STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 31 October 2011, 00:21:15
la şımartmayın beni. bu arada aliihan hocam ben nasipse cuma sabahı yola çıkacağım sn gelecek misin bayrama. diyeceğim ama anne baba hacda senin  :evet:

Hocam hayırlı yolculuklar.Bizimkiler Kutsal Topraklardan 28 Kasım'da dönecekler.Bende ayın 27 sinde gidip 4 Aralık'ta döneceğim.O tarihler arasınada hiç maç denk gelmedi ya  :o

celebi

sağolasın hocam. güngörenden sonra bir sper lig maçı izleyelim bakalım 19 mayısta

babasamsunlu

Siteye bu karamsar havanın bizim gibi Samsunsporlulara yakışmadığını yazmak için girmişttim ki beni çok muttlu eden yazılar okudum..
Karabük maçındanberi etrafımdaki herkesten bir daha maça gitmem bu takımın peşinden gidilirmi gibi tuhaf cümleler duyuyorum..

Ben hep şunu düşünüyorum..
Ben eğer Samsunsporumun aldığı kötü sonuçtan ötürü maça gitmekten kendimi alıkoyuyorsam kendimi Samsunsporuma ihanet etmiş gibi görürüm...
O başarılı sonuçların ardından tribünü dolduran ve en ufak kötü sonucun ardından tribünden kaçan birde  Samsunsporumuzu bizden daha çok sevdiğini ifade eden kaypakalardan hiç bir farkım yokmuş gibi hissediyorum...

Bir diğer değinmek istediğim konuda inanılmaz bir inanç kaybımız var..
Tamam takım kötü ama geçen seneki ttakım çok mu süperdide müthiş bir inançla maça gidiyorduk..
Manisa maçında da karabük maçındada stada girer girmez o kötü havayı hissettim ve hep eyvah dedim..
Tribünde bir gram iştah yok..En sevmediğim maç havası..

O yüzden birincisi şu maçlardan önce beş yeriz şöyle yeniliriz gibi düşünceleri önce kafamızdan silelim.. -totemler hariç :) -
İkincisi artık şu yanımızda yöremizde futbolcuyu takımı maç içinde yulayanlara engel olalım..Karşı çıkan olursa beni çağırın...
Üçüncü olarakta önce biz inanalım..Takımı biz inandıralım...O kalparın ekibinin bile inanmadığı takımı Şampiyonluğa inandıran bizler bu takımıda inandırırız elbet..

İş işten geçince  yol gösteren çok olur..İş işten geçmeden Samsunsporumuza Sahip çıkalım...

Desiqner

Ben yeneceğimize inanıyorum.Umarım öyle olur... Kursu erken bitirip maçı izlemeye gideceğim yen artık Samsunsporum :D

samsunew

kaleci : atilla özmen    defans : kemal tokak,adem alkaşi,khubıtıa,ergün teber  orta saha : murat yıldırım,ufuk bayraktar,anıl diaver,dilaver güçlü  forvet  :  zenke - ekigho   ben bu kadroya güveniyorum rakip tam dişimize göre yap kadroyu böyle bak keyfine bu kadro bu haliyle iş yapamazsa bende bu işi bilmiyorum pes ediyorum derim ama ısrarla adem alkaşiyi ilk onbire aldırdığıma göre sanırım biraz olsun bir şeyler biliyorum ... yedekler :::   bahıa, pal lazar, mustafa sarp , ergün teber bu kadroyla oynarsak tahmini maç sonucu : 4-1 samsunspor diyorum ....

samsunew

##kdc##

Ergün'ü hem 11e hem yedeklere nasıl alıyoruz usta  ???

Sercan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 01 November 2011, 00:02:46

onu herkes yapamaz deli cünoooo :D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ##kdc## - 01 November 2011, 00:02:46

niye adami 30 dk, cikarir  ve sonra yine sokar :D :D :D :D

ugrass

murat yıldırım , dilaver , anıl ve ufukla yapılan ortahasa cok zayıf degil mi?

feveran

baba bana meşale al cüno bizi meşalesiz bırakma

Ahmeti

O futbolcu oynasın diyoruz olmuyor, bu futbolcu oynasın diyoruz yine olmuyor en iyisi yüreğinde kazanma azmi olan 11 futbolcu çıksın sahaya

samsunluhakan

inşallah kazanırız bu maç çok önemli bizim için hocayı gönderemeyecekler zaten onun için taraftarımızla 3 puanı alalım cuma saat:20.00   19 mayıstayım  inşallah 3 puanı alıp bayramı mutlu ve huzurlu geçirecegiz

sadece55

Yeni bir sayfa açıp galibiyet serilerine başlarız diye ummaktayım

King Of The North

Bence A2 takımımızla çıksak bu maça kesin kazanırız, adamlar savaşıyor hiç değilse, bunlarda maalesef tribünleri ateşleyecek bir futbol ve mücadele yok, bunları tribün ateşleyecek ama, alev almaları zaman alacak galiba. Ankaragücünü yenemezsek madara oluruz...