STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Alıntıeve yeni girdim...şimdilik yorum yok direk sızacağım çok soğuk yedik 

10 saat yol gelipte canını dişine takıp avazı çıktığı kadar bağıran cefakar taraftarımızın ağzına yüreğine sağlık 

bi kez daha Seviyorum Seni Samsunspor.BİZ

Kelimesi kelimesine katılmakla beraber;

Gelmedik mi Söyle Her yere peşinden Allahını seven oynasın gönülden !!!

Burak55

Kıçımızı yırtmamıza rağmen ahmet'ın o tribune gelmemesi, kaleci antrenörlerinin zorlamasıyla el sallaması.. yazık yazık  :( :(

feveran

Petkoviç:

"Maçın hakkı bu olmamalıydı. Çünkü fazlasıyla pozisyon bulduğumuz bir karşılaşmaydı, fakat kaleciyi geçemedik. Her türlü hamleyi yaptık, özellikle ikinci yarının son bölümlerinde riskleri göze aldık. Ancak olmayınca olmuyor. Hatalarımızdan ders çıkarıp, çok çalışmalıyız. Önümüze bakmak zorundayız

samsunluhakan

petkoviççççççççççç İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LisandroLopez

Tahir

Arkdaslar eskişehir macının resimlerini siteye yükleyemedim.Bilgisayar arızalı birisi mail adresini söylesin ona mail atayım resimleri o yüklesin

Jnr.Serkan

Maçın başında Ahmet Şahini nerden baksan 3-4 dakika çağırdık sadece elini havaya kaldırdı.Ahmet Şahin buraya yumruk havaya derkende kafasını 2 yana salladı sürekli.Yunus hoca Ahmeti buraya getir dediğimizde uzun süre karşılık vermedi sonra 3 adım ileri gidip selam verir gibisinden bi hareket yaptı.Bu taraftar seni bu kadar bağrına basıyor hala.yaptığın hatalara rağmen yine yeniden Ahmet Şahin diye bağırıyoruz.Ama sen kız gibi küsüyorsun tavır yapıyorsun.Aklınca bu takımı ben çıkarttım 2-3 maç hata yapınca hemen küfür ediyorsunuz alın size karşılık gibisinden bir mesaj vermeye çalışıyor gibi.Bu takımı sen çıkarttın sen düşürceksin Ahmet...
Çok iyi tribün yaptık.Yenik durumdayken bile dakikalarca bağırdık eskişehir taraftarı pek organize değil.Maç sonu fink çağırmamamıza rağmen tribünün önünde 7-8 saniye bizi alkışladı sonra gazetecilerin oturduğu koltuğu kırdı,direkleri tekmeledi soyunma odasına gitti

Tufan

Özellikle 35den sonra ve ikinci yarının başında iyi yüklendik ama Ekigho zor olanı yapınca maçtan koptuk. uzun yorucu ve zevkli deplasmandı herkesin ayağına, boğazına sağlık.

samsunmania

Panik halinde olan insan yapabileceğini de yapamaz. acilen bu travmayı ortadan kaldıracak, futbolcunun dilinden anlayacak bir teknik direktöre ihtiyaç var. ank.gücü maçı ve ondan sonraki boşluk bizim işimize yarayabilir. Yıllarca beklediğimiz, acıların en büyüklerini yaşadığımız bir süreçten sonra bedavadan böyle bir durumla karşılaşmak bizleri kahrediyor. Uefa nın alacağı kararla mı ligde kalacağız. Belki de Yunanistan'da olduğu gibi bir alt ligden 3 takım daha çıkaracaklar. Bunların ipiyle kuyuya inilir mi? Başkan maalesef fena kandırılmış, gerçekleri de göremiyor. İstikrar adına yapılmak istenen şeylerin artık sonuna geldik. Bu takımı vura vura, döve döve oynatacak hırsta bir hoca lazım. En az 10-12 puan daha alıp devre arasına girmemiz lazım. Keza devre arasında tonla para harcayıp ilk 6 haftalık zor fikstürde buna rağmen çuvallarsak sonumuz hüsranın ötesine gider.

Tahir

Ayrıca eskişehir emniyetinide tebrik etmek isterim.Samsunda sigra içtin kimliğini ver yanındaki arkadasına küfrettin kimlik vs yerine mac sonunda fazla bekletmediler hatta ve hatta sahann içie girip resimçekmemize bile izin verdiler.Bizim emniyetin gidip eskişehir emniyetinden ders alması lazım.

samsunluhakan

petkoviçi hala kovmadılarmı eger kovmadılarsa yandık demektir...

cembaba

Bütün resimleri küçük bir şekilde yolluyorum. 2 dk. içinde