STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

cgr

Cıktık stattan. Otobusteyız. Nasıl gececek bu yolculuk Allah'ım ? Moral cok bozuk !! Kımden baslasam, nereye sallasam bılemıyorum. Ama sadece sunu soylemelıyım.
Bu kadar yolu sızler ıcın geldık ! Bu mu bıze, formanıza verdıgınız deger ? Yazıklar olsun !!!!!

Ollivanders

Kardeşim siz sağ salim gelin de digerlerinin taaa.... ! Herkese selam söyle cgr sıkmasınlar canlarını... Siz elinizden geleni yaptınız. Utanması gerekenler belli...

fanatik samsunsporlu

GurbetciFanatik

celebi

Alıntı yapılan: sinan tzn - 29 October 2011, 21:29:26
suat çakırın hiç mi günahı yok

AL BUYUR gelmiş birinin daha uşağı nedense bu zaanlarda çıkar sizin gibi tipler.

sosaka

samsunluhakan

petkoviç istifa petkoviç istifa

defanstan top alan yok oyun kurucu yok nasıl bir taktiktir bu şişirmeyle lig bitermi

yolcudur abbas baglasan durmaz yarın sabah hikmet karaman takımın başında olursa ligde kalırız

vanlioglu

Turuncu

29 October 2011, 21:56:23 #323 Son düzenlenme: 29 October 2011, 22:25:27 Turuncu

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

www.samsunspor.org

diver55

Kadronun yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Takımda güven ortamı kalmamış, arkadaşlık yok, futbol taktiği de belirsiz olunca 3 pası ard arda yapamayan bir takım çıkıyor ortaya. İşin kötü tarafı, böyle bir takım ortamında iyi futbolcular da havlu atar vaziyete gelir. Sanırım hoca gitmek istiyor ve takımı malesef sabote ediyor diye düşünüyorum. Bu da çok kötü bir durum. İstifa etmez ise niyetinin kötü olduğunu düşüneceğim. İyi oynayarak kaybediyoruz hikayesine de bir son vermeli, çünkü iyi bir oyun yok ortada. Hayırlısı.

davidsavage

en kötü gün bugünse,bugünde Samsunsporluyuz,önce taraftar konusunda olumlu gelişmeler oldu şimdi sıra takımda ya bu hocayla ya da başka hocayla. Biz küme düşmeyeceğiz.

deriaKR

haberi olan var..abbsa yola cikdimi...pendike...ordan zürihe

ibrakadabra55

Petkoviç bence hiç Samsun'a gelmesin direkman Serdar'la birlikte Eskişehir - İsviçre yapsınlar bizi rahat bıraksınlar !

binikalamadım

deriaKR

serdarmidir ne ayakdi..adam saclarinla oyniyor..ne ayak ya..yancisi gibi orda oturmus bacak bacak üste...ulan koymadiniz bi samsun coockunu oraya...celil cenk serkan imdat biirini be