Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

Muho hepsinden adam çıktın lan

Desiqner

Şu çocuğa hediye falan versek :) Sevildiğini bilsin helal valla :)

feveran

Çok söze gerek yok aslında şehrini sevenle sevmeyen bugün belli oluyor.Hani derler ya bir adım öne cıksın iyiler yerinde duruyor ama kötüler bir adım önde........(petkoviç-kazım yılmaz)

kaptan 55

ruhsuz i......,bu şehri terk edin.

cembaba

05 November 2011, 01:39:14 #23734 Son düzenlenme: 05 November 2011, 01:44:11 CemBaba

Maç öncesi...

fanatik samsunsporlu

bilmiyorum erken mi ama bu maçtan sonra bize müsaede diyen çok oldu.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 04 November 2011, 18:27:50
Fanatik bir Samsunsporlu
04 Kasım 2011 / 15:13
Artık fanatik bir Samsunsporlu olan Somalili Muhammed, forması ve atkısıyla akşam oynanacak Ankaragücü maçını sabırsızlıklar bekliyor.

Tugay BAŞSAN/ Haberexen.com

İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'u ziyaret eden Somalili öğrencilerden Muhammed OBEYD, Samsun'da yaşamaya başladığı günden bu yana tam bir Samsunspor aşığı oldu.

Takımın geçirdiği kötü günler için çok üzüldüğünü söyleyen ve bu günlerin geride kalacağını inanan Muhammed, "Türkiye'de genelde büyük takımlar tutuluyor. Türkiye'de Samsun'da yaşadığım için artık memleketim diyebileceğim yer olan Samsun'un futbol takımı Samsunspor'u tutmak benim için daha doğru. Formam ve atkımla birlikte bugün oynanacak Ankaragücü maçını izlemeye gideceğim. Takımdaki tüm oyuncularımıza dua ediyorum." dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=35608

Şu somalili çocuk kadar erdeme ulaşamamış, ekmeğini yediği şehrin takımına ihanet eden zavallılara kapak olsun.

Hangi okuldaymış ki Muhammed? Bir uğramak lazım yanına. ( Feza Koleji olabilir, Somalili öğrenciler gelmişti çünkü )

GurbetciFanatik

Yok malesef kovulmamis  :kafa: :kafa: :kafa:

Tufan

biz çiftliği yaktık hoca efendi de bizi maçta uyuyarak yaktı!

kalptenþimþek

05 November 2011, 12:26:44 #23739 Son düzenlenme: 05 November 2011, 13:33:14 kalptenþimþek

twitter

sadece55

feveran

hikmet hocanın gelmesine sadece 1 2 pürüz kaldı istihbarat sağlam

muzaffer4

hikmet karaman çok iyi bir insan gelmesini isterim karamanın koyunu sonra çıkar oyunu

cembaba

Alıntı yapılan: feveran - 05 November 2011, 15:17:07
hikmet hocanın gelmesine sadece 1 2 pürüz kaldı istihbarat sağlam

kaynak nedir diye sormaktan yazdan beri iflahım kesildi.