STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

ali ihsan

GOL OLMAYINCA ...

Bizim gibi uzun süredir kazanamayan Eskişehir karşısında sahaya hafta içinden farklı bir kadro ile çıktık.Defans dörtlümüz değişmemişti.Sakatlanan kalecimiz Ertuğrul'un yerine Ahmet Şahin eldivenleri giymişti.Sene başından bu yana istenilen kıvama bir türlü gelemeyen Domınguez'in yerine sakatlığı atlatan Mustafa Sarp kendisine yer bulmuştu.İleride ise Bance ve Zenke ile gol arayışındaydık.

Maçın başında evsahibi takım üzerimizde baskı kurdu.Bu baskının sonucunda Alper ile erken dakikalarda gol bularak morallendiler.İlk 30 dakikada sahanın tek hakimi Eskişehirspor'du.Bu dakikalardan sonra oyunda dengeyi sağladık fakat beraberliği getirecek golü bırakın pozisyon dahi bulamadan devreyi kapadık.
İlk yarıda etkisiz kalan Mustafa'nın yerine Anıl Dilaver ile ikinci yarıya başladı Petkoviç.55 dakikada sakatlanan Ufuk'un yerine de Ekigho'yu oyuna alarak hücum hattını güçlendirdik. Orta sahanın bütün yükü Fink ve Murat Yıldırım'ın üstüne bindi.Ama özellikle Fink rakip atakları kesme ve ilk müdahalelerde etkiliydi.Defansta Kemal-Bahia ikilisi uyumlu oyunu devam ettirdiler.Risk aldığımız ikinci yarıda rakibe verdiğimiz net 1-2 pozsyonda ise Ahmet Şahin başarılıydı.
Asıl sıkıntı ise sezon başından bu yana süren gol yollarında ve büyüyerek devam ediyor.İkinci yarıda Zenke'nin sağ kanattan içeri kestiği topu altı pasın sol köşesinden boş kale yerine üstten auta yollayan Ekigho ile kaçan net fırsat tek gol pozisyonumuz olarak kayıtlarda yerini aldı.Birde Anıl'ın yayın üzerinden yaptığı vuruş vardı.Onuda kaleci Ivesa kornere çeldi.Koca 90 dakikada aklımızda kalan pozisyonlarımız bu kadar.Bance-Zenke-Ekıgho ve Anıl Dilaver gibi gol umutlarımız ikinci devrede sahadaydı.Petkoviç belki de ilk defa oyuna bu kadar erken müdahale etti.Fakat çok hücumcu olması çok pozisyona gireceğimiz anlamı taşımıyor.Hücum varyasyonlarımız yok denecek kadar az.Bance'ye şişirilen toplar ile rakiplerimizi hep göbekten zorluyoruz.Bunda da bugüne kadar pek başarılı olamadık.Kanatları kullanıp oyuna genişlik kazandırmayı denemiyoruz.Bu nedenle Zenke ve Ekıgho gibi geniş alanda verimli olabilecek isimlerimiz de iyice verimsizleşiyor.
Gol sıkıntımızı gideremediğimiz için puan alabileceğimiz maçlarda ya 1 puana razı oluyoruz ya da sahayı boynumuz bükük terk ediyoruz.Orta sahada oyunu yönetecek ,takımın ataklarına yön verecek ve forvetlerimizi gol pozisyonlarına sokacak bir isim yok.Aynı şekilde bireysel becerisi üst düzeyde,gol yüzdesi standartların biraz üzerinde bir forvetimiz yok.Umarım yönetim bu isimler için Adnan Sezgin'e talimat vermekte gecikmez.Devre arasında bu iki bölgeye takviye şart.Devre arasına kadar da toplayabildiğimiz  puanlar bizim kaderimizi belirleyecek.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: deriaKR - 29 October 2011, 22:13:06
serdarmidir ne ayakdi..adam saclarinla oyniyor..ne ayak ya..yancisi gibi orda oturmus bacak bacak üste...ulan koymadiniz bi samsun coockunu oraya...celil cenk serkan imdat biirini be

Arkadaşlar Serdar Dayat benim tabirimle ''Artis'' yerine Samsun'dan iyi hocalarımız var Hakkı Bayrak , Ercüment Coşkundere , Hasan Şengün hiç olmadı Celil İmdat var yani bu adam burda BA-RI-NA-MAZ !!!!

