Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

usare

Tazminat noldu acaba. Gerçi ona verecekleri tazminatı 3 maç kazansak çıkarıyoz ama. İnşallah teşhis ve tedavide geç kalmayız.

cembaba

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: feveran - 05 November 2011, 15:17:07
hikmet hocanın gelmesine sadece 1 2 pürüz kaldı istihbarat sağlam

Allah askina ciddi olan seyleri yazin suraya.
Her yenilgiden ve hüsrandan sonra bu takima cok teknik direktör geldi.
Nerdeyse 7 macta 6 yeni Teknik Direktörümüz oldu bu sezon.
kaynak saglam olabilir ben ama artik imza isi olmadan inanmiyorum.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: de_brk7 - 05 November 2011, 17:21:55
Hikmet karaman da gelse kimse kusura bakmasın , ocak transferine kadar bizden bir bok olmaz.

yok ben sana katilmiyorum de_brk7  dünkü macta akilii bi TD ikinci devreye orta sahayi kalabalik tutcak ve top cevirecek adam koyardi ve bu maci rahat 3 puanla biitirdik.

Su kadroyu kurmak bu kadarmi zor yaw.  Ahmet - Kemal-Adem -Bahia - Ergün - Murat - Fink - Anil - Ufuk - Dilaver - zenke   

serkancengiz

hikmet karaman iyidir agresif potansiyeli taraftarıda ateşler

saim55

Bence bu adam gönderilecekse ciddi birisi getirilmeli takımın başına. Hikmet hoca gittiği hangi takımın başında 2 sezon geçirmiş ve en büyük başarısı nedir? Bizim başımıza Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas, Ertuğrul hocanın potansiyeline sahip başarıya aç hocalar gerek. Hikmet Karaman gibi emekli olmuş orada burada gezen hoca değil.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: saim55 - 05 November 2011, 18:36:17
Bence bu adam gönderilecekse ciddi birisi getirilmeli takımın başına. Hikmet hoca gittiği hangi takımın başında 2 sezon geçirmiş ve en büyük başarısı nedir? Bizim başımıza Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas, Ertuğrul hocanın potansiyeline sahip başarıya aç hocalar gerek. Hikmet Karaman gibi emekli olmuş orada burada gezen hoca değil.

Haklisin ama PETKO gitsinde kim gelirse gelsin diyecek durumdayim suan.
Hikmet karaman yine iyidir hic olmazla ligimizi takimlari futbolculari taniyor adam.
Bu sezon kurtarsinda gerisi zaten gelir Samsunspor da.
Önemli olan ilk senemizde su ligde tutunalim ondan sonra zaten küme derdi olmaz bu Takimin.

isa55

Alıntı yapılan: saim55 - 05 November 2011, 18:36:17

Güzel söylemişsin ama bizim şu an için 5-10 yıllık planlama yapacak kadar zamanımız yok. Bu sezonu kurtaralım gerisini o zaman düşünür yönetimdeki duyarsızlar.
Not: Bülent Korkmaz gelmesin

saim55

Günü kurtarma konusunda haklısınız. Ben de şu durumdan bizi herhangi bir teknik direktörün kurtaracağını düşünüyorum. Ancak, gelecek bir hoca diyelim düşme hattında kurtardı bizi. Yönetim zaten futboldan anlamıyor, bu hoca iyi deyip hocayı yine takımın başında tutacak. Biz diğer sezon da düşme hattında oynayan bir takım olacağız.

celebi

la bu yönetim madem futboldan toptan anlamıyor ne diye başkan yada tönetici oldular.

cembaba

Aynen abi bende bunu anlamadım. Galip neden bu kadar ısrarcı oldu bu adam konusunda? Bu adama da kaynak sağlıyor. Erkut'a da kaynak sağlayabilirdi. Geçen sene yardımcı olan milletvekilleri bu sene de yardım edebilirdi. Hüseyin Kalpar'la yola devam edecekti diğer yönetim. Hiç değilse alınacak oyuncular falan belliydi. Neden futboldan anlamayan adamlar başımıza geldi? Çözebilmiş değilim.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 November 2011, 19:05:21
Aynen abi bende bunu anlamadım. Galip neden bu kadar ısrarcı oldu bu adam konusunda? Bu adama da kaynak sağlıyor. Erkut'a da kaynak sağlayabilirdi. Geçen sene yardımcı olan milletvekilleri bu sene de yardım edebilirdi. Hüseyin Kalpar'la yola devam edecekti diğer yönetim. Hiç değilse alınacak oyuncular falan belliydi. Neden futboldan anlamayan adamlar başımıza geldi? Çözebilmiş değilim.

Bu sorunun cevabi yanliz GALIP ÖZTÜRKTE herkes zaten bunun cevabini ariyor.

sadece55

Galip Öztürkün bu sene kulübe para filan verdiği yok arkadaşlar

SAMSUNLU ORUMA 55

Petkoviç mi ?? Hüseyin Kalpar mı ?? Deseler.. Ben hüseyin kalpar derdim..