Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Seçimde öncesinde söz verdiği Stadyum Samsun Projesi'ne ilişkin yeni gelişmeleri paylaşan Bakan Kılıç, "Hizmet ederken halkın rızasını kazanan hakkın rızasını kazanır çerçevesinden penceresinden bakmak lazım. Bu çerçeveden pencereden bakıyoruz. Bunun için de dur durak tanımıyoruz. Stadyum Samsun Projesi'nin protokolünü Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile imzaladık. Şu an proje çalışmalarına başlandı, temelini de 2012 yılının ilk aylarında atacağız. " dedi. Daha önce hazırlanmasına rağmen yer temini problemleri sebebiyle yapılamayan iki projeden de bahseden Bakan Suat Kılıç, "Yer temininde problemler yaşadığımız için temel atma aşamasına gelemediğimiz iki projemiz vardı. Bunlarla ilgili güzel haberleri paylaşmak istiyorum. Biri temelini attığımız spor salonundan ayrıca yapımı programa aldığımız 2 bin kişilik yeni bir spor salonu ve olimpik yüzme havuzu. Bunların da arazi problemlerini çözdük. Kapalı spor salonunu eğitim fakültesinin hemen arkasında yüzü sahile bakan arazide inşa edeceğiz. Atakum ilçe sınırlarında maalesef arsa üretilemedi. Üretilebilmiş olsaydı Atakum'a yapacaktık. Olimpik yüzme havuzu da Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki arsaların uygun olan bölümünde imar çalışması yapıldıktan sonra bu sahada Samsun'a kazandıracağız." bilgisini verdi.

Yeni dönemde Samsun'u, sportif organizasyonlarda merkez bir şehir haline getirmeyi planladıklarının altını çizen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kente iki ayrı izcilik ve gençlik kent merkezi kazandırmayı planlıyoruz. Bu kamp merkezleriyle birlikte sadece Samsunlu gençlerimizin değil, bütün Karadeniz havzasındaki gençlerimizin, aynı zamanda iç Anadolu bölgesinden gelecek eğitim çağındaki gençlerimizin de gençlik programları, projeleri ve kamp ihtiyaçlarına cevap oluşturacağız. Bunda da kararlıyız
Haberexen.com

seydo55

Kırmızı beyaz Samsunspor dergisinde efsane futbolcular bölümünde Metin Oktay ne alaka  :x((

cembaba

Herkes bağırırken bağırmayan seydo55, Halo Reyiz'in arkasına sığınarak, atkı açmıyor görünüyor. Kendisini eşekle kınıyorum.  ??? :rulet:

seydo55

Cem kardeşim Halo reyiz'in hemen başının üzerindeki kenarları siyah ortası kırmızı beyaz atkı var onu kim kaldırıyor  :evet: Ahmet abinin omzunun üstünden yukarı doğru kalkmış el kimin  ;) Seco çıkarıyor bunları dimi  :-X

KareAs55

brigand

Tufan

bildiğin sulu kar yağıyor kış erken geldi.

celebi

seydo55

Alıntı yapılan: brigand - 13 November 2011, 00:39:27
atarların Seco mu? sanmam  :)
Gideroğullarından atarcan seco  :kanka:

cembaba

Atarların Seco ile bu işin alakası yok. Fakat baktığımızda orada kırmızı beyaz atkıyı Erdal Reyiz açıyor. Halo'nun yanında Erdal vardı. Sen atkı yine açmamışsın. Yine de eşekle kınıyorum fafi seni :)

Sercan

Seydo bunda benim parmağım yok hacı :) :)

##kdc##

Orda iki kişiye üç kere sarıp tribünün 3 te birini kaplayan benim atkı varken seydoyu maruz görün beyler;

Sercan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 13 November 2011, 01:44:15
Orda iki kişiye üç kere sarıp tribünün 3 te birini kaplayan benim atkı varken seydoyu maruz görün beyler;

sen atlama, işine bak işine...  :redcard: al_sana

Serkan

Allahın davarı :D gelmiş burada atkı'da atkı diyorsun çamur herif

##kdc##

Köylü milletin efendisidir birader, sen şimdi köylülere laf mı atıyorsun  1dk!!!