Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ErkÇay55

08 October 2011, 18:12:02 #23025 Son düzenlenme: 09 October 2011, 00:08:27 ErkÇay55
Bugün bir dostumun yanındaki sivil polislerden duydum.Bir memur Manisa maçında en az onbeş kişinin fotoğrafını cep telefonuma resmini çektim dedi.Ama sonradan silip attım veremedim dedi ,amirlerdende bir ton fırça yedik dedi.Polislere baskı varmış küfür edenleri çekeceksiniz diye.

sadece55

Bugün Vatan55'i basket maçında gördüm kendisinde fenerbahçe çorapları vardı..VATAN da fake çıktı

mehmet yılmaz

Ne geçmez haftasonu birader, bari bank asya maçları olsaydı ya!!!  :x((

Desiqner

Şu takım 2 maç kazansa ya Alaçamdan maça gelecek adam bulamıyoruz otobüs kalkmıyo :)))

brigand

Çok büyük ihtimal İbb maçı 20 lira, fener maçı 44 lira olacak.

KaBuS_55

Terim'in 5 gözdesi
Galatasaray'da Fatih Terim, kadroyu güçlendirip geleceğin takımını kurmak için düğmeye bastı ve yönetimden Alper Potuk, Serdar Aziz, Yiğit Gökoğlan, Kemal Tokak ile Mehmet Ekici'nin alınmasını istedi.

kuzey55

3 yıllık sözleşmesi var sezon başında gitmediyse hiç gitmez küme düşersek ancak gider bence o da iyi paraya

emre

kalptenþimþek

salak kadın kendini rezil etmekle kalmıyor, türk kadınını da küçük düşürüyor..

Sioux

resmen mourinho'ya sulanmış
bir soru olur da 4-5 kere yapmış bunu
mourinho'nun da çok da umurundaydı boyalı kafalı, 42 yaşındaki, ayşe alman!
bu mudur yani röportaj?

maço

ben bireysel olarak somut adımlar atılmadıkça maçlara gitmeme kararı aldım.Arkadaşlarmızın yanında yer almalıyız.Bunu bence site ve tribun grupları olarakta karar verip, yerel medyaya en azından sesimizi duyurursak, boş kalan tribunleri görenlerin belki akılları başlarına gelebilir.

5trawberry

kamuri

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 October 2011, 01:36:18
Kocaelispor:0 Malatyaspor:9

??? ???
yazıklar olsun ya bir devin çöküşü işte bu koskoca buyukşehir ne hallerde ya bi sahip çıkan olmaz mı üzülüyorum valla bugun bende gorunce şok oldum ya

özkan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 October 2011, 01:36:18
Kocaelispor:0 Malatyaspor:9

??? ???
sebebi ne acaba kocaelinin bu başına gelenelr,bi durup kendimize sorsak mı ?

sosaka