1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Zaten Ertuğrul'da Samsun'da kalmak istediğini bir önceki sayfada söylemiş Musti

ngonge

İyi kaleci, inşallah kendini geliştirir efendi birine benziyor ama aklı Fener'de, onu da göz ardı etmeyin.

https://twitter.com/#!/ErtugrulTSKRN/status/128181994763993088

mehmet yılmaz

Aklının Fener'de olması normal ama bugün FB taraftarı bir pozisyonda sakatlandığı için, zaman geçiriyor diye "i.ne ertuğrul" diye bağırdı. bence devre arası mutlaka bonservisini almamız lazım Ertuğrul'un...

Bugün kusursuz oynadı Fener'e karşı.

5trawberry

Yaptığı hata maçı veriyordu az daha..
Ama olsun, nazar boncuğu diyelim.

Teşekkürler.. >l<

adige73

ben fenerbahçe taraftarlığını alenen ifade eden bir kaleciden fazla faydalanabileceğimizi sanmıyorum.En azından samsunspora saygından bunu uluorta söylememen lazımdı sonuçta fenerbahçe bizim rakibimiz

ahmetsefa55

fenerbahçenin işçisi sonucta.1 senelıgıne baska bır sehır de iş çıkmış gibi düşünün.
bonservisi bizde olsaydı da böyle bir acıklama yapsaydı tepkım farklı olurdu tabı kı.
tebrıkler yıne guven verdın kalede...

GökhanÇağlar

acilen bonservisi alınmalı...

Musti

24 October 2011, 01:41:05 #157 Son düzenlenme: 24 October 2011, 01:48:05 Musti

lucarelli

Bir iki hatası vardı. Bunun haricinde iyi oynadı. Tabi kiralık geldiği takıma karşı oynaması kendisi için ayrı bir motivasyon. Sonuçta bu maçta Mert'in yerine Fener kalesinde de olabilirdi.

Burak

Ahmet Şahin'le tartışması bu fenerbahçe muhabbetinden olabilir gibi geliyor bana gidiyordu sonra geri döndü falan kızdı herhalde Ahmet Şahin . birşey bildiğimden değil tabi ki ama benimkisi sadece teori

Atakumlu

Gayet basarılı mac cıkardın hata yapabilirsin o kadarlık limitin var gozumuzde ... yaptıgın hata arkadasların dedigi gibi nazar boncugu olsun ...

özkan

Alnından kardeşim,aldığın kuruşu kuruşuna helal olsun :-*

kumköylü ahmet

hacettepeli

HTSPOR

Maç bitiminde Sarı-Lacivertli taraftarların 'vakit geçirdi' diye tepki gösterdiği genç file bekçisi kendini savundu.

Ertuğrul, "Nasıl bir atmosferle karşılaşacağımı biliyordum. Benim için çok zor bir maçtı. F.Bahçe benim taraftarım. Saracoğlu'nda Sarı-Lacivertli formayı giymek nasip olmadı ama Samsun formasıyla çıkma şansım oldu" dedi.

Maç sonunda yedek kaleci Ahmet Şahin, Ertuğrul'u Samsunspor taraftarlarının bulunduğu tribüne götürmek istedi. Ertuğrul buna karşı çıkınca sahada kısa süreli bir tartışma yaşandı. Genç oyuncu twitter'dan da, "Profesyonellik gereği elimden geleni yaptım. Benim için çok zor oldu. Büyük F.Bahçe taraftarına teşekkür ederim. Tepki gösteren arkadaşlarımızı da anlıyorum ancak son pozisyonda Semih abinin darbesi sonucu nefesim kesildi ve yere yığıldım" dedi.

brigand

Alıntı yapılan: feveran - 24 October 2011, 10:59:17
eğtuğrıl götüm cıktı trübüne senı cagırıken demın lıg tv den mac sonunu bı daha izledim ahmet senı trübüne gönderıyor sen herkezle kavga edıyosun benim bıldıgım dogdugun yer doydugun yer önemli profesyönel düşünecen sana i..ne dıye bagırdı adamlar ama biz seni bağrımıza basdık genede allah razı olsum emeklerin için teşekkür ederim

Bir kere daha izle bence. El kol hareketi yapıp gelmem diyen Ahmet. Ertuğrul'a bu kadar ilgi göstermemize içerlenmiş çok belli. Ertuğrul sen de gel abi diyor. Sen gitmiyorsan bende gitmem diyor. Çok net anlaşılıyor zaten görüntülerden.
Maç performansına gelecek olursak, sağlam bir görüntü çiziyor. Heyecanı ve kendine güveni en sağlıklı seviyede. Böyle devam ederse bonservisi konuşulmaya başlanır.