Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Rakip A.Gücünü takımını ve taraftarını hoş geldin ile karşılayıp alkışlarla uğurladık.
Sahaya yabancı madde atmadık.
Küfür etmedik.
Merdiven boşluklarını gereksiz işgal etmedik.
Buna ramen Samsunspor'u Pfdk'ya sevk ediliyor.

Şimdi bu maçın gözlemcisine sövmek caiz değilmi?
...!

FaTiH_HaN

Büyük ihtimal son dk'lara doğru petkoviç istifaya diye bağırıldı gözlemci de onu saha olayı olarak yazdı  :o

samsunspor.co.nr

İlgili maçta Ankaragücü ile ilgili bir karar var sanırım,takımımız için pfdk'ya sevk gibi bir durum söz konusu değil.
Ankaragücü sevk edilmiş,ceza almamış.
İlgili madde de "Ankaragücü hakkında..." diye başlıyor zaten..
Maçta ankaragücü taraftarı küfürlü tezahürat mı yaptı ? Petkovic'e haykırdığımdan o tarafı hiç duyamadım ama sanırım gözlemci duymadan da uydurmuş.

burakbas

Kulubumuz üzerinde kimin kötü emelleri varsa bu gözlemci de olsun , en kral adamda olsun hepsinin allah belasını versin . . .

ibo055

Türkiye Kupası'nda statü değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası Statüsü'nü değiştirdi.
Federasyon internet sitesinden yayımlanan statüye göre, grup etabının kaldırıldığı Türkiye Kupası, bu sezon eleme usulüne göre, gerçekleştirilecek. 57 takımın mücadele edeceği Türkiye Kupası, 4 turdan oluşan eleme ve final olarak iki aşamada yapılacak.

TFF TARAFINDAN BELİRLENECEK
İlk 4 turun ardından final aşamasına geçilecek kupada, çeyrek final müsabakaları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler TFF tarafından düzenlenecek kura çekimi sonucunda belirlenecek.

Kupada yarı final müsabakaları ise çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmeler, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirlenecek.

Türkiye Kupası final müsabakası da, yarı finalde tur atlayan iki takım arasında TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.

Kaya

Arkadaş hemen gaza gelmeyin  :D Biz değil Ankaragücü sevk edilmiş..Ona da ceza vermemişler..

kýzýlyýldýz55

istemi betil vefat etmiş ( laz ziya kurtlar vadisindeki adıyla ) ALLAH rahmet eylesin

emre

Kulübümüz Yönetim Kurulu Asil üyelerimizden Sayın Suat ÇAKIR ve Sayın Hasan KOÇ ile Yönetim Kurulu Yedek Üyelerinden Sayın Hakan ÖZCAN görevlerinden istifa etmişlerdir. Çalışma arkadaşlarımıza kulübümüz adına yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederiz.

Kulübümüz Yönetim Kurulu Asil üyeliklerindeki boşalma nedeniyle Tüzüğümüzün 18/3. Maddesi gereği Sayın Hakan ÖZİÇ ve Sayın Murat YILDIZ Yönetim kurulu Asil Üyeliklerine getirilmiştir. Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.   

Kulübümüz Genel Müdürü Sayın Bilge SOYLU ve Yardımcı Antrenör Serdar DAYAT'ın sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedilmiştir. Her iki çalışanımıza kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kulübümüz profesyonel futbolcularından Savaş YILMAZ'ın yazılı ve görsel medyada çıkan haberlerde yer alan kulübümüz etik kurallarına aykırı davranışı sebebiyle; 19.266,66 TL para cezası ile cezalandırılmasına ve ayrıca uyarılmasına karar verilmiştir.

Samsunspor Yönetim Kurulu

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2717

maviay55

serdar dayat ın görevden alınması demek faturanın ona kesilmesi demek..

bakalım yerine kim getirilecek?

burakbas

Alıntı yapılan: maviay55 - 11 November 2011, 17:11:31

çok ön plandaydı. her zaman iyi olmuyor demek ki.  zzzzz zzzzz

berusa55

Samsunspor'da şok istifalar
11 Kasım 2011 / 16:14
Samsunspor'da 3 yönetici istifa ederken, kulüp genel müdürü ve yardımcı antrenörün sözleşmeleri feshedildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şok kararlar basına duyuruldu. Açıklamada, "Yönetim Kurulu Asil Üyelerimiz Suat Çakır ve Hasan Koç ile Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Hakan Özcan görevlerinden istifa etmişlerdir. Çalışma arkadaşlarımıza kulübümüz adına yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederiz. Kulübümüz yönetim kurulu asil üyeliklerindeki boşalma nedeniyle tüzüğümüzün 18/3. maddesi gereği Hakan Öziç ve Murat Yıldız, yönetim kurulu asil üyeliklerine getirildi.
Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" denildi.

Samsunspur Kulübü Genel Müdürü Bilge Soylu ve Yardımcı Antrenör Serdar Dayat'ın sözleşmelerinin de karşılıklı olarak feshedildiği belirtilen açıklamada, "Futbolcularımızdan Savaş Yılmaz'ın yazılı ve görsel medyada çıkan haberlerde yer alan kulübümüz etik kurallarına aykırı davranışı sebebiyle 19 bin 266 TL para cezası ile cezalandırılmasına ve ayrıca uyarılmasına karar verildi" ifadeleri kullanıldı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=35771

fındık

Vay be bizim yönetim neymiş de haberimiz yokmuş. Disiplini mi öğrendiler acaba...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: maviay55 - 11 November 2011, 17:11:31

Ercan Kol gelsin dicem ama yabanci dil biliyormu onu bilmem.
Hic olmazsa belki ruhsuz takima ruh getirir nasil mücadele edildigini gösterir.
Tabi bizim üstün zeka yönetim bulmustur yine bi tane.
Insallah hayirlisi olur Samsunspor icin.

ibo055

kurtlar sofrası dağılıyor  bakalım daha neler olaçak

Ajan

TRT spor'da Petkoviç'in görevine son verildiğini söyledi muhabir acaba Serdar hoca ile mi karıştırdı yoksa Petkoviç de mi yollandı  :o :o .:.:.