Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Boş Tribünleri görsünde kazım anlasın bazı şeyleri 60 dk da stadı terk etmeliyiz anlasınlar bazıları taraftarın stadı niye terk ettini arkadaşlar samsun dışında bütün illerde ana avrat küfür ediliyor bunlara neden ceza yok çünkü yönetim arkasında sahip çıkıyor. manisa koy koy dedik diye ceza yiyoruz buna çocuklar güler.

brigand

bu saatten sonra o olmaz bu olmazı yok. ortak karar neyse hep beraber uygulanacak. şuan ki  görünüşte 60. dk'da çıkılması. daha zaman var tartışılır, yeni fikir ortaya atılır. ama bu sefer en büyük tepkiyi vermek gerek.

mimar55

Athena - Bir Sevgilim Olsa Giderim Balayına müziği eşlik etsin.....

samsunun aşkına geldik her macına yanlız samsun aşkına
şampiyon olmasada kupa almasada taraftar burada

burası şehri samsun vali dinle bizi yönetim dinle bizi
cimbomlu yapınca fenerli sövünce söyle ceza yedimi

mimar55

Alıntı yapılan: mimar55 - 09 October 2011, 04:00:10
Athena - Bir Sevgilim Olsa Giderim Balayına müziği eşlik etsin.....

burası şehri samsun vali dinle bizi yönetim dinle bizi
cimbomlu yapınca fenerli sövünce söyle ceza yedimi

http://video-klip.org/athena/bir-sevgilim-olsa-giderim-balayina-video_e77136e13.html

binikalamadım

bunlara en büyük cevap tüm taraftar gruplarının kendini feshedip tek yürek taraftar olunmasıdır bu başarılabilir mi zor görünüyor...ilgi çekeceğini düşündüğüm protesto maç esnasında stadın dışında olmak düşünsenize maç oynanıyor stad boş taraftar stadın hemen yanında ellerimizde radyolar maçı takip edip gerekli tezahüratı stad dışından yapıyoruz maçı tv den izleyen seyirciyi duyacak ama göremeyecek bunada polisin izin vereceğini sanmıyorum...

beşnumara

Alıntı
''Karamsarlığa gerek yok''

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, Manisa karşısında aldığı yenilgiyi unutmak istiyor..

Manisa'ya mağlup olan Samsunspor art arda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe deplasmanlarından puan çıkartmak istiyor.

Samsunspor'un sol kanattaki başarılı ismi Ergün Teber, Manisa karşısında iyi futbol oynadıklarını ve sayısız gol fırsatlarından yararlanamadıklarını söyledi.

Manisa karşısında iki penaltı atışından faydalanamadıklarını hatırlatan Ergün Teber, 'Bu karşılaşmayı unuttuk. Önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe deplasmanları var. Bu iki karşılaşmadan en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum. Ardından da sahamızda oynayacağımız Karabükspor maçını kazanarak rahatlamak istiyoruz' dedi..

Samsunspor'un yeni bir ekip olduğunu ve tüm oyuncuların ilk kez bir arada oynadığına dikkat çeken Ergün Teber konuşmasını şöyle tamamladı:
"Karamsarlığa gerek yok.. Bu takım küme düşmeyecek.. Samsunspor'un taraftarına, taraftarın da Samsunspor'a ihtiyacı var. Ligde kalacağımıza eminim. Taraftarımız gergin ortamdan kurtulup takıma destek olmalılar. Sahamızda oynadığımız karşılaşmalarda rakibimiz sahaya rahat rahat çıkıyor. Samsun'da oynadığımız maçlarda rakibimize saha avantajımızın olduğunu taraftarımızın yaratacağı atmosferle hissettirmeliyiz. Maçın 90 dakika olduğunu unutmamalıyız. Yenik duruma düştüğümüz anda taraftarımızın desteğini arkamızda hissetmeliyiz. Samsunspor'un başarısı için Samsunspor camiası olarak bir bütün olarım. Bir kez daha belirtmek istiyorum karamsarlığa, endişeye gerek yok, Samsunspor sezon sonunda ligde kalacak."

ajansspor
Anlaşılan futbolcular da bu durumdan tedirgin.Her şeyin farkındalar.

berusa55

09 October 2011, 16:14:51 #411 Son düzenlenme: 09 October 2011, 16:18:39 berusa55
Süper Lige o kadar sıkıntı ve üzüntüden sonra bayram havasında çıkıp daha 5.haftada "Samsunspor Süper Lig'de kalacak kimsenin endişesi olmasın" açıklamaları ne kadar acıdır. Bize yakışmıyor hem de hiç. Biz bunları hayal etmemiştik  :(

kuzey55

rakip takımın sol açık oyuncuları seni her maç kevgire çeviriyo ergün nasıl emin olalım ligde kalacağımızdan.

Ollivanders

10 October 2011, 19:08:53 #413 Son düzenlenme: 11 October 2011, 16:44:08 Serpico
Başkanın taraftarı istedigini düşünmüyorum. Başkanın yerinde başka biri olsaydı şuana kadar açıklamalarla takımına sahip çıkmıştı. Hadi bir eylemini gormuyoruz bari manevi olarak tarafların yanında ol ama o da yok. Gerçi başkan deyince insan kötü oluyor.Başkan dediğin H.Menteşoğlu , İsmail Uyanık gibi olur. Şöyle taraftarın her zaman arkasında olanından.

twitter

domin55

kesinlikle doğru.bir tepki verilmesi şart.61de statı terk eder isek anlayacaklarını düşünüyom.kendi şahsi kanağat,görüş,yorumum

Burak55

Hasbi menteşoğlu , ismail uyanık(yada aklınıza gelen herhangi biri)gibi efsane isimlerin maskeleri bastırılıp,dagıtılıp  bağıran kesim taksa sadece yönetime büyük bir ders olur kanaatindeyim :)

AntZ

Alıntı yapılan: Burak55 - 10 October 2011, 21:25:36
Hasbi menteşoğlu , ismail uyanık(yada aklınıza gelen herhangi biri)gibi efsane isimlerin maskeleri bastırılıp,dagıtılıp  bağıran kesim taksa sadece yönetime büyük bir ders olur kanaatindeyim :)

Anlaşılmaz  ;)

Bu sezonun ilk maçıydı sanırım, Denizli tribünlerinde ne kadar eski vali varsa hepsinin adları olan pankartlar vardı teşekkür ve güzel sözlerle birlite. "Denizli tribünleri eski valilerini unutmadı" oldu spikerin yorumu. Oysaki bence belediye başkanlarını protesto ediyorlardı hakkında tek kelime bile yazmadan...

Aynı hesap olur bu maske işi  ;)

Ekrem

stadı boşaltmak en iyi tepki olur bence

özkan

her ne kadar yanlış olsada stadı boşaltmak,bence en büyük tepki olacaktır.Sessiz kalmak çözüm değil,zaten sessiziz bu sene ne hikmetse maçlarda.