STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Alıntı yapılan: ngonge - 29 October 2011, 23:14:59
İşin en saçma tarafı da yenildiğimiz her maç saçmasapan goller yeyip yenilirken bir kere de öyle bir gol biz atamadık.

Çok büyük bir bahtsızlık var takımda. Özgüven sıfır kaleye vurmaya çekinir olmuş oyuncular.

Şunu da hatırlatalım ki, parayı çarçur eden yönetim transfere harcadığı parayı kuruşu kuruşuna geri alacaktır. Demedi demeyin.

Malesef her kelimesine katılıyorum....

mimar55

şimdi herkes bir ağızdan kızacak biliyorum ama sadece soruyorum hocanın ne kabahati var sonuçta siz hangi futbolcu terinin son damlasına kadar koştu diye bilirsiniz kim üstüne sorumluluk aldı bence sadece hocaya kabahat bulmakla olmuyor futbolcularada ceza kesmek lazım ikinci yarıda oynan futbolcok kötü değil bence ama beklediğimiz futbolda değil yedekten kimi alırsa oyunun kaderi değişir diyebiliyoruz ben kimseyi sayamıyorum ama herkese sorsam herkes bir futbolcu için ilk 11 de yeri yok diyebilir her takımda öne cıkan bir futbolcu var peki bizde kim ? yani demek istediğim biz bu kadro ile ilk 6 hayal olmaz demiştim ama tek sart bir 10 numara demiştim hala daha arkasındayım bizde holosko transferi olsaydı inanın şimdi cok şeyi farklı konuşuyorduk takım olarak bekleyelim görelim hocayı göndermek cözümse bence bu seneyi kurtarır ama bence hoca daha istediğini shaya koyamadı. şimdi sabır edelim sabrın sonu selamettir sadece takıma güvendiğimizi gösterelim futbolculara çalıma gitmekten şut çekmekten korkmasınlar tabi pas verirken bile elleri ayakları dolaşıyor bence hoca takımı okumaya yeni başlıyor...

samsunmania

Bunlarda hata benim verdiğim parayı istemiyorum diyecek erdem var mı?Bundan önceki başkanlarımızdan biri de bizi küme düşürdüğünde 1.250.000 liralık alacağı istemiorum deyip sonra kuruşuna kadar geri almadı mı?

seskat

Şehir taraftar takım bütünleşmek şart, tren kaçmak üzere. Yazık walla, rakip karşısında ezilsek anlarım belki, ama rakip de adam gibi oynamadı ki. Defans olarak iyiyiz, ancak iş hücum etmeye geldiğinde sıfır bile değiliz. boş kaleye atamayabilirsin, olabilir, ancak organize bir atak yapın. Bance'ye doğru şişirme toplar nereye kadar. Ne desem boş walla. A.Gücü macı işallah çıkış macımız olur.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: mimar55 - 29 October 2011, 23:58:20
şimdi herkes bir ağızdan kızacak biliyorum ama sadece soruyorum hocanın ne kabahati var sonuçta siz hangi futbolcu terinin son damlasına kadar koştu diye bilirsiniz kim üstüne sorumluluk aldı bence sadece hocaya kabahat bulmakla olmuyor futbolcularada ceza kesmek lazım ikinci yarıda oynan futbolcok kötü değil bence ama beklediğimiz futbolda değil yedekten kimi alırsa oyunun kaderi değişir diyebiliyoruz ben kimseyi sayamıyorum ama herkese sorsam herkes bir futbolcu için ilk 11 de yeri yok diyebilir her takımda öne cıkan bir futbolcu var peki bizde kim ? yani demek istediğim biz bu kadro ile ilk 6 hayal olmaz demiştim ama tek sart bir 10 numara demiştim hala daha arkasındayım bizde holosko transferi olsaydı inanın şimdi cok şeyi farklı konuşuyorduk takım olarak bekleyelim görelim hocayı göndermek cözümse bence bu seneyi kurtarır ama bence hoca daha istediğini shaya koyamadı. şimdi sabır edelim sabrın sonu selamettir sadece takıma güvendiğimizi gösterelim futbolculara çalıma gitmekten şut çekmekten korkmasınlar tabi pas verirken bile elleri ayakları dolaşıyor bence hoca takımı okumaya yeni başlıyor...

taktik vermezsen futbolcu koşmaz tabi sen antremanda hep uzun topmu çalıştırıyosun defanstan top alan yok şişir defanstan kemal bahia ileri gitsin bance belki indirir yazık oluyor bu seneye çok yazık petkoviçisamsuna getirirlerse yönetimde gitmeli...

isyan

Bizim oynadigimiz futbol 3-4 sene önce Sivassporun oynadigi futbol'a benziyor ileri uzun top at Mehmet Yildiz topu tutsun ve arkadan destek gelsin.
Nefret ederdim Sivassporun bu futbol anlayisindan, ama biz onu bile dogru yapamiyoruz  :(

cembaba

Şimdi eve girdim. Yorum yazmaya gerek yok. Bu futbolcularla bu kadar!

