STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2011, 23:38:42
Sen yazana kadar puan alıcağımızı düşünüyordum oda gitti.,
abi geçen sene ki toteme devam etsem mi ?? o zaman kazanıyorduk..

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 10 November 2011, 00:04:21
abi geçen sene ki toteme devam etsem mi ?? o zaman kazanıyorduk..

Aynen sen ona devam et :d

ahmetsefa55

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Serkan - 10 November 2011, 00:04:39
Aynen sen ona devam et :d
Bu senenin ilk totemi bu maça kısmetmiş.. Şimdiden geçmiş olsun bize :D

kalptenþimþek

Mehmet hocamın dediği gibi arada bir kaç mağlubiyet var ama genellikle mutlu döndüğümüz deplasmanlardan birisiydi bursa..

mehmet yılmaz

Gayet güzel derlemişsin hocam, bütün haberlerde geçen ortak cümle ise "maç sonunda Bursaspor taraftarı yönetimi protesto ederken, teknik direktörü istifaya davet etti" olmuş. :) Gerçekten de İsmail Uyanık dönemi, bizim açımızdan Bursa deplasmanlarının hep kazançlı olduğu maçlara sahne olmuştu. İnşallah devam eder bu durum.

epçeli köylü

Bursaya genelde şansımız tutuyor. Bizim takım Bursaya ters gelen bir takım.Bu maçı kazanabiliriz.Ancak kazansakta ben teknik direktörün gitmesini istiyorum. Bundan hiç umudum kalmadı...

yilmazselcuk55

Sercan

SSKLA

Nedense yeneceğiz gibi geliyor.Ve bu maçta Bancenin gol atcağı gibi bir his var içimde  :)

burakbas

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 10 November 2011, 12:39:34
Nedense yeneceğiz gibi geliyor.Ve bu maçta Bancenin gol atcağı gibi bir his var içimde  :)
kardeş bende öyle diyordum ankaragücü maçına kadar.
ankaragücü maçı öncesi bance gol atar , içime doğuyor diyordumm maç sonunda kendimden nefret ettim. bance den . yönetim den. petkoviç den. tekrar umutlanmak istemiyorum , her şey olabilir ; hazırlıklı olalım .   .   .  saygılar.

isyan

jean

bursa-kocaeli-antalya bunlara cok sansimiz tutardi en son resimdeki 2-0 lik maci radyodan dinlemistim 1-0 ondeydik sibiker bursadan gol haberi bursaya baglaniyoruz dedi baktim cok ses var dedim aha 1-1 megerse bizimkilerin sesiymis ilhanin attigi golle 2-0 kazandik sanirim en az 1 puan alacaz

GurbetciFanatik

Bende gecen arkadas gibi rüyamda Bursaspor - Samsunspior macini gördüm , ama benimkisi onunkisinde daha sacma.
Mac baslamadan önce Firat Aydunus Bursapsorlu birine kirmizi kart veriyor  ;D ;D ;D
Ilk yari 0- 0 bitiyor ve biz penalti kaciriyouz ama kim atamiyor görmdedim( galiba hala manisa soku üstümde var)
Ikinci yari 1 - 0 öne geciyoruz zenke  ve sonra 2-0 kim atti unutdum :D
Ve sonrasi Bursaspor taraftari olay cikariyor sahaya yabnci madde atiyor ve firat ayddunus kanlar icinde yerde kaliyor
Ve mac iptal 0-3 hükmen galibiz  ;D ;D ;D ;D ;D

Ne kadar sacma rüya , bu takim beni bitirdi, rüyalar biel sacma oldu bisey cözemedim  :evet: :evet: :evet: :evet:

celebi