaları, ihtilaflar, ızdırap dolu Pazartesi günleri vs.vs.vs bitsin, bizde mutlu olalım  :--*

samsunluerhan

LisandroLopez

Benim izleme fırsatı bulduğum, yani Barcelona da izlediğim Ronaldinho, Cristiano Ronaldo'dan da Messi'den de  daha çok zevk veriyodu.
Çok farklı bi stili vardı ve sanki futbol oynamıyor müzik eşliğinde samba yapıyodu :)
Yani Neymar ve Robinho dan da daha çok iz bırakacak bende, bundan eminim.