STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

finkte fenevbahçe formasını koyacağı yeri biliyor :D

ahmetsefa55

gol atınca sevınmıceklerdı dımı bunlar öyle karar almıslardı  :D

SametYılmaz55

rahat kazanacaklarını düşündükleri için öyle bir artislik yaptılar ama yan gelince strese bağladı ezikler :D

FaTiH_HaN

Kazanılan sadece 1 puan değil,  fener_bahce maçı bize oyun karakteri kazandırdı, demek ki ney miş bizim kadro kalitemizde yada taktik, teknik becerimizde bir sıkıntı yokmuş, konsantrasyonu ve mücadele gücü yüksek bir Samsunspor her takımdan puan yada puanlar alabiliyormuş. Bu maç çıkışımızın başlayacağı maç olacak takım üzerindeki kara bulutlar dağılmaya başladı, önce taraftar yönetimle sorunlarını giderme yoluna girdi ardından fb maçı galiba artık güzel günler bizi bekliyor.

O bu değilde herkes iddaa da fenere verdi ben bursadayım iddaa bayiinde ilk yarı 1 ikinci yarı 1, handikaplı 1 muhabbeti çeviriyordu herkes. Fenerle berabere kalmak 1 puan, o insanların kuponlarını yırtarken ki yüzlerini görmek paha biçilemez  ;D :D

cembaba

24 October 2011, 08:08:19 #439 Son düzenlenme: 24 October 2011, 08:12:04 CemBaba
Bize ayrılan yer tamamen olmasa da doldu. Bakıldığı zaman doluluk oranı göze çarpıyordu. Yine hatırı sayılı bir kalabalık vardı. Çok güzel bir deplasmandı. Gelen kardeşlerimin ayaklarına sağlık. Ah Zenke :( 3 puanı alabilirdik o gol olsaydı. Ama olmadı. Çok yorulduk. Ama gerçekten değdiğini düşünüyorum.

Bu arada "Şişkooooo Şişkooooo" ;D (Gerçekten bizim taraftarımız aşırı bilinçlendi.)

celebi

cembaba

Abi bu sene 2 maç 4 puan yaptım =) Eskişehir'i orada yenersek 7 olacak. Hayırlısı tabii ;D

celebi

eskişehiri seninle vuracağız cem :) en büyük silahımızsın. petkoviş oyun kurgusunu senin üzerinden yapacak

masbene

Tebrik ediyorum iyi mücadele ettik, kazanabilirdik de. Maçın adamı Kemal'i ayrıca kutluyorum. kırılma anlarından biriydi. Hiçbir forvet oyuncusu oraya bir ayak bileğinin girebileceğini tahmin edemezdi. Bunu da ancak Kemal gibi bir aslan parçası yapardı

lucarelli

Takım olarak iyi savunma yaptık. Zenke ve Murat iyi vursa belki de 3 puan alacaktık ama olmadı. Sene başından berşi hiç bir maç yapamadığımız takım savunmasını çok iyi yapmamız bizim için büyük kazanç. Petkoviç de inşallah doğru savunma düzenini anlamıştır.

sosaka

mehmet yılmaz

Maçın son 15 dk.sının tekrarını seyrettim lgtv'de.
Sesimiz epeyce geliyordu. Güzel tribün yaptık.
Yenilmemek de olumlu etkiledi desteği.
Sabah uçaktan indim ve okula geçtim, uykusuzum ama değer :)
Mağlup gelseydik çok kötü olurdu.

erkutdem55

Gece geç vakitte Sergen'i seyrettim.Geçen hafta İBB maçından sonra bizle ilgili ağır konuşmuştu.Dün ise Samsunsporu çok beğendiğini,maça çok iyi hazırlandığımızı,öncelikle Samsunsporun hakkını vermek gerektiğini söyledi.Alex'e alınan önlemlerden,Adem'in Stoch'u tutmasından özellikle bahsetti.Samsunspor biraz daha cesaretli olsa galip gelebilirdi dedi.

Elazığsporlu

Helal sana SAMSUN'um.Alınan her puan çok değerlidir bu ligde ama liderden alınan 1 puanın değeri çok daha büyüktür.Bu puanın önümüzdeki maçlarda moral ve motivasyon açısından Samsunspor'a büyük katkısı olacaktır.Tebrikler...