1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

bonservisini fenerbahçe vermez ama parayı biraz koklatırsak alırız volkan en az 5 sene daha fenerin kalesinde olacagı için verebilirlerde alırsak süper olur

buonanotte

fener kaleci çıkarma konusunda çok iyi.Bonservislerini vereceklerini düşünmüyorum.

kýzýlyýldýz55

fener_bahce  karşısında bence kalede ertuğrul görev almalı bazı futbolcular eski takımlarına yada taraftarı oldukları takıma karşı daha iyi motive olup daha iyi oynuyorlar.

samuray

bende kalmasını çok istiyorum ertuğrulun f.b bonseervisini niye vermesin vermeyipte turşusunumu kuracak ertuğrulun bizimkilerde istesin yeterki

Jnr.Serkan

19 October 2011, 20:45:37 #139 Son düzenlenme: 19 October 2011, 21:18:49 Jnr.Serkan
Yiyeceği hatalı bir gol sonucunda Tüm Türkiye Fenerli futbolcu maçı sattı diye konuşcak.Hazırda bize bok atmaya çalışanlara malzeme verme Ertuğrul

cany

Bazı kiralık anlaşmalarda kendi takımına karşı oynayamaz maddesi oluyo. Ertuğrul'un yoktur inşallah

Desiqner

Twitter'dan bir Fenerli Ertuğrul'a sormuş böyle bir madde olup olmadığını.Ertuğrul öyle bir madde yok ama kimin oynayacağını bilmiyorum demiş... İnşallah kendisi oynar ben ona güveniyorum.Genç ve azimli İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz...

samuray

bencede ertuğrul oynamalı ahmet formsuz

twitter

İnşallah bonservisini alırızda uzun yollar Samsunspor'a hizmet eder.

Burak

Ahmet Şahin'le arasında bir gerginlik oldu neden acaba ?

altunay

Alıntı yapılan: Burak - 23 October 2011, 21:27:41
Ahmet Şahin'le arasında bir gerginlik oldu neden acaba ?
kıskançlık:):)

fanatik samsunsporlu

geçen hafta belediye maçındada oynsaydı ne güzel olurdu

Nuri Asan

Kaleyi bir daha bırakmaz.Fener bir daha bonservisini vermez kimseye.Acil bir şekilde ne yapıp ne edip bu çocuğu almalıyız.Kaliteli ve çok daha iyi bir kaleci olacağından eminim.

fanatik samsunsporlu

fener kaleci yönünden çok şanslı.almanya gibi aynı

Musti

Volkan'ın arkasında, Serkan ve Mert var. Ertuğula sıra gelmez. O yüzden satabilirler oyuncularının menfaati için. Ertuğrul da kendi geleceği için oynayabileceği bir takımda kalmak isteyecektir.