Ollivanders

Hakkı bayraklar , dobi hasanlar çıktı yine meydana. Abi büyük dusunun buyuk. Bu iş bu kadar basit degil.

55.hakan

Biz defans yaptığımız sürece maç kazanamayız bunu anlamadı hoca en azından Anıl'ı da koy 4-3-3 oynat hücum oynamalıyız biz.Gençlerbirliği maçından sonra hücumu bıraktık hep defans yaptık.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 29 October 2011, 22:16:29
Hakkı bayraklar , dobi hasanlar çıktı yine meydana. Abi büyük dusunun buyuk. Bu iş bu kadar basit degil.

Serpico dogru söylüyor arkadaslar.
Ne hakki bayraktar nede Dobi hasan.
Süper Ligde kalabilmek o kadarda basit degil bu is. Bize isi bilen yillarini vermis olan bi TILKI hoca lazim.
Hikmet Karaman , Samet Aybaba, Ersun Yanal, ne bilim iste tanidik bu ligde defalarca TD yapmis biri lazim.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Serpico - 29 October 2011, 22:16:29

Renktaş.Teknik Direktör demiyoruz yardımcı yardımcılığı iyi yapıcakları saydım ben Serdar'ı neden barındırıyoruz bari yardımcıyı Samsun'lu yapalım kendi insanımıza saygımız kalmamış artık ne diyeyim !

Ollivanders

Kardesim bu insanların TD lik donemini de gorduk. TD oldukları zaman ne yapmışlar ki  yardımcılıkların da yapacaklar.

ibrakadabra55

Serdar Dayat ne zaman TD olmuş kardeşim yardımcı olduda ne oldu ? Renktaşım Samsun'lu yardımcı lazım bize Samsun'u bilen oyuncuları tanıyan takip eden o yüzden diyorum Serdar Dayat buraya gelmeden önce tanıyormuydu Samsun'u ?

GurbetciFanatik

Ben size söylim bi yardimci Teknik direktör madem ille Samsundan olacak alin bi liste :
Ercan Kol
Kenan Yelek
Celil sagir
Serkan Aykut

ama ne kadar basarili olurlar bilmem , yardimci önemli degil arkadaslar isi bilen bi Teknik Direktör olsun yanina tayfa ver oda ögrenir bu isi.

binikalamadım

teknik direktör diye aldık
teknik rezaletmiş meğer..

epçeli köylü

Bu hafta mutlaka teknikdirektör değişikliği gerekli. Yoksa sonuç belli.

Cagdas Ünver

Serdar Dayat'in görevde olmasinin tek sebebi Almanca bilen bir antrenör olmasi. Petkovic'le baska türlü anlaşamazsin.

sosaka

Çiço Reis'in yazısı https://www.facebook.com/forzasirinlercom alıntı
AlıntıZenkeeeeeeeee,Zenkeeeeeeeee

Geçen sene Samsunsporumuza katkısını bir kişiyle bile tartışmam.Ama Zenke Taraftarın kendisine verdigi destegi birilerine tehdit olarak sunuyor.
Ligin 9.haftasında bir tane bile gol atmadı.Ama her maç, hem maçtan önce hemde maç sırasında, gerekse oyundan çıkarken belki tarihte
görülmemiş bir destek veriyor Samsunspor taraftarı.Oynamadıgı zamanlar kaçan her golde stadyum Zenke diye inliyordu.Petkoviç bu sese kulak verdi.
Ve hem 11 de başlıyor hemde 90 dakika sahada kalıyor.Birde Karabükspor maçında taraftarların maçtan önceki sevgi gösterisine karşılık vermemesi,
ardından oyundan çıkarken taraftarın kendisine bagırmasını elleriyle daha fazla bagırın gidyerek adeta galeyane getirmesi ise bardagı taşıran damladır.Petkoviçe, adeta bak taraftar beni begeniyor sen neden
beni oyundan alıyorsun dercesine petkoviçi taraftarın önüne yem olarak atıyor.Sanki bu zenke 9 haftada 9 gola tıp takıma 15 puan kazandırdı.
Samsunspor Taraftarına sesleniyorum.Bu destek Zenkeyi şımartıyor ve ilerleyen günlerde bakıp göreceksiniz taraftarları ikiye bölecek.Zenkeye
gösterilen bu hoşgörü ve sevgi ne Bance ye nede Ekigho ya gösterildi.Ve Bance ve Ekigho gol bile atıp takımlarına puan kazandırdı.Bu takımda
Zenke ya gösterilen sevginin karşılıgını vermelidir ya da HADDİNİ BİLMEDİLİR.

