Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

UNUTMA, UNUTTURMA!!!!
YARIN SAAT 15.00'de SAMSUNSPORLUYUM DİYEN HERKES ELİNDE MEŞALE , BOYNUNDA ATKISIYLA FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİNE BEKLİYORUZ. HEPBERABER TRAMWAYLA ÇİFTLİĞE GİDECEZ ORDAN MAÇA... Omü'lü Şirinler..

Desiqner

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 04 November 2011, 01:25:50
egemen zamanında bizde oynayan adnanın panpasıymış araları çok iyiymiş adnan demiş abi 55 giy diye  ;)

Panpasıysa doğrudur :D

isyan

forumun ana sayfasindaki Bugün toplam online olanlar bölümü neden hep 61'de kalir ?   :x((

berusa55

04 November 2011, 04:23:01 #23718 Son düzenlenme: 04 November 2011, 04:33:17 berusa55
60+1'i az önce halledildi  ;)

SametYılmaz55

doðan

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 03 November 2011, 20:24:15

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 02 November 2011, 19:28:16

Bu polardan Tekrar Çıkacak mı ? Ya da Samsunda satılan bir yer var mı ???

Akyol reis le irtibata geçeceksin alasını o diker o polarların ..

Ahmeti

Akyol reis'in dikkatine

Bu polardan varsa bende alırım

kýzýlyýldýz55

İran bu kez, Mustafa Denizli'nin de bir dönem çalıştırdığı Persepolis takımının iki oyuncusunun gol sevinci nedeniyle karıştı. Geçen cumartesi 3-2 kazanılan maçta, galibiyeti getiren gol sonrası sevinen futbolculardan birinin, takım arkadaşının poposuna eliyle bariz şekilde bastırması, büyük gürültü kopardı.

Televizyonlardan da milyonlarca kişinin izlediği maçtaki 'ahlaka mugayir' olarak değerlendririlen bu sahne sonrası, meclis üyeleri, spor yetkilileri ve yargıçlar;

Muhammed Nusreti ve Şeys Rızai adlı futbolcular için "hızlı ceza" talep etti. İran Futbol Federasyonu, derhal iki futbolcunun lisanslarını "süresiz" askıya aldı ve her birine 40 bin dolar para cezası verdi. Hakim Veliullah Hüseyni ise, "Bu suçun cezası 2 aya kadar hapis ve 74 kırbaç. Bu tür bir hareket binlerce izleyici ve TV kameraları önünde yapmak daha da kötü" dedi.

fındık

Cuma namazında 3 adet TFF tarfından gönderilmiş hakem arkadaşımızı gördüm. Muhtemelen akşamki müsabakamızda görev alacaklardır.Benim üstümde s.s. biz polar vardı bana bakıp kaçtılar :D

celebi

berusa55

Mübarek Cuma günü bir Samsunsporlu tarafında ahiret suallerine maruz kalmayalım demişlerdir kesin; kaç kaç kaç...  :D :D

fındık

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 November 2011, 14:48:23
Mübarek Cuma günü bir Samsunsporlu tarafında ahiret suallerine maruz kalmayalım demişlerdir kesin; kaç kaç kaç...  :D :D

Abi adamlar Camii'nin içinde bile elleri cebinde yürüyorlar. Ne bu rahatlık. Ama akşam zorlanıcaklar bizim baskımızdan. :x((

samsunmania

Fanatik bir Samsunsporlu
04 Kasım 2011 / 15:13
Artık fanatik bir Samsunsporlu olan Somalili Muhammed, forması ve atkısıyla akşam oynanacak Ankaragücü maçını sabırsızlıklar bekliyor.

Tugay BAŞSAN/ Haberexen.com

İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'u ziyaret eden Somalili öğrencilerden Muhammed OBEYD, Samsun'da yaşamaya başladığı günden bu yana tam bir Samsunspor aşığı oldu.

Takımın geçirdiği kötü günler için çok üzüldüğünü söyleyen ve bu günlerin geride kalacağını inanan Muhammed, "Türkiye'de genelde büyük takımlar tutuluyor. Türkiye'de Samsun'da yaşadığım için artık memleketim diyebileceğim yer olan Samsun'un futbol takımı Samsunspor'u tutmak benim için daha doğru. Formam ve atkımla birlikte bugün oynanacak Ankaragücü maçını izlemeye gideceğim. Takımdaki tüm oyuncularımıza dua ediyorum." dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=35608

Şu somalili çocuk kadar erdeme ulaşamamış, ekmeğini yediği şehrin takımına ihanet eden zavallılara kapak olsun.

isyan

Istanbul takimlarini tutanlar bu cocuga ve Sirnak'taki taraftarimiza bakip utansinlar. Helal sana Muhammed  >l<

Ertuğrul Sağlam

Kemal Tokak A2 Milli takımın Norveç ile oynayacağı maçın kadrosuna seçilmiş, gerçi Giray'ın seçildiği A Millide  oynardı ama Hayırlısı olsun.