Ahmet Şahin'i artık savunmayın. Adam önümüze bile gelmedi. Bazen; "Oğlum salak mısın sen? Bu herifler için bu kadar yol gidiyorsun" diyorum. Arma aşkı işte... Ah Ekigho :/

darknESS

Bizim icin yonetimi protesto maclarindan biriydi. Zaten tribunlerin dolulugu az cok anlatiyor herseyi. Actigimiz pankartla gene anlatmisiz bazi seyleri.

Mac icin ne denir bilmem yenmek tabiki guzel ama bizim dertlerimiz artik 3 puandan ote olmus. Eskisi gibi tad vermiyor. Samsun aslinda beraberlik alabilirmis cok kacirmis iki tarafta ama sizin kacan 1-2 pozisyon resmen bos kale. Zaten dakka 9 da gol olan macta baskada gol olmamasi 2 takiminda kotu oldugunu gosteriyor. Unurim sizde bizde istediklaerimizin oldugu bir sezon yasariz

cembaba

Tribün açısından çok güzeldi kardeşim.  Karşılıklı; "Vatan Sana Canım Feda" çok güzeldi. Maç öncesi karşılıklı çiçek verildi. Başarılar dilendi. Tribünde elimizden geldiğini yaptık. Misafirperverlik için teşekkürler.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 October 2011, 01:19:34
Şimdi eve girdim. Yorum yazmaya gerek yok. Bu futbolcularla bu kadar!

Ahmet Şahin'i artık savunmayın. Adam önümüze bile gelmedi. Bazen; "Oğlum salak mısın sen? Bu herifler için bu kadar yol gidiyorsun" diyorum. Arma aşkı işte... Ah Ekigho :/

Ahmet bir tuhaf..
Hem suçlu hem güçlü.
Tam bir pişkin gibi davranıyor.

kalptenþimþek

petkoviç haklıymış, gerçekten en sağlıklısı bizim istifa etmemiz..yoksa bu gidişle kanser olacağız..

Stoper

Maçın özetini şimdi izleyebildim.Ahmet Şahin'i tebrik etmek lazım her yediği gol jeneriklik.Beceriksiz Ekigho !

brigand

30 October 2011, 02:06:04 #357 Son düzenlenme: 30 October 2011, 02:35:08 brigand
Yeni girdim eve. Her geçen hafta çok daha fazla anlıyorum. Maalesef oyuncularımızın çoğu Süper Lig ayarında değil. Bazen oynamaya çalışıyorlar ve nitekim azda olsa çok net pozisyonlarada da girdiler bu haftaya kadar. Ama yetenek düzeyleri gol yapabilecek seviyede değil artık bu kesin. Ahmet Şahin' in sürdürdüğü hatalı gol geleneği, Mustafa Sarp' ın takozluğu, Ergün Teber'in papazlığı, Ekigho'nun net pozisyonu bu deplasmanın önemli anlarındandı bence. Artık hiçbir şey demeye gerek yok. Çiço'da çok güzel yazmış aslında en azından devre arasında soluklana kadar desteğe devam. Hoca hakkında konuşmayacağım bile. >:( >:

edit: Fink'in maç sonunda taraftarı alkışladıktan sonra ( ki hiç çağrılmadan kendi alkışladı) saha kenarındaki basın koltuklarını defalarca tekmeleyerek kırması da ilgiçdi !

deriaKR

iyi bende almanca biliyorum..bende olum ozaman..hem o kadarda para istemem SAMSUNSPORLUYUM motive ederim oyunculari gazida veririm...bonus olarak

maviay55

eve yeni girdim...şimdilik yorum yok direk sızacağım çok soğuk yedik  :hnk:

10 saat yol gelipte canını dişine takıp avazı çıktığı kadar bağıran cefakar taraftarımızın ağzına yüreğine sağlık  :--*

bi kez daha Seviyorum Seni Samsunspor.BİZ  >l< >l<