1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

böyle adamlar herzaman beni gıçık etmiştir iki hafta iyi oynadı taraftar sembati duydu diye hemen biryerlerin kalkması olum iki hafta iyi oyandın diye fb seni ilk 11 de oynatmaz akıllım olsalar gelecekleri iyi ama başarını kuma gömüp ist g..t ünden ayrılmıyorlar..

55__Gurbet__55

25 October 2011, 11:05:21 #181 Son düzenlenme: 25 October 2011, 11:09:00 55__Gurbet__55
Cogu Türk futbolculari hicbir zaman profesyonel olmadilar. Kiralik'da olsa sen suan ayni ligde olan bir takimin futbolcususun. Senin icin suan tek büyük taraftar oynadigin kulübün taraftaridir.Fenerbahce oldugu icin degil mesela Savas'da Kayserispor macindan sonra ciksa "büyük kayserispor taraftarini anliyorum dese" ayni tepkiyi gösterirdim.Bide sanki kötü birsey yapmis gibi profesyonelce mücadele ettim diyor. Tabi etcen bu kulüp sana oynaman icin para veriyor.Zaten senden kimse samsunsporlu olmani veya ömrün boyunca burda oynamani beklemiyor belliki aklin orda ama burda oldugun sürece senin icin samsunspor taraftarindan baska Büyük Taraftar yok.

Edit: Ben savasi kiralik saniyordum ama degilmis.Savas kiralik varsayalim.

erkutdem55

Fenerbahçe benim taraftarım demiş,sinirlenmim diyorum sinirlenmim diyorum,tövbe tövbe,seni çağıran diğer taraf eşşek mi!!benim taraftarım dediğin taraftar sana sebepsiz sövdü,sen hala yalakalık peşindesin.pes!!!!!!!!!

GençKozluklu

Arkdaşlar genç kaleci. Birazcık hoşgörebiliriz. nasıl ki biz Ertuğrul Sağlamın Bursa teknik direktörüyde SAMSUNSPOR dan övgüyle bahsettiğidne mutlu oluyorsak onu da biraz hoşgörebiliriz diye düşünmekteyim.

erkutdem55

Hoşgörelim tabii ki,birşey yapılsın demiyorum,zaten yanlış olur ama bu futbolcular da genel olarak o kadar cahilce söylemler ve işler yapıyorlar ki anlamak mümkün olmuyor.Hep olgunluk gösterme kısmı taraftara kalıyor tabii.

mehmet yılmaz

O maçta Fenerbahçe taraftarı senin taraftarın değil Ertuğrul!
Senin taraftarın bizdik...
İyi oyna, gol yeme, paranı al, yoluna devam et...
Aramızdaki resmiyet devam etsin bundan sonra.
Samsun'da da çağırılmasın tribünlere.
İ.ne Ertuğrul diye bağırdıkları Kadıköy'de yanımıza gelmeyen, bundan sonra hiç gelmesin.
Neyse!

twitter

ertuğrul mu gitmedi
ahmet mi gitmedi
yoksa ahmet gitmedi diye ertuğrulda mı gitmedi

kim gelmedi bizim tribüne arkadaş farklı şeyler konuşuluyor 2 ayrı konuda 

ali ihsan

AlıntıKalede Ertuğrul birkaç küçük hatanın dışında çok iyiydi.Bu yaşta bu atmosferde ki bir maçta oynamak zor olsa da kendine güveni sayesinde bu zorluğu da aştı.Maç sonunda kendisini tribüne çağıran taraftara Ahmet Şahin'le gitmek istemesi ne kadar doğruysa,onu geri çeviren Ahmet Şahin'in yaptığı ise bir o kadar yanlıştı.

Desiqner

Parmağı çok fena kırıldı valla içim gitti gördüğümde.Umarım biran önce iyileşir ama birkaç hafta Ahmet Şahine katlanacağız öyle görünüyor...

mimar55

maviay55

geçmiş olsun nazar değdi çocuğa  :_nazar

GökhanÇağlar

geçmiş olsun Ertugrul,Eskişehir ve Ankaragücü maçlarında kalede yok büyük ihtimal...

twitter

en kısa sürede kendine gelir inşallah
çok kötüydü parmak

LisandroLopez

İçim acıdı yahu ambulansa koşa koşa gittiğini görünce.. Nasıl  canı yanıyordu kim bilir Allah acil şifalar versin :(