Petkoviç...

İlk geldigi günden beri eleştirildi.Ama en sonunda taraftarın dedigine geldi.Ve ne istediyse bu taraftar onu yaptı.Ve sonucunda adeta sunu dedi.
İşte dediklerinizi yaptım.Ve herşey ortada buyurun dedi...

4 lü defans oynatmalı denildi.Oynattı

Kemal stopere çekilmeli denildi.Çekti

Adem sagbek oynamalı bu takım için önemli denildi.Oynattı

Domıngez bu takımda 18 e giremez denildi.90 Dakika oyuna sokmadı kulubede oturdu.

Bahce yanlız kalıyor denildi.Zenke Ekigho Bance 3 lü forvet oynattı.

Ufuk bu takımın herşeyi dediler.İlk 11 de başladı 90 dakika sahada tuttu.

Murat Yıldırım denildi.90 dakika sahada kaldı.

Taraftarın bütün dediklerini yaptı.Eee değişen ne oldu renkdaşlar.

Bundan Sonra Ne yapmalıyız?

Bu kadroyu kuran bu transferleri yapan İsa Turan bugun 3.ligde ligin sonuncu sırasında yer alan bir takımın hocası.Daha fazla bişey söylemeye
gerek yok esasında.

Bu oyunculara tepki göstermek,vurmak,kırmak,sövmek​ çok kolay.Ama bunlarla ilk yarıyı mecburen bitirecegiz.Destek olacagız moral verecegiz başka çaremiz yok.

Şehir ile takımı bütünleştirmeliyiz.Taraftarlar​ olarak geçen sene gibi olaya acilen el atmamız lazım.Çiftlikten stadyuma maç öncesi büyük bir
yürüyüş yapmamız lazım."Baba bana meşale al"Kampanyasını bu sezon yeniden hayata geçirmeliyiz.

Ve Samsunspora destek vermek isteyenleri Ankaragücü maçında ŞİRİNLER KALE ARKASINA TRİBÜNÜNE grup ayrımı yapmaksızın bütün Samsunsporluları
o önemli günümüzde bizim ile beraber olmaya davet ediyoruz.

Ankaragücü maçı Samsunspor yeniden Canlanması için bir fırsattır.Yeniden ayaga kalkmanın en önemli ayagıdır.Cuma günü saat 20:00 da bütün Samsunsporluları Şirinler tribününe bekliyoruz...

samsunluhakan

dogru çok tecrübesiz bir yönetime sahibiz herşey parayla olmuyor ama bu kötü gidişe dur demek için futbolcuları kovamayacagımız için hocayı şutlamalıyız yeni bir heyecan lazım takıma eskişehirden samsuna getirmesinler petkoviçi bu hocayla ankaragücü ilk galibiyetini alır gider ve hepimiz seyrederiz arkadaşlar hemen gönderelim petkoviçi elimizden bişey gelse ya takımın erimesini seyrediyoruz ben bu yönetimin adam gibi yok nicolita yok rios yok martinez oyalayıp durdunuz be alın size bance dediniz bu transferimi dünya konuşcak yönetimde para var ama tecrübe yok adam gibi transfer yok ....

ngonge

İşin en saçma tarafı da yenildiğimiz her maç saçmasapan goller yeyip yenilirken bir kere de öyle bir gol biz atamadık.

Çok büyük bir bahtsızlık var takımda. Özgüven sıfır kaleye vurmaya çekinir olmuş oyuncular.

Şunu da hatırlatalım ki, parayı çarçur eden yönetim transfere harcadığı parayı kuruşu kuruşuna geri alacaktır. Demedi demeyin.