Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

holigan5565

Alıntı yapılan: Ajan - 11 November 2011, 19:19:49
TRT spor'da Petkoviç'in görevine son verildiğini söyledi muhabir acaba Serdar hoca ile mi karıştırdı yoksa Petkoviç de mi yollandı  :o :o .:.:.

nerde o günler

emre

Allah rahmet eylesin Şirinler grubundan bir eleman ölmüş sanırım,olay neymiş bilen var mı?

Sercan

Kurtlar Vadisi'nin en güzel bölümlerinde Laz Ziya karakterini canlandıran İstemi Betil vefat etmiş...

http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/687166-kurtlar-vadisinin-efsanesi-hayatini-kaybetti

celebi

Alıntı yapılan: emre - 11 November 2011, 19:59:49
Allah rahmet eylesin Şirinler grubundan bir eleman ölmüş sanırım,olay neymiş bilen var mı?

laz ziyaöldü be kardeşim şirinlerden değil

celebi

kýzýlyýldýz55

AciL.. Samsun Tıp'da Yatmakta OLan Bir hasta için [ ARH + ] Kana İhtiyaç vardır.
TeL:0544 723 31 62
şirinler facebook sayfasından

5trawberry

ChucKeR

bir maruzatım var. 2001 öncesi maç özetlerini nereden bulabilirim. bilgisi olan var mı. ama büyük maçlar değil anadolu maçlarını.

konuyu da söylim de. tümerin bir golü vardı. yılını falan hatırlamam çok küçüktük.:D iç sahada şeref tribününün önünden attıydı. o golü arıyorum.

isa55

İstifalardan sonra "Elmanın içindeki kurt!" temizlenmiş mi oldu? Bence hayır. Sadece "Biz bişeyler yaptık" diyecekler.

binikalamadım

u19 milli takımında görev yapan Samsunsporlu Oğuzhan iyi performansı ile beğeni topladı

Türkiye 3 - Lüksemburg 0  >l<

abilerinize örnek olun...

Sercan

şu dakika itibariyle Samsun'da kar yağıyor :))

burakbas

Suat Kılıç twitter ' da ; Samsun'da kar var, kış sert geçmez inşallah... demiş.

Samsunspor bizim içimizi ısıtır bakan. . .

muzaffer4

sporx den haber
AlıntıSpor Toto Süper Lig'de 9 haftadır galibiyete hasret kalan Samsunspor Yönetimi, dün yaptığı toplantıda dikkat çekici kararlara imza attı. Bunlardan en ilginci ise, futbolculardan Savaş Yılmaz'a verilen ceza oldu.

Son dönemde yazılı ve görsel basında adı şarkıcı Demet Akalın ile aşk yaşadığı dedikodularına karışan futbolcuya 19 bin 266 TL para cezası verildi. Savaş Yılmaz, sezon başında Kayseri'den transfer edilmişti.

Devre arası takviye

Öte yandan Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in ise devre arası için transfer çalışmalarına başladığı, yurt içinden ve yurt dışından bazı oyuncularla temasa geçtiği öğrenildi.

Sercan

beyler unutmuyoruz sbk maçı var bugün 16:00 da, gs li embesiller de gelecekmiş...

burakbas

Alıntı yapılan: Sercan - 12 November 2011, 13:04:53
beyler unutmuyoruz sbk maçı var bugün 16:00 da, gs li embesiller de gelecekmiş...
abi bir konu bile açılmadı. biz liste yapalım falan dedik kimse oralı da olmadı. bir şeyler yapalım diyorum